Partyflock
 
­ Nederland

Klaar om te rossen

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 4 april is het eindelijk zover: Klaar om te Rossen! Dit concept wordt het hardste feest dat je mee zult maken. Vol met acts, licht en lasershows en zoals altijd het geluid dat je bij Inter-Events verwacht? Ach nee, deze keer doen ze overal gewoon nog een schepje bovenop. Dus zelfs van het begin tot het eind snoeihard geluid!

Uiteraard is er gekozen voor een dikke line-up die van het begint tot het eind niemand stil zal laten staan. Dit hardcore evenement begint om 22:00 uur en zal eindigen om 04:00 uur in een totaal omgebouwde locatie vlak bij Doetinchem; De De Olde Beth in Wehl. Klaar om te Rossen is een nieuw concept van Inter-Events dat tevens een hardcore area zal worden op Internation Festival 2009!

In geen jaren heeft een hardcore feest zich zo uitgepakt in de omgeving van Doetinchem. Een line-up met maar liefst acht topartiesten uit binnen- en buitenland zal er voor zorgen dat iedere bezoeker van het begin tot het eind klaar is om te rossen!

Line-up
Angerfist
Evil Activities
Mad
Neophyte
Noize Suppressor
Partyraiser
The Beat Controller
Hosted by The Syntax MC

Kaartverkoop
Kaarten zijn vanaf 20 december verkrijgbaar voor het bedrag van 15 euro (ex fee). Deze zijn online te bestellen via www.inter-events.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij één van de 200 Free Record Shops in heel Nederland. Zie www.freerecordshop.nl voor een vestiging bij jou in de buurt.

5 opmerkingen

 
Klaar om vol gas te rossen:bounce:
 
Laden En Losse:@Klaar Om Te Rossen:roflol::xtc:
:lol: Een hardcore feestje in die oude 'hooischuur' ? :P
laatste aanpassing
Uitspraak van Markkkkk op maandag 22 december 2008 om 17:51:
Een hardcore feestje in die oude 'hooischuur' ?

worden daar vaak hardcore feeste gegeve en die van inter events zijn echt super en het geluid al helemaal!
weinig hooi maar veel dames en bier in 1 grote zaal :D ziet er goed uit dit feest! heb er zin :bounce:
word zeker wel vet feestje:D