Partyflock
 
­ Nederland

Haelen.tk maakt line-up Atomico Tegelen bekend

anoniem gepubliceerd op
Haelen.tk maakt line-up Atomico Tegelen bekend
29 november 2006
FeestAtomico · Procession of the Mercenaries
Datumzaterdag 14 maart 2009
WinactieAtomico actiegesloten
LocatieDe Haandert Site
Zaterdag 14 maart 2009 zal in Cultureel Centrum De De Haandert te Tegelen (Venlo) Atomico - Procession of the Mercenaries plaatsvinden. Om maar direct met de deur in huis te vallen volgt hier het overzicht van de huurlingen die invulling zullen gaan geven aan de Atomico stoet!

Area 1 - Newstyle

DaY-már
Dynamike
Noize Suppressor (dj set)
Nosferatu
The Viper
Tommyknocker
Vince
Wizard

Hosted by mc Scorpio

Area 2 - Oldstyle

Dennis The Menace
Divius vs Mixme2
Dynamike
J.D.A.
Panic
The The Darkraver (90 minutes performance)

Hosted by mc B.I.G.

Lijn omhoog
Een line-up in elkaar knutselen waarmee iedereen tevreden is lijkt misschien eenvoudig maar dat is het dus absoluut niét. Wil je een aantal toppers kunnen aanbieden dan kom je diep in de buidel aan het tasten. Een oplossing hiervoor is om artiesten vaker te programmeren. Dat is dan ook één van de redenen waarom sommigen vaker op Atomico te bewonderen zijn. Een andere reden is de goede verstandhouding. Zo zijn er artiesten die graag terug wíllen komen omdat ze het zo naar hun zin hebben. Zou de vlaai daar misschien aan hebben meegeholpen? Maar toch zal men op een gegeven moment weer met vernieuwing moeten komen (los van de residents). Daarom vielen artiesten als Partyraiser, Endymion, Buzz Fuzz en Tha Playah voor deze editie af. Ze stonden immers al op de vorige en iedereen weet dat verandering van spijs doet eten.

Daarnaast is het ook nog maar de vraag of iedereen wel beschikbaar is. Zo zitten op 14 maart een groot aantal artiesten verstopt in een laars (Italië). Denk aan Evil Activities, The Stunned Guys, Art of Fighters, Mad Dog en Amnesys. Ook was het deze keer niet haalbaar om een live act te programmeren omdat de totale kosten van de productie al hoog genoeg waren opgelopen. Tóch is de organisatie ervan overtuigd dat men wederom een kwalitatieve, degelijke én gevarieerde line-up weet voor te schotelen. Sterker nog: niet eerder waren er zoveel Hardcore artiesten te bewonderen op deze locatie en misschien wel in de regio! Kwantiteit zegt natuurlijk niet alles maar in deze samenstelling wordt letterlijk het onderste uit de spreekwoordelijke kan gehaald en wordt er gehoor gegeven aan de wens van de fans.

Terugblik
Het 5 jarige jubileum van de Limburgse foto- en partysite Haelen.tk werd dit jaar succesvol gevierd tijdens de 3 georganiseerde Atomico edities. Vooral het feest in Tegelen sprong er bovenuit doordat er kosten noch moeite waren gespaard om 2008 eens spectaculair te beginnen. Dat viel ondermeer af te zien aan de line-up én het decor in combinatie met de diverse showelementen. De beloning kwam in de vorm van het bezoekersaantal want het werd de drukstbezochtste Atomico tot op heden!

Atomico Tegelen
Alle vertrouwde ingrediënten om van deze 10e editie het zoveelste succes te maken zijn weer aanwezig. Het harde doch loepzuivere EAW geluid (weliswaar zonder loep) / een decor opgevuld met diverse showelementen (en niet te zuinig) / een arena met zwaarbepakte lichtshow én een full colour laser om het hallucinerende plaatje compleet te maken. Daarnaast wordt organisatorisch alles weer tot in de puntjes neergezet en staat de prijs / kwaliteit verhouding hoog in het vaandel zodat de bezoekers - waar het uiteindelijk toch allemaal om draait - niets te kort zullen komen.

Datumproblematiek
De organisatie was genoodzaakt om deze editie van Atomico tot tweemaal toe te verplaatsen. Op 7 maart 2009 zal namelijk een ander evenement plaatsvinden waar men simpelweg niet tegenop kan. Het in 1e instantie verschuiven van 14 naar 7 maart had een soortgelijke reden maar in mindere mate aangezien zich op 8 maart van dit jaar immers een identieke situatie had voorgedaan. De nadruk lag dan ook meer op een betere planning.

De reden waarom het feest deze keer vroeger bekend werd gemaakt dan gebruikelijk (alleen hier op PF overigens) kwam voort uit het feit dat men een vervolgeditie ternauwernood had weten te redden. De burgemeester van Venlo vond het namelijk welletjes geweest en kwam met enkele argumenten waar de organisatie nauwelijks tegenop kon (drugsgebruik). Tóch is het gelukt om na veel voorbereidend werk én een doorslaggevend gesprek de burgervader op andere gedachte te brengen en zodoende de 2009 editie veilig te stellen. Aangezien direct alles op papier werd vastgelegd (zo ook de datum) werd het feest toegevoegd aan de agenda. Het was voor de organisatie immers een persoonlijke overwinning die “ gevierd “ moest worden. Dat vervolgens de datum een handicap zou worden kon men toen nog niet voorzien.

Vooruitzicht
Er zal géén Atomico meer plaatsvinden in Gemeenschapshuis La Rochelle & 't Sjor te Roggel. Redenen: 1. een buurtbewoner had al een bezwaar ingediend bij de gemeente voor een 4e editie 2. de ligging van de locatie is gewoonweg niet ideaal (in de kern van een dorp) 3. de voorgaande 3 edities - waarvan de 2e zo goed als uitverkocht was - hebben laten zien dat het maximale al uit deze locatie is gehaald 4. de temperatuur in de grote zaal kan op geen enkele mogelijkheid naar een aangenamer niveau worden gebracht.

Ondanks een aantal maanden werk is het helaas niét gelukt om uit te wijken naar een alternatieve locatie. Kortom: einde verhaal.

26 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2242, 2678}
Artiest {SHOWLIST artist 18251, 44558}
Mooie line-up :respect:

een buurtbewoner had al een bezwaar ingediend bij de gemeente voor een 4e editie

:loser: :loser: :loser:
laatste aanpassing
 
:cheer:
Hehe wat een uitleg :lol:
Ziet er héél goed uit! :respect:

Ik wil hem zeker niet missen! Wordt weer een gezellige editie :woeptidoe:
laatste aanpassing
mikel wederom hulde !!!!je weet t mooi te brengen!!!
itr party time
 
Jaja dat word er weer 1tje om nie te missen :D

JanssuH is present :bier:

:Respect: veur de organisatie
Wil je een aantal toppers kunnen aanbieden dan kom je diep in de buidel aan het tasten.

Ze stonden immers al op de vorige en iedereen weet dat verandering van spijs doet eten.

namelijk welletjes geweest

de burgervader

Is dit door een bejaarde geschreven? 8)
 
Artiest Da Hustla
vette line-up! Mooie tekst :respect:

Jammer dat ik niet aanwezig kan zijn!
Uitspraak van erix op maandag 15 december 2008 om 12:34:
Wil je een aantal toppers kunnen aanbieden dan kom je diep in de buidel aan het tasten.


Ze stonden immers al op de vorige en iedereen weet dat verandering van spijs doet eten.


namelijk welletjes geweest


de burgervader

altijd mensen die moeten klagen triest
 
dikke line up ;)
ich bin dabei
wat un line up:p
Denk dak ook maar eens een kijkje ga nemen!
Is zoveel al over te horen geweest! :)
 
Area 2 - Oldstyle

Dennis The Menace
Divius vs Mixme2
Dynamike
J.D.A.
Panic
The Darkraver (90 minutes performance)


Heerlijk die Oldstyle area deze X helemaal om dien vingers biej aaf te lekkuh ;););)
ahhaha net zo las de vorige x in de haandert de hele avond lekker in de old style.
de line up van old style ziet er idd leuk uit
ziet er weer super strak uit daarzo
 
Mikel, mooie namen!

Maybe dit jaar er wel bij!
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh­hhhhhh :cheer: :D:D:D :cheer: