Partyflock
 
­ Nederland

Dirty Dutch staatsgreep op Amsterdam

gepubliceerd door , op
Chuckie, gedreven door ambitie, slaat volgende week toe in een uitverkochte RAI in Amsterdam. Met ruim veertig artiesten van nationale bodem aan zijn zijde is iedereen klaar voor de start. Laat die zaterdag 20 december maar komen!

Chuckie, die in de RAI ooit zijn debuut maakte op Innercity, verraste toen al de housescene met zijn eigenwijze visie op muziek. Er op gebrand om te slagen lanceerde hij i.s.m. 4N-GME en ID&T in 2004 Dirty Dutch in de Heineken Music Hall. Voor- en tegenstanders zijn het over één ding eens: Amsterdam staat een staatsgreep te wachten want de gedreven generaal komt terug naar de legendarische RAI waar onder andere ook Tiësto zijn grote debuut maakte. Nu begint het echte werk, nu moet het gebeuren, dit is de major league, dit is bouwen naar een historisch moment. Vanaf dit punt zal Chuckie moeten bewijzen dat hij klaar is voor de rest van de wereld.

Om de echte Dirty Dutch fans extra te trakteren staat de Aftershock editie gepland in de Heineken Music Hall op zaterdag 28 februari 2009, zoals iedereen al hoopte.
Ook vorig jaar vlogen de tickets van de Aftershock editie binnen enkele dagen over de toonbank. Dit jaar staan er grote plannen op stapel en wordt Aftershock gebruikt als platform om de next big artist te lanceren. Dit jaar zijn de meningen unaniem. Golden boys Sunnery James & Ryan Marciano zijn de absolute hit van 2008 en krijgen op Aftershock de koningsrol. Het gouden koppel zal op deze editie een set van drie uur draaien. Iets waar de echte liefhebber al ruim een jaar op wacht. Helaas zijn er in vergelijking met de Rai een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. De ticketverkoop start op donderdag 18 december 2008 via www.Ticketonline.nl. Je bent gewaarschuwd dus wees er snel bij!

19 opmerkingen

Nou... voor volgende week zaterdag staat het feest in de boeken.. :yes:

Nu nog ff spieken of ik dan een gaatje voor de Aftershock op de 28ste heb.. :D niet te missen, en, deze zal ook wel snel uitverkocht zijn :yes:
dddddddaaaaaaggggggggg....... waarom nooit zoon aftershock voor de hardere feesten(A) q-base afterhock.. heineken music hall, de zondag erna (H)
Golden boys Sunnery James & Ryan Marciano zijn de absolute hit van 2008

So true.. :respect:
Artiest {SHOWLIST artist 39362, 34000}
Afterschock ben ik ook present!
heeel nice !!
3 uur lang SJ&RY (L)
3 uurs set zou opzich niet een presenatie moeten zijn en/of genoemd worden als bijzonder in een persbericht.
De kaartjes voor de aftershock zijn ook gewoon duurder dan Dirty Dutch zelf :P
Uitspraak van Sten1990 op vrijdag 12 december 2008 om 16:18:
gewoon duurder dan Dirty Dutch zelf

Nieuw jaar.. nieuwe prijzen.. :D maaruh.. ppssttt.. als ik kom werk ik, duzzuh.. van deze inflatie geen last :lol: 2,5 euro meer. damn.. niet misselijk O:)
- heineken music hall

- sj&rm

- 3 uur set

genoeg redenen voor mij om hem mee te pikken :D:D
Uitspraak van Partyspacer op vrijdag 12 december 2008 om 17:03:
Nieuw jaar.. nieuwe prijzen.. maaruh.. ppssttt.. als ik kom werk ik, duzzuh.. van deze inflatie geen last 2,5 euro meer. damn.. niet misselijk

ja okej :P is natuurlijk geen monsterverschil, maar viel me gewoon op joh ;)
Rauwkost was al het gouden duo.
Oftewel hoe groter hoe beter? Ik vind de rai juist een vrij sippe locatie. Overigens no hard feelings.

Excuses die gaat natuurlijk over de HMH :P
laatste aanpassing
 
Check dan ook maar meteen even de Dirty Dutch 2008 cd !!! aiiiiii prrrrrrrrrrrrresent uiteraard!
 
vette zin in whiehoeeeeeeeeeeeeeeeeeeew


lekker dansen
op die heerlijke beats :P:D
:cheer: Joeppie ik ga ook!! :cheer:
geheel onverwachts nog een kaartje gekregen :)

Ik heb er zin in!!!
laatste aanpassing
benieuwd welke gasten er nog meer gaan draaien. Al heeft dat geen invloed op de gezelligheid voor mij.