Partyflock
 
­ Nederland

Generations of Love

gepubliceerd door , op
Op tweede kerstdag keert Generations of Love terug. Na het overweldigende succes afgelopen zomer kon het niet uitblijven. Geheim van het succes is muziek die meerdere generaties aanspreekt en zodoende het gevoel van saamhorigheid vergroot. En wie kan deze kernwaardes beter onderstrepen dan headliner van Generations of Love: Âme.

Âme loopt voorop in de muzikale wind die waait door muziekland. Na verscheidene releases op het gerenommeerde Sonar Kollektiv label brak Âme internationaal door met de monster hit ‘Rej’ op party eiland Ibiza. De zomerplaat van 2005 veroverde van daar uit de rest van de wereld in razend tempo. Met hun karakteristieke sound staan deze heren garant voor een scala aan stijlen die naadloos met elkaar worden samengebracht. Jazz en soul invloeden worden op onnavolgbare wijze gecombineerd met deep-house en Detroit techno. Deze blend van stijlen valt het best te omschrijven als ‘music with soul’ in de breedste zin van het woord.

Al in 2006 boekte Chemistry Âme op haar eigen BOLD-avond in Panama en op het Amsterdam Dance Event bewees Kristian tijdens ‘A Critical Mass’ al zijn klasse samen met Henrik Schwarz, Dixon en Marcus Worgull. Deze avond is nu al getipt als een van de beste van 2008. Reden genoeg voor Chemistry om deze grootmeester van de nieuwe garde met kerst wederom naar Nederland te halen. De warme diepe sound van Âme sluit perfect aan bij de gedachte achter Generations of Love. Vergezelt door Neerlands hoop in bange dagen: Nuno dos Santos, Melon en Juan Sanchez staat deze avond garant voor diepe klanken. In de ‘Change, Yes we can room’ gaan deze heren zorgen voor de terugkeer van de ziel en warmte in het uitgaansleven.
Drie locaties met elk hun eigen invulling vormen samen Generations of Love. Kijk voor alle info en de complete line-up op www.chemistry.nl

3 opmerkingen

ich bin dabei ;)
Netjes, een fijne line-up hoor!

In het nieuws bericht staat alleen de verkeerde Âme gelinkt, het moet Âme zijn niet Ame ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij FCA-Music
A Critical Mass was echt een top avond!