Partyflock
 
­ Nederland

Footclub will bang your box

gepubliceerd door , op
Footclub will bang your box
11 december 2008
FOOTCLUB WILL BANG YOUR BOX! Trillende speakers, dikke bassen en warme lichten vloeien over de dansvloer van de Thalia! Zaterdag 13 december zie alleen jij het vetste decor en de beste dj's in The Thalia wanneer Footclub weer een feestje doet in de oude bioscoop in het centrum van Rotterdam! Wat dacht je van recht voor je raap de artiesten ROOG, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Chris Rox & Zawdi MC MC! Continue kwaliteit en echte house op een ouderwetse zaterdagavond stappen! Dat willen we toch allemaal? Gezellige mensen in de club, mooie vrouwen en goeie gasten! Daarom, speciaal voor jou, Footclub in The Thalia!

Een echte zaterdagavond zoals ook een echte stapavond moet zijn! Ouderwets genieten van de beste klanken en de dikste house zoals ook de echte house moet zijn! Footclub heeft zijn naam in Rotterdam (en sinds kort ook Utrecht) met dikke bouten in de grond gevestigd! De leukste mensen komen met de leukste groepjes naar een van de leukste zaterdagavonden in Rotterdam! De dj's achter de decks doen zeker hun ding, want Footclub staat voor kwaliteit maar vooral ook voor FEEST!

Wat zijn we trots dat ROOG vrij heeft gehouden voor Footclub! Ook deze housequaker heeft gehoord dat je bij Footclub heerlijk je beste house platen op kunt zetten, en daar houdt deze bigboy wel van! Maak je dus warm voor een genietende ROOG achter de draaitafels bij ons! Iemand die ook graag zijn eigen ding komt doen is onze eigen Bosnische house maffia Baggi Begovic! Zijn reis ging afgelopen zomer van Creamfiels naar Global Gathering en daar stond hij op de Stealth stage van niemand minder dan Roger Sanchez! Baggi heeft fans in Rotterdam en weet altijd de perfecte set neer te zetten, kijk dus uit want bij Footclub weet hij wel wat er gebeuren moet! Als we over dikke bassen en trillende speakers praten dan hebben we het in een adem ook over meneer Skitzofrenix! Hij is on fire en zijn sets zijn onnavolgbaar! Met een heerlijke drive weet hij de avond te maken tot een dikke nacht! Wij hebben zin in de set van Skitzofrenix, jij toch zeker ook wel! Chris Rox maakt onze echte house line up completer dan compleet, deep dark en sexy zijn termen die we achter Rox zijn naam kunnen plakken, maar ook latin funky en techy! Chris weet alle stijlen te combineren tot een geheel en op Footclub houden we daar van! Natuurlijk mag er naast alle vette muziek en al het dansen ook gedronken worden, en daar is Zawdi MC MC voor! Met een wodka in zijn linker en een goeie mic in zijn rechter geeft hij de pumpin' vocals!

Met een vet decor, warme sfeer en kwaliteits muziek gaat Footclub jouw avond maken, maak jij onze avond ook?