Partyflock
 
­ Nederland

Kinky on the Beach Trance Masters

gepubliceerd door , op
Het staat bij velen vast al in de agenda. Kinky On The Beach is in nog geen twee jaar uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en toonaangevende fetish concepten van Nederland geworden. Hun kracht? Laagdrempelig, sfeervol, het juiste publiek, de betere locaties en een uitgekiende line-up. Niet voor niets stijgen de bezoekers aantallen en zijn alle feesten ruim voor aanvang volledig uitverkocht!

Het aankomend op 13 december in Club Organza is nu al weer volledig uitverkocht (zie Partyflock). Daarna zal er een afterparty worden gehouden onder de naam Kinky On The Beach meets Organza. Het hierna volgende feest in het inmiddels bekende Condor City in Den Haag op 7 februari loopt weer als een trein. De kans is groot dat het weer snel is uitverkocht. Daarom adviseren we, en dat is echt geen verkoopverhaal, je kaarten tijdig te reserveren. Tickets zijn verkrijgbaar via www.kinkyonthebeach.nl of via Paylogic of bij alle Primera winkels voor slechts € 30,00 ex. fee.

De line-up:
Area 121:00 - 22:30: DieVito
22:30 - 24:00: Miss J
24:00 - 02:00: Mike S
02:00 - 04:00: Ko-c

Area 2 DJ Promotion22:00 - 23:00: Maliqe
23:00 - 24:00: Robbert Ladiges
24:00 - 01:00: Ruben Vitalis
01:00 - 02:00: Alberto V
02:00 - 03:00: Mitch B

Kinky On The Beach is anders!
Heel fetish Nederland weet inmiddels dat Kinky on the Beach een superfeest is. Beginnende als ervaren fetishgangers voelen zich altijd heel erg thuis. Opvallend is dat juist bij dit feest er veel onderling respect heerst. Wat de feesten van Kinky On The Beach nu zo ten opzichte van andere fetish feesten typeert is de gemoedelijkheid en relaxte sfeer (ons kent ons, net een grote familie). In de danswereld staat Kinky On The Beach bekend als één van de meest toegankelijke fetish feesten. Niet alleen voor mensen die hier voor het eerst naar toegaan, maar opvallend is het aantal mensen die steeds weer terugkeren. Het waarom is duidelijk. De organisatie weet mensen te binden door hun zorgvuldige keuze van DJ's, de gezellige locaties, de hoge geluidskwaliteit en, zoals bij de laatste keer, een ongelooflijk mooie lasershow.

De organisatie is een kei in het neerzetten van de juiste entourage. Licht en muziekkeuze zijn volledig in balans met de hoge verwachtingen die ervaren partypeople hebben bij het bezoeken van dance-events. De keuze van deze superlocatie geeft een extra impuls aan de beleving van deze avond. En voor de liefhebbers, Condorcity biedt voldoende ruimte voor bijzondere ontmoetingen.

Het is niet voor niets dat alle vorige Kinky On The Beachfeesten volledig waren uitverkocht. Daarom het advies kaarten zo snel mogelijk in de voorverkoop te reserveren. Er worden maar een beperkt aantal kaarten verkocht om het gezellig te houden. Dat mag je dus niet missen! Zet daarom alvast het feest in je partyagenda op Partyflock of op SDC en maak kans op vrijkaarten. Kinky on the Beach

Tickets zijn verkrijgbaar via www.kinkyonthebeach.nl of via Paylogic of bij alle Primera winkels voor slechts € 30,00 ex. fee.

Er zullen voldoende lockers aanwezig zijn die tegen een kleine vergoeding te huur zijn. Er is geen deurverkoop!

10 opmerkingen

 
lekker feestje
goeie line up ook

party time
:D:D:D:D
 
Dat wordt zeker weer een lekkere Kinky On The Beach :cheer:

Zoals alle feesten van deze TOP organisatie..

Eerst nog 13Dec lekker knallen in organza ,en dan weer de batterij opladen voor

7Feb 2009 :banana:

Zin innnnn
laatste aanpassing
Wordt een super feest!! Lokatie!! :respect:
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 december 2008 om 13:24:
Eerst nog 13Dec lekker knallen in organza

Dat kun je wel zeggen word helemaal in de wintersfeer verbouwd organza herken je niet meer
als de oppas niet zieker wordt, zijn wij er ook bij zaterdag!!!!!! :cheer: ben zeeeeeer benieuwd......
Werkzaam bij MEM events
Artiest {SHOWLIST artist 29750, 54821}
Uitspraak van Kinky On The Beach op woensdag 10 december 2008 om 14:19:
Nu al 350 kaarten verkocht !!

okay dan!!

Goed bezig!!!
 
KOB feesten zijn altijd top! Warm, gastvrij, leuke mensen en altijd en verrassende lie-up!