Partyflock
 
­ Nederland

I love 2009

gepubliceerd door , op
I love 2009
10 december 2008
Oh yes! Dit jaar was er één om never, nooit te vergeten! Wat werd er heerlijk gefeest en wat is er ontzettend veel goede muziek te horen geweest. Voor ons als organisatie van Taste-it was het ook een top jaar. Uitverkochte avonden in de P3, Lichtfabriek (Haarlem) en Bloomingdale volgden elkaar in rap tempo op! Iedereen heeft ongetwijfeld veel zin in het nieuwe jaar en mensen zullen weer struikelen over alle goede voornemens! En een goed voornemen is natuurlijk belangrijk. Maar vergeet stoppen met roken, minder drinken, gezonder leven en alle andere voornemens die toch altijd sneuvelen! Er is maar één goed voornemen dat iedereen zou moeten hebben en dat is om van 2009 een groot feest te maken! Te beginnen met Oud&Nieuw: Taste-it! presents I love 2009!

De kaartverkoop is in alle hevigheid losgebarsten en I love 2009 is inmiddels op SLAM FM geselecteerd tot 1 van de 10 beste New Years Eve party’s.

Om ervoor te zorgen dat de muziek van ongekend hoog niveau zal zijn, staan alle enkele van de beste house DJ’s van het afgelopen jaar voor jullie klaar. Sunnery James & Ryan Marciano, Carita La Niña, Chris Rox, Alex Cruz en Nouri G zullen de grote zaal laten rocken als nooit tevoren! Onze vaste trommelaar, Jethro Angkotta zal het geheel voorzien van zijn opzwepende percussie.

In de kleine zaal zullen D-Vario en Trunks jullie meenemen naar de jaren ’80 en ’90 en alle gouwe ouwe dansplaten uit die tijd ten gehore brengen! Alle poppen aan het dansen op de meest foute tracks die je maar kunt bedenken!

Zoals het er nu naar uitziet gaat I love 2009 zeker uitverkopen, wil je erbij zijn?
Wacht dan niet te lang met scoren van je ticket!

3 opmerkingen

voor dat geld ga ik liever naar hmh :lol:
Is het All Inclusive?
Gelukkig ga ik voor die centen idd naar de HMH :lol:
Artiest {SHOWLIST artist 66903, 56925}
Het word heus wel leuk feesie maar het is gewoon mijn muziek niet das ja das jammer maar ja volgendjaar een hardcore feest ...of dikke techno :) dan hoef ik purmerend niet uit snap ie maar ja alvast een heel prettig uit einde !!!!
laatste aanpassing