Partyflock
 
­ Nederland

Create Stars

gepubliceerd door , op
Create Stars
9 december 2008
FeestCreate · Stars
Datumvrijdag 26 december 2008
LocatieSpeakers
Twee maanden na de Games-editie van Create is het opnieuw raak… en hoe. Op tweede Kerstdag zal Club Speakers in Delft worden omgetoverd tot één grote, feestende en van de euforie uit haar voegen barstende Kerststal. Als er ooit een gelegenheid was om alles -maar dan ook alles- uit de kast te halen, dan is het wel met Kerstmis. Dat moet de organisatie achter de succesvolle serie van Creative Trance Events hebben gedacht. Een serie die inmiddels niet meer weg te denken is uit het landschap van kleine, intieme trancefeestjes voor de echte liefhebbers. En bij Create liggen denken en doen in elkaars verlengde. Want alles gáát uit de kast, met de spectaculairste line-up die het Create publiek ooit voorgeschoteld kreeg!

Opening Star

Als iemand weet hoe je een Create feest op de juiste wijze opent is het Jazper wel. Resident van het eerste uur, letterlijk en figuurlijk. Stond in de line-up met grootheden als Giuseppe Ottaviani, Sander van Doorn en Sean Tyas. Draaide warm-up sets voor onder andere Airwave en Rank 1. Bracht remixen en eigen producties uit op onder meer Create Records en Adjusted Music. Voor Be Yourself Music/High Contrast heeft hij juist de laatste hand gelegd aan zijn nieuwe E.P. samen met Jules, welke begin volgend jaar zal verschijnen. Host zijn eigen radioshow op Pure.fm en ETN.fm. Kortom, laat deze man gerust de eerste slingers in de kerstboom hangen. Jazper keilt met plezier de champagnefles stuk en verklaart de Creatieve Kerststal voor geopend!

Guest Star from Germany

Van een bescheiden onafhankelijke artiest groeide Alex M.O.R.P.H. uit tot een van de toonaangevende producers binnen de wereldwijde trance scene. Met succesvolle remixen voor onder andere Armin van Buuren, Woody van Eyden, Super8 & DJ Tab en ATB is hij een veelgevraagd uitvoerder van muzikale verbouwingswerkzaamheden. In de studio schuwt hij de samenwerking niet, getuige topplaten als ‘Heavenly’ met Woody van Eyden en ‘Live Less Ordinary’ met Rank 1. Maar ook solo weet hij de mooiste trance te produceren, denk aan ‘Unification’ of ‘New Harvest’. 1 deze dagen zal ook zijn nieuwe single “Sunshine” letterlijk en figuurlijk het daglicht zien op het Vandit van Paul van Dyk. Zal hij het publiek op tweede Kerstdag als m.o.r.p.h.ine verdoven met het schitterende ‘Walk the Edge’? Create is er trots op deze sympathieke Duitser, die grote festivals als Mystery Land, Trance Energy en Nature One wist plat te spelen, te hebben vastgelegd voor Create Stars.

Guest Stars from Egypt

Maar bij één grote internationale naam op het affiche blijft het niet. Want Create presenteert nóg een wereldact. Het podium van Speakers zal worden beklommen door een van de heetste namen uit de hedendaagse trance scene, afkomstig uit Cairo Egypte: Aly & Fila! De naam en faam van dit even creatieve als productieve duo beperkt zich al lang niet meer tot Egypte. De producties van Aly & Fila reizen mee in de platenkoffers van de grootste DJ's ter wereld. Succesvolle tracks van afgelopen jaar zijn ‘How long’, ‘Key of Life’ en ‘Lost Language’. De radioshows 'Spiritual Moment' en 'The future sound of Egypt' behoren tot de best gewaardeerde online broadcasts uit het circuit. De Wijzen uit het Oosten volgden de ster. Komende Kerst doen Aly & Fila hetzelfde en komen uit op Create Stars.


Supernova

De afsluiter is Mr. Create himself, Misja Helsloot. En als er één man is, die na zo’n ongekend sterk deelnemersveld de boel nog verder weet op te zwepen, is hij het wel. Als er één man is, die zelfs na Alex & Fila het feest naar een nóg hoger genotsniveau zal weten te tillen… is het wel de man die zijn gele poncho zal inruilen voor een rode kerstmuts. Of iets anders verrassends. Twee handen vol mixcd’s, talloze toptrance producties, remixen, residencies en radioshows, op de productiviteit en het muzikale talent van Helsloot staat nog steeds geen maat. Ook met zijn nieuwe producties in aantocht als “Yellow Poncho”, en zijn samen werkingen Onova (track “Mel-Ody”), Digital Nature (track “ON/OFF”) en Signum bewijst Misja dit nog eens. Als Create een kerstboom is, is Misja de piek. En hij piekt tot vijf uur aan toe.

Het belooft nu al een legendarische nacht te worden, 26 december in Delft, hosted by MC Da Silva. Guest stars, rising stars, shootings stars, Create heeft ze allemaal. Een all star line-up, een feest met alleen maar STERke punten. En nog steeds voor een zacht prijsje. Aan het eind van twee Kerstdagen en met het hele weekend nog voor de boeg. Het kan niet beter. Dresscode stars & glitter. Kom naar SpeaKers(t).

21 opmerkingen

op zeker aanwezig :cheer: :bounce:

eindelijk een mooie kerst ;)
ga m'n best doen! :yes:
 
Jaaah zo zin in.. Kaartjes liggen al een poos in de kast ;)

Kan niet wachten :lief:
 
200% aanwezig :D :bounce: Inclusief diner :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 10 december 2008 om 17:30:
200% aanwezig

Ja das makkelijk he, als je met zijn 2en bent ;)

Ik dus 100% aanwezig!!! :D
Artiest Magma
Ik MOET hier bij zijn!! Dit ga ik absoluut niet missen.. !!
Create ook een mooie flyer naast de starz
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1762, 1736}
Artiest Just-D
Uiteraard is me ook aanwezig :)
 
Werkzaam bij Create events
Artiest {SHOWLIST artist 140061, 478}
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2008 om 11:07:
Uiteraard is me ook aanwezig

als je niet nog bezig ben met je kast!!

:D
 
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2008 om 12:59:
als je niet nog bezig ben met je kast!!

Ja wie weet zit ik er dan wel op. Of erger nog, in :D
Uitspraak van TinyFaeryGirl op woensdag 10 december 2008 om 17:58:
Mank of niet mank, aanwezig!!

ik ga ook proberen aanwezig te zijn! :yes: met natuurlijk mijn vast stapmaatje :lol:
Kareltje Canon wil ook wel eens weer feesten :cheer: en Ali & Fila :kwijl: gimme!! :D
Uitspraak van verwijderd op donderdag 11 december 2008 om 13:36:
Of erger nog, in :D

jezus just...

wanneer kom je dan weer uit de kast? O:)
Uitspraak van bloesem op woensdag 10 december 2008 om 18:23:
Ik dus 100% aanwezig!!!

Tel mijn 100% er bij op dan zijn wij toch ook 200% aanwezig :bounce:

Zijn we al sterretjes aan het verzamelen? Want ik neem aan dat we als "sterren" aanwezig zijn!
:lol:
 
ja justin,

wanneer kom jij uit de kast?

word wel een keertje tijd...

Just G

LOL :)
 
Ik ben eruit :D Ondanks dat ik van het kastje naar de muur gestuurd wordt, wil ik ze allebei niet en houd ik het gewoon bij tanja :D