Partyflock
 

Dynasty
The 80's and beyond

anoniem gepubliceerd op
Dynasty
8 december 2008
FeestDynasty · The 80's and beyond
Datumwoensdag 31 december 2008
LocatieKrasnapolsky
Op woensdag 31 december organiseren Loveland en Radio Veronica het ‘glitter&glamour’ dansfeest Dynasty. In NH Grand Hotel Krasnapolsky kunnen bezoekers de jaarwisseling vieren op de beste muziek van de jaren ’80 en ’90.

DJ’s Alex van Oostrom, Sven Prinsen, Sander Hucke en Silverius vrolijken je op met de leukste discohits, terwijl Alvredo en Marcello je laten dansen op de mooiste classic housetracks. Als klap op de vuurpijl staat er die avond een live-performance op de planken van de legendarische Lady Miss Kier (van Deelite). Wedden dat je niet stil kunt blijven staan?

Dynasty, the 80’s and beyond
Dynasty is een stijlvolle feestavond gebaseerd op de gelijknamige populaire soap uit de jaren ’80. Glitter, glamour & glory, het zijn de succespijlers waar de Amerikaanse serie acht jaar lang op draaide. Loveland en Radio Veronica ontwikkelden twee jaar geleden voor Oud en Nieuw een evenement met dezelfde uitstraling als de serie. Bezoekers genoten van een feest van muzikale herkenning en dansten er vrolijk op los. Het was het levende bewijs dat house- en hitclassics nog lang niet hun glans hadden verloren. Heel bewust gingen beide organisatoren spaarzaam om met hun nieuwe concept… Maar nu, na één tussentijdse editie, presenteren zij de derde aflevering van het succesverhaal ‘Dynasty’.

Dynasty aflevering 3: Muziekiconen
Voor deze editie werden twee belangrijke muziekiconen geboekt. Op de eerste plaats treedt Lady Miss Kier op met een ‘straight from the eighties’-achtige live-act: funky, vrolijk een tikkeltje vreemd. Bekijk haar kleurrijke videoclipjes maar eens uit die tijd, haar live-performance heeft net als toen nog altijd diezelfde prikkelende allure. Naast de monsterhit ‘Groove is in the heart’ scoorde Deelite maar liefst zes andere Amerikaanse nummer 1 dance-hits.

Tweede muziekicoon van de avond is Marcello, de Amsterdammer die al meer dan 25 jaar meedoet en anno 2008 de enige echte iT-resident is die zijn platen nog draait. Voor Dynasty draait hij een unieke 4-uur durende iT-classics set, waarbij je gegarandeerd alle platen voorbij hoort komen die Marcello dicht aan het hart liggen. “Ik ga hier echt iets speciaals van maken,” aldus de oude rot.

NH Grand Hotel Krasnapolsky
Never change a winning team! Een uitspraak die zeker geldig is in het geval van Loveland en Hotel Krasnapolsky. De samenwerking tussen de locatie en organisatie maakt het mogelijk een avond neer te zetten die tegemoet komt aan de hoge eisen van de bezoekers. Een snelle, grote en gratis garderobe, keurige toiletten, champagnebarren & cocktails, warme ambiance, goede dansmuziek en een vleugje decadentie. Wat wil je nog meer op de laatste nacht van 2008?

Check www.dynasty.nl voor tickets & info!

Programmering

The Grand Ballroom (80's & 90's hit classics)
Lady Miss Kier (van Deelite, 🇺🇸)
"Groove is in the heart" Live on stage
Alex van Oostrom
DJ Sven Prinsen
Sander Hucke
DJ Silverius

The Wintergarden (80's & 90's house classics)
Marcello (4 hours iT-set)
Alvredo

b]Voorverkoop[/b]
Voorverkoop online : www.dynasty.nl
Voorverkoop telefonisch : 0900-1505 (45 cpm)
Voorverkoopadressen Nederland : Alle Free Record Shop filialen in Nederland

3 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Cool, zou wel top zijn als de cast ook nog eens langs kwam, of leven die niet meer??
Grappig

Wij hebben ook wel eens een feest gegeven dat Dynasty heet:D
 
Artiest {SHOWLIST artist 83211, 11369, 75631}
Marcello (4 hours iT-set)

:respect: