Partyflock
 
­ Nederland

Eye on the future & Trancentral

gepubliceerd door , op
De Lichtfabriek in Haarlem geldt elk jaar als dé plek om Kerstavond door te brengen. Voor vele partygangers is Eye on the Future namelijk het ideale feest om je kerstdagen mee te beginnen, traditiegetrouw zijn hier dan ook de meest opvallende dj’s van het afgelopen jaar te horen. Ook de 2008-editie van dit steevast uitverkochte evenement presenteert weer een dikke line-up, ditmaal bestaande uit dj’s als ROOG, Erick E, Ille Bitch, Marnix, Chip & Dale, Michel Becks en Jeroenski.

Met andere woorden: wees er snel bij. Zoals gezegd is de Kerst-editie van Eye on the Future elk jaar uitverkocht, het feest is tegenwoordig razend populair bij zowel publiek van binnen als buiten Haarlem. De zalen van De Lichtfabriek ademen deze avond ook iets bijzonders; de dj’s, de decoraties, de visuals en het publiek geven allemaal nét dat beetje meer. Mensen die erbij zijn geweest zullen dit beamen, op Kerstavond gaat De Lichtfabriek extra los. Met een line-up die de meest interessante dj’s van het afgelopen jaar bij elkaar brengt, is het feest echter meer dan een fijne ‘Kerst-gathering’ voor alle vrienden van Eye on the Future. Liefhebbers van de betere house en (minimal) techno worden op hun wenken bediend, in de grote zaal met dj-sets van Hollandse helden ROOG, Erick E (beiden alomtegenwoordig in de Nederlandse dancescene), Jeroenski, Loveland-opperhoofd Marnix en Johanna Mercker versus Mirella Kroes.

In de tweede zaal, het zogenaamde Oliehuis, vanavond omgetoverd tot sfeervol Trancentral-area, staan een paar fijne Kerst-duo’s op het programma. Om te beginnen twee Haarlemse sterren die het afgelopen jaar de rest van het land wisten te veroveren, Ille Bitch en Mike Ravelli. Zij doen een veelbelovende back2back-set, zoals ook het Newyorkse politiekoppel Chip Powers en Dale Johnson (aka Chip & Dale) hun beruchte festivalact van afgelopen zomer in een Kerstjasje zal hijsen. En wat te denken van Amsterdams ‘rising star of techno’ James Nidecker versus Eye on the Future-resident Michel Becks? Samen met gelegenheidsduo Miss Melera en Mr Minoz staat in het Oliehuis zo een line-up van formaat.

Oftewel, twee main area’s met kwaliteitsmuziek, gevuld met een publiek dat er traditiegetrouw een dik feest van weet te maken. Voor degenen die reeds een kaartje hebben: zoek je kleurigste Kerst-outfit, drink (niet te) veel bij de familie en zorg wederom voor een ijzersterke Eye on the Future. Voor degenen zonder kaartje: toegang bedraagt € 20,-, maar de kans bestaat dat in de voorverkoop alle ticket eruit gaan. Haast je dus naar platenzaak Trancentral in Haarlem, Easyticket, Beatfreax of www.eyeonthefuture.nl, waar je voor € 15,- jouw ideale Kerstavond kunt zeker stellen. Want een Kerst zonder Lichtfabriek, is als een feest zonder muziek!

2 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65659, 24292}
Kerstavond gaan we het oliehuis afbreken!

Trancentral-area here we come!!! :woop:
laatste aanpassing