Partyflock
 
­ Nederland

Roosendaal gaat los

gepubliceerd door , op
Roosendaal gaat los
27 november 2008
Kan dat eigenlijk? Los gaan in Roosendaal? Dit zijn vragen die een Roosendaler zichzelf af en toe stelt. Dit is ook de vraag die dj en voorzitter van de stichting U&I Dance Robin Hildenbrant zich zelf stelt. Hildenbrant heeft al diverse feesten gegeven in het Roosendaalse en iedere keer zag hij dat Roosendaal los kon gaan. Twee keer was er een succesvolle editie van Eclipse in een bomvolle Erato, de befaamde dj contest in de Oude Danserije met de finale op het Toffestival in het Vrouwenhof. Iedere keer kwam de Roosendaler in grote getale opdraven om te dansen op house & techno beats.

Na een tijd lang radiostilte aan het adres van U&I Dance begon het bij Hildenbrant te kriebelen. 'Als ik naar het uitgaansleven in Roosendaal kijk zie ik gewoon dat een grote groep dance liefhebbers niet altijd zijn 'ei' kwijt kan. Ik kom ze dan ook vaak tegen op de grote festivals in het land of indoor feesten in de winter. Dit is voor mij dan ook de reden om vernieuwing in het 'Roosendaalse stappen' leven in te blazen. Ik wil een avond organiseren waar bekende dj's met opkomend talent de avond maken. Het is zo moeilijk voor talent om ergens te mogen draaien. Als ik je een keer heb gehoord en de stijl, persoonlijkheid en platenkeuze bevalt sta je wat mij betreft gewoon een keer op de flyer!' aldus Hildenbrant. De line up voor dit feest is door Hildenbrant zorgvuldig met opkomende talenten samengesteld. Ik wil een stapavond in Roosendaal neerzetten die niet draait om hoge entreeprijzen met dj’s zoals Laidback Luke of Armin van Buuren. Ik wil een avond met vooruitsrevende en verfrissende muziek en een topsfeer neerzetten. Ik steek daarom veel energie in de samenwerking met dj’s die dat kunnen realiseren.

Hildenbrant stelt de dj’s aan u voor:

Tim Scala. Tim is het voorbeeld van een opkomend talent met veel potentie. Tim draaide de laatste twee jaar als resident op de ‘Sunday Sessions’ in de Zalinaz en stond op het grootste dance evenement in West Brabant: Dancepark. Tim staat voor kwaliteit in muziek en kiest precies de platen uit die een gevoelige snaar bij je kunnen raken. Zijn combi van house, tech house en minimal maken hem tot Tim Scala!

Dacato. Dennis is de naam voor dj Dacato. 2008 is het jaar voor Dacato want hij won Nederlands grootste dj contest TWSTD. Dacato kreeg hierdoor vele mooie boekingen en stond op toonaangevende festival zoals TWSTD Queensday, Rockit, Dancepark & Breda Beats. Dennis weet wat het publiek wil en zorgt altijd voor een inspirerende set. Steyno. Steijn is een bekend gezicht in het Roosendaalse uitgaansleven. Naast fervent stapper heb je Steyno al eens kunnen in de vroegere Vanity en Dakar. Steijn is een muziek freak in hart en nieren en heeft eens neus voor goede platen. Deze combinatie met zijn heerlijk lange mixen zorgen voor een meesterlijke avond als je hem hoort draaien.

Blanda. DJ Blanda draait alweer 8 jaar mee in het dancewereldje in Nederland. Zijn laatste productie ‘You’ heeft goede feedback ontvangen van dj’s in de omgeving. Blanda hoopt met deze productie zichzelf in de kijker te spelen bij een groot platenlabel. Hiernaast heeft Blanda zich al jarenlang bewezen en kon je hem de laatste maanden horen draaien in Studio 80 Amsterdam op ADHD sessions, Sunday Sessions Zalinaz en het Alcatrazz festival. Blanda is in 2008 resident dj geworden van de club Kabaal avonden in de oudste club van Nederland: Club Stalker. Blanda zal een back to back set op Roosendaal gaat los neerzetten met Steyno.

Op zaterdag 27 december zal de Roosendaler de beentjes kunnen gaan strekken in het partycentrum de Erato te Roosendaal. De locatie is goed voor bijna 800 dance liefhebbers en is zeer geschikt voor een avondje 'los gaan' zoals Hildenbrant dat noemt. Het is een oud klein theater en heeft van zichzelf erg veel sfeer. Omdat het feest op derde Kerstdag is zal de decoratie daar zeker op worden afgestemd. De zaal is geheel van hout en dat zorgt altijd voor fantastisch geluid. Aan geluid hecht ik zelf heel veel waarde, want de beleving van de muziek moet optimaal zijn.

Als dit feest een succes wordt streef ik ernaar om dit ieder kwartaal terug te laten komen. De Roosendaler heeft het spreekwoordelijke 'lot' dus zelf in handen!

24 opmerkingen

 
Artiest Maddox
Is dit reclame voor een feest, of voor Hildenbrant?
Roosendaal gaat niet los en zal ook nooit los gaan, zeker Erato nie, haha herinnert mij aan schoolfeeste :lol: haha balletent
Artiest Boaz
Ben blij dat ze tenminste eens weer iets proberen in roosendaal.. Als ze het elders in de regio kunnen why not in roosendaal..
 
Uitspraak van Boaz-DJ op vrijdag 28 november 2008 om 13:20:
Ben blij dat ze tenminste eens weer iets proberen in roosendaal.. Als ze het elders in de regio kunnen why not in roosendaal..

Idd, eens niet minstens een uur reizen met de trein voor een feestje :) Mooi initiatief!
En na afloop nog ff een jointje scoren (y)
 
Uitspraak van "The Mad One" op vrijdag 28 november 2008 om 16:13:
En na afloop nog ff een jointje scoren (y)

Nu het nog kan :(
 
Artiest {SHOWLIST artist 20378, 31299}
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 november 2008 om 12:20:
Hildenbrant?

Hildenbrtant, Hildenbrant, Robin Hildebrant. ;-)
Roosendaal gaat los? :O

EDIT: Erato :cry:
laatste aanpassing
En niet mijn muziekstyle, jammer (F)
 
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 28 november 2008 om 17:49:
Hildenbrtant, Hildenbrant, Robin Hildebrant.

Dan schrijft hij het zelf ook fout in het persbericht...

begon het bij Hildenbrant te kriebelen
Omdat het feest op derde Kerstdag is zal de decoratie daar zeker op worden afgestemd

dacht altijd dat er maar 2 dagen kerst was :lol:
Het is echt ongeloveljk dat er altijd zo triest gereageerd wordt...... Wees eens blij dat er wat wordt georganiseerd in Roosendaal! Een beetje zitten te miepen over spelfouten en een locatie waar een eeuw geleden eens een fesst is gehouden? Het wordt sowieso een lekker avondje uit! Ga lekker thuis achter je pc de stoere jongen uithangen....Stelletje kleine kinderen!
laatste aanpassing
nou zal mijn benieuwen of het was is...
kom iig wel...maar denk eerlijk gezegt dat ik zo weer weg ben...
maarja de stad is om de hoek :p
 
Uitspraak van Minimaaltje op zaterdag 29 november 2008 om 16:51:
Het is echt ongeloveljk dat er altijd zo triest gereageerd wordt...... Wees eens blij dat er wat wordt georganiseerd in Roosendaal! Een beetje zitten te miepen over spelfouten en een locatie waar een eeuw geleden eens een fesst is gehouden? Het wordt sowieso een lekker avondje uit! Ga lekker thuis achter je pc de stoere jongen uithangen....Stelletje kleine kinderen!

Ja idd kleine kinderen.
Maar die zo reageren die zijn nog blijven hangen in hun kinderjaren.
En niet verder kunnen kijken dan alleen hardcore.
Vinden ze het gek hoe er naar gabbers word gekeken
Werkzaam bij X-Tase
Artiest X-Tase
Leuk initiatief hoor, ook even proberen te kijken!
 
zeker leuk initiatief,
ik kom ook langs, ben benieuwd!
Artiest Blanda
Ik ben blij dat, ondanks de spelfouten, er genoeg Roosendalers zijn die dit initiatief ondersteunen. Het wordt echt een leuke avond en ik weet zeker dat de mensen die komen verbaasd zullen zijn hoe los het eigenlijk in Roosendaal kan gaan!

Inmiddels bijna 600 Hyvers aangemeld via de rsdgaatlos hyves, dus dat zegt genoeg!! :)
Tja, Roosendaal heeft op uitgaansgebied maar weinig te bieden. Moet eigenlijk wel erg lachen om de reactie van Davignion.
Roosendaal = Roosendaal :-)
kom zelf ook van Roosendaal, 25 jaar gewoond en heb daar een aantal jaar gedraaid. Maar goed... wel een leuk initiatief. Er zijn al meer feesten gehouden in de Erato, maar met weinig succes. Maar goed, hopelijk brengen jullie er verandering in. Succes!
Ha Paul,

Ik heb er twee gegeven en die waren allebei ramvol.....ik weet niet wat succesvol in jouw ogen is??
 
Leuk initiatief ! Eindelijk eens wat anders dan het eeuwige roosendaal"cafe" plakken op de markt !

Het proberen waard (y)
Dan zeg ik niks! Ik ken het alleen tot 2003. Toen liep er niks in de Erato. Jammergenoeg moet ik draaien, anders zou ik wel even komen kijken :-)
 
Uitspraak van verwijderd op woensdag 3 december 2008 om 18:54:
Leuk initiatief ! Eindelijk eens wat anders dan het eeuwige roosendaal"cafe" plakken op de markt !

(Y) Inderdaad.. En de muziek ligt me wel :D
Nog precies 17 dagen en dan gaan we los met zijn allen!

Via de hyves hebben we nogal veel vragen ontvangen van leden die vooraf kaarten willen kopen. Om de drukte op de avond te beperken kan je jouw kaarten kopen bij Partycentrum Erato in Roosendaal aan de Kade 45.

De voorverkoop zal vanaf zaterdag 20 december t/m zaterdagmiddag 27 december 5 uur plaats vinden.
Kaarten zijn 6,- Euro per stuk.

Je zal op de avond zelf dan niet in de rij voor de kassa hoeven te staan....wel zo handig als het weer slecht is!