Partyflock
 
­ Nederland

klinch: Rauw

gepubliceerd door , op
klinch: Rauw
25 november 2008
Rauw @ klinch pakt uit op pakjes avond! Na super edities met de sterren van het moment als Justice, Erol Alkan, Digitalism en Crookers wordt het hoog tijd om de sterren van de nabije toekomst groots in te zetten voor misschien wel de meest uitbundige en opzwepende Sinterklaas avond ooit. Twee zalen vol van top dj en live muziek, idiote shows, kunst en vliegwerk; het kan niet op op 5 december.

In de Max zaal draait naast gastheer Joost van Bellen het ruige Braziliaanse dj duo MIXHELL de sterren van de hemel, inclusief de wereld beroemde Iggor Cavalera; ooit drummer van experimentele metal band Sepultura verkocht hij tientallen miljoenen cd’s en toerde vele malen de hele wereld over. Mixhell is de beste maatjes met onder andere Soulwax en de broertjes van 2ManyDJs en Iggor heeft beloofd live mee te gaan drummen, en dat is speciaal, Iggor wordt door vele journalisten die het kunnen weten beschouwd als de allerbeste drummer van deze aardkloot. Voor Mixhell het toneel van de Max zaal onveilig gaan maken staat een van de grootste beloftes op Rock & Rave gebied in full live opstelling op de Rauw @ klinch planken: The Whip uit Manchester komt exclusief voor Rauw @ klinch naar Amsterdam! The Whip speelt alsof ze bezeten zijn van de duivel zelf, en zijn altijd in voor een ruig feestje. Hun hit Trash liegt er dan ook niet om: ‘I WANNA BE TRASHHHHHH!’ wordt al door velen luid meegezongen tijdens hun beruchte optredens. En na een optreden zijn ze geheid op de dansvloer terug te vinden, Rauwdauwers in hart en nieren dus. VJ van de nacht is de ook al wereld beroemde Godfather aller VJ’s 00KAAP, die ook een goeie Sinterklaas in huis schijnt te hebben, oppassen met op schoot zitten!

Omdat het pakjes avond is, zal Rauw @ klinch een heuse ouderwetse tombola gaan neer zetten met vette prijzen: de nieuwe Rauw / EnD / Psycho Cowboy tshirts, de Justice DVD en als hoofdprijs een heuse knalgele fiets van de Fietsfabriek inclusief smiley decoraties. Je garderobe bonnetje is je lot nummer!

In de Oude Zaal zwaait Wannabeastar de roe en draait daar natuurlijk weer als een tierelier. De nacht wordt ingedraaid door de immaculate verschijning van Oslo Hilton, het onechte broertje van....! Onze ere gasten zijn het Boemklatsch! Team dat speciaal per helikopter uit Utrecht wordt ingereden, en 4 man sterk de Little Sexmachine zaal geheid op de kop gaat krijgen met hun muziek, video’s en verschijningen die menig jong meisjes hartje sneller zal doen slaan. En als keiharde amandels op de keiharde banketstaaf maken de beruchte mannen van de Vage Gasten de foyer van de Melkweg onveilig met.... Dat mag helaas nog niet verklapt worden, anders wordt het in de zak naar Spanje... Niet te missen dus deze pakjesnacht van Rauw @ klinch!

2 opmerkingen

 
party time...
De volgende dag staat Rauw ook in de Effenaar. Ook met Mixhell en.. Thunderheist. :)
laatste aanpassing