Partyflock
 
­ Nederland

Vier
1 jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Vier
17 november 2008
FeestVier · 1 jarig bestaan!
Datumvrijdag 21 november 2008
LocatieInferno
Na een jaar lang vol hoogtepunten en nauwelijks dieptepunten is Vier alweer bijna jarig.
21 november is het zover, een kleine terugblik op 1 jaar feest vieren:




  • Geslaagde side projects met 2+2 in o.a. De Wissel, Doornroosje, Old Cave, en Ranz und Tanz allnight long.

  • Een hollandse avond met Polder live (album tour) en Bart Skils.

  • Samen met Ruis en Struikgewas een strandfeest in de Whoosah Beachclub met alleen maar zon zon en zon.


Nu viert Vier zijn eerste verjaardag met de Berlijnse held Daniel Dreier. De avond zal geopend worden door het eenmalige "Feestteam", drie vrienden van de organisatie Vier zullen hun krachten bundelen en de slingers en toeters uit de speakers laten komen! Rick Vio is geen onbekende voor het publiek van Vier en de Inferno. Hij draaide in Doornroosje namens Vier samen met de Duitse schoonheid Anja Schneider op de officiële Free Your Mind after van Planet Rose. Tevens zal Rick Vio met de kerstdagen ook op Vier te bewonderen zijn in Paradiso en Doornroosje. Hij zal samen draaien met Daan Anders, deze partykoning staat niet alleen in de frontlinie te housen, hij maakt het publiek ook helemaal gek achter de draaitafels. Of het een afterparty is of een avondje Club Purple in Arnhem, hij doet zijn ding! De laatste dj van het "feestteam" is een nieuwkomer, hij gaat zijn debuut maken op Vier. EML is de naam, deze Vier -vriend zal met een feestmuts op zijn hoofd laten zien wat housen is in deze special verjaardagsset!

Thijs Leenders is de mede-organisator en resident van Vier , deze dj opent elke Vier met zijn heerlijk variërende sound! Hij zal deze avond laten zien wat housen is! Of ja, housen, je weet het maar nooit, diepe techno zonder happy jingles, een speciale verjaardagsset! Niemand weet wat deze man gaat draaien deze avond, zal hij zijn zoldersessies vanuit zijn duistere zolderkamer meenemen richting de Inferno? Misschien komt hij zelfs een keertje niet in zwarte kledij! Een speciale verjaardagsset met knallende ballonnen gaat het zeker worden! Daniel Dreier is de koning van Berlijn, niet voor niets vaste resident van de 3 dikste clubs: Bar25, Watergate en Panoramabar. Hij zal een lange set komen spelen om het 1 jarig bestaan kleur te geven. Dreier zal deze avond met enorm veel enthousiasme ingaan, hij zal als een jarige job het publiek laten genieten van zijn heerlijke sound! In een interview met de organisatie heef hij aangegeven er erg veel zin in te hebben, de wodka staat al koud voor deze koning!

De verjaardag zal afgesloten worden door Vier -residents en tevens de Nijmeegse helden: Ranz & Tanz. Deze mannen hebben al veel van zich laten horen afgelopen jaar, maar van hun zal je in 2009 nog meer gaan horen en zien! De geschikte afsluiters voor deze nacht! Kwaliteit met hoofdletter K! De verjaardag van Vier kan niet beter eindigen dan met een Ranzige & Tanzige set!

Kaarten zijn tot vrijdagavond nog te verkrijgen voor 8 euro via http://inferno.timoco.eu. Verder zullen er de avond nog voor de last-minutebeslissers kaarten aan de deur worden verkocht voor 10 euro.

19 opmerkingen

 
Werkzaam bij Vier
:D
 
Verjaardagsfeestjes(l)
goed bericht, gaat leuk worden! :)
heuj heuj
toet toet
bier bier
vier vier

feesteeee!
 
Anja Schneider een schoonheid ....? :x
 
Artiest Cosh
Nog 2 nachtjes! :D
Gefeliciteerd boys! Overzicht ziet er goed uit! :D
hopsakeeeee
goed bezig gasten!!
vier viert fiest!
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
die hollandsche avond was heel dik :D
Uitspraak van wesdex op woensdag 19 november 2008 om 15:29:
die hollandsche avond was heel dik

jouw altijd supervette flyers zijn dik! :D

Deze avond gaat leuk worden :cheer:
Party en zuipen.
Daar ben ik altijd van de partij.
Artiest {SHOWLIST artist 93422, 15820}
heppie bday boys!
keep it going!
Artiest SYS
Cker
Werkzaam bij Techno Humanity
Artiest Rick Vio
Uitspraak van verwijderd op woensdag 19 november 2008 om 13:00:
Anja Schneider een schoonheid ....?

ik vind haar wel iets voor jou Gretz :P hehe
 
zin an :cheer:
Artiest BeeVee
:respect: for die boiiz van VIER.
vrijdag feesie maken!