Partyflock
 
­ Nederland

NYE @ Melkweg
Border Community met James Holden & meer

gepubliceerd door , op
NYE @ Melkweg
13 november 2008
New Years Eve in de Melkweg staat dit jaar helemaal in het teken van de betere elektronische muziek. Het podium van The MAX zal de hele nacht bevolkt worden door de heren van Border Community, één van de meest invloedrijke en vooral grensoverschrijdende labels van de laatste jaren. En omdat ze graag met zijn allen het nieuwe jaar vieren staan er maarliefst vier BC-artiesten op het programma. ‘Founding father’ James Holden zal na zijn succesvolle optreden op 5 days off opnieuw zijn eclectische en buitengewoon muzikale kijk op dansmuziek laten horen. Tweede op de lijst is Jake Fairley aka Fairmont, die afgelopen jaar definitief doorbrak met zijn op Border Community uitgebrachte debuutalbum ‘Coloured in Memory’. Nummer drie en vier zijn in aantocht, deze namen worden snel bekend gemaakt. Nederlandse support is er van Nuno dos Santos.

De Oude Zaal is op 31 december het domein van Melkweg clubnacht Crackhouse. Uiteraard is het residentiële Crackhouse ABC van de partij, oftewel Aron Friedman, Brent Roozendaal en Carlos Valdes. Zij worden op deze extra feestelijke avond bijgestaan door Amsterdamse deephouse-don Melon. Iedereen die wel eens op een Crackhouse avond is geweest weet wat voor madhouse je kan verwachten: house met een dikke knipoog. Met Oud & Nieuw doen de Popovs van de Nederlandse technoscene daar onder het motto ‘Crackhouse is a feeling’ ongetwijfeld nog een schepje bovenop.

In de Theaterzaal op de bovenverdieping van de Melkweg vind het eenmalige initiatief Disco op Woensdag plaats. House is natuurlijk ooit voortgekomen uit disco en twintig jaar later is disco weer helemaal terug. Maar dan wel in een nieuw jasje, gedragen door onder andere de mannen van Dekmantel, van wie er vanavond twee draaien: Thomas Martojo en Jan van Kampen. Daarnaast San Proper, ook één van de vaandeldragers van de nieuwe vuige discosound met veel afrobeat en techno-elementen en de man achter The Black Disco Bust, Choque een geweldige serie platen op Rush Hour onder de naam ‘Proper’s Amsterdam Family Series’.

Tijdens NYE zijn er in de Cinema animatiefilms te zien. Ook de Galerie en het café van de Melkweg zijn geopend, laatstgenoemde doet dienst als rookruimte, zodat niemand in de vrieskou hoeft te staan.



Woensdag 31 december, Melkweg (hele gebouw), 22.00 – 6.00 uur
NYE: Border Community met James Holden & Fairmont / Crackhouse & meer

Kaartverkoop is nu van start! Let op: de snelle beslisser betaalt voor zijn of haar kaartje € 35 (excl. lidm. (€ 3) en servicekosten). De prijs stijgt, Verkoop via www.ticketservice.nl en www.beatfreax.com/ticketshop

5 opmerkingen

oh oh oh, wat is dit gruwelijk mooi zeg!

ben benieuwd naar de 2 andere BC namen, maar ga sowieso wel...ticket in de pocket!
 
dit kan ik blijven lezen :)

i love it all (l)
Veeeeet! :-)
ABC'tje
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 november 2008 om 11:21:
dit kan ik blijven lezen

i love it all

The same here...! :D:D:D