Partyflock
 

Hypnotiq
I love Hypnotiq

gepubliceerd door , op
Na pakjesavond heeft Hypnotiq nog twee cadeautjes voor je. Hypnotiq pakt weer uit met een geweldig programma. Dit jaar heeft december dus nog eens twee extra dikke feestdagen! Hypnotiq presenteert naar goede gewoonte een staalkaart van de beste groovy, funky en dancemuziek van het verleden, de toekomst en het heden. De leiding over de muziekkwaliteit zal ten gehore worden gebracht door de vaste waarden van Hypnotiq als: Kenneth G, Skitzofrenix, Tony Cha Cha, Miss Sugaware, Jordi Galano, Barry Barrylas, Daniel Beasley, Jimmy Carris. Maar ook de nieuwe sound van de talenten of beter gezegd nog niet ( h )erkende jongens als Alberto Winkelman, Onnik, J Luc, The Stoned Apes, Victor da Pinto en Jeremy Juno staan garant voor Hypnotiqkwaliteit.

Naast de dj´s met hun magische koffertjes staat Hypnotiq synoniem aan onbevreesd, asociaal en besmettelijk nachtbraken tot 5 uur ‘s ochtends. Behalve dat er geen concessies worden gedaan aan de draaikwaliteiten van de dj´s is het altijd genieten van sfeer, publiek, aankleding en natuurlijk de show erom heen. Daarom I love Hypnotiq!

December zal deze keer niet één maar twee avonden Hypnotiq ten gehore brengen in Club the The Level in Arnhem. De eerste op 6 december is standaard en daarbij hebben we tweede Kerstdag toegevoegd om het jaar goed af te sluiten. Want ook Club the The Level houdt van Hypnotiq. Niets voor niets is Hypnotiq het zaterdagevent dat het meest is georganiseerd de laatste twee jaar in Club the The Level.

Zeg jij al: I love Hypnotiq!? Of zeg jij het nog niet? Hoe dan ook voor alle vaste bezoekers als alle mensen die Hypnotiq nog niet kennen. Check de Paylogic site voor de kaarten in de voorverkoop waarmee jij voor een absurd zieke lage prijs mag mee genieten van Hypnotiq. Early bird tickets, combi tickets, VIP tickets of losse tickets zijn verkrijgbaar bij Primera winkels of via Paylogic.

Je kan maar een ding zeggen en dat is: I love Hypnotiq!

4 opmerkingen