Partyflock
 
­ Nederland

Kick-off Klub Kikker

gepubliceerd door , op
Kick-off Klub Kikker
11 november 2008
FeestKlub kikker · Kikk off
Datumzaterdag 15 november 2008
LocatieKikker Site
De klubkikker is een veelvoorkomende verschijning. Iedereen heeft weleens kennis gemaakt met een klubkikker, maar de meeste mensen die dit bericht lezen zijn er gewoon lekker zelf een. Hoppend van club naar club gaat de klubkikker elk weekend tekeer zoals een klubkikker betaamt. Waarschijnlijk is er tijdens, voor of na het hoppen weleens de gedachte opgepopt dat elke avond, muzikaal gezien, eigenlijk in grote lijnen hetzelfde is. Veel van hetzelfde, geen kwaliteit maar kwantiteit. Om jullie niet als notoire eenheidsworsten door te laten hoppen, bieden de organisaties Eat this Media, Wesdex, Stichting 030303 en 360 je nu de mogelijkheid om eens kennis te maken met de nog niet zo vaak gepasseerde geluidsbarrière dat u zal brengen naar een andere kant van het elektronische spectrum.

De vier organisaties zijn geen onbekenden in de scene. Zo is Eat this Media al zo’n acht jaar bezig met het geven van elektronische dans – en luisteravonden (in o.a.Theater De Kikker) waar stromingen als dubstep, techno, dubtechno, minimal en industrial door de speakers knallen. Tevens zijn ze ook organisator van Interzone Festival. Wesdex kennen we allemaal wel van o.a. de welbekende Magnetronik feesten, bij 360 heeft alleskunner Nuno dos Santos het voor het zeggen en Stichting 030303, tja, acid op je beeldscherm!
Op de eerste editie van dit nieuwe concept zal een breed scala aan elektronische muziek worden gepresenteerd worden door de vier organisaties. Van dupstep naar acid, techno naar ambient en van minimal naar house: grab a spoon!

De zweedse Anders Ilar neemt je bij de kick-off van Klub kikker mee met zijn ruimteschip langs duistere verlaten toendra's. Zijn donkere melancholische geluid kent warmte en kou te gelijk. Bij het luisteren van zijn tracks bevind je je in de duisternis, tegelijkertijd voel je het licht en de warmte. Anders Ilar neemt je mee naar de diepste dieptes van je ziel. Hij combineert zijn uitermate minimale dubstep met electro, techno en hiphop invloeden. Met zijn nieuwste album Sworn heeft hij voortgeborduurd op zijn experimentele en onderscheidende geluid, doordrenkt met emotie en liefde. Overigens komt Anders Ilar binnenkort met een release op het platenlabel van “Eat this Media”, wij zijn zeer benieuwd! Doe een zuurstoffles op en stop een snorkel in je mond, want hij gaat diep!

Met de Engelsman Ital Tek hebben we een andere dubstep grootheid weten te strikken. Met zijn melodieuze dubstep/IDM en releases op Planet MU is deze man langzaam maar zeker de wereld aan het veroveren, voor de dubliefhebber. Spits zélf je oren, sta open voor wat anders, want wat de boer niet kent dat vreet ie niet, is nu wel een keertje verleden tijd anno 2008. Kijk niet voor je, maar ook naast je, onder, achter, links, rechts en diep bij jezelf naar binnen, en je zult begrijpen wat wij bedoelen als we zeggen dat deze man die ene onaangetaste snaar bij je zal raken.

Ouwe jongens krentenbrood met Pitto en Nuno dos Santos back to back. Deze Utrechtse mafkezen zullen een dubstep set neerzetten waarmee zij Anders Ilar en Ital Tek het hoofd zullen proberen te bieden. De meeste van jullie weten dat deze twee enthousiaste gasten rocken als Kid. Bij dit gerecht hoeft geen mayonaise, want het is al vet genoeg.

Het Gele Leger dat de naam 030303 draagt houden de zuurtegraad op peil door je, zoals we van ze gewend zijn, met een chemische acid set een draai om je oren te geven. Tip voor de vrouwen, neem je flesje Lactacyd maar mee!

Utrechtse troetelbeer Wesdex zal ook acte de présence geven door zijn steentje bij te dragen aan deze beestenboel. Hij is een groot liefhebber van beestjes, hij weet dus als geen ander met zijn swingende, dansbare minimal deze eerder genoemde beestenboel te kunnen faciliteren.

In de grote zaal zullen verder het eetbare en debuterende Eat this dj team plaatsnemen achter de decks, laat je verassen! In de kleine zaal zal worden geëxperimenteerd als Dokter Snuggles in zijn hoogtij dagen. Hier staat wat schorriemorrie die wel van wanten weten, zoals bij de meeste wel bekend is. "The Man with a mission a.ka. Snotaap Macroscope zal met dikke houseklappers diep je aura binnendringen. Net als de minimalist J. Flannan, die overigens ook wat zeer fijne tracks in elkaar heeft gepriegeld, bon appetit! Verder staan daar de nog onbekende Cristiaan Borgart en Xena Evers die je een assortiment van house, minimal, techno en dubstep zullen voorschotelen en zal Sandahr je met dikke hiphop beats je de alle hoeken van de tent laten zien. Doe je mond maar dicht als je dit eet, want dit stinkt naar meer, meer, meer!

Alles op een rijtje. een toffe en voor de meeste nog relatief onbekende locatie met een hele dikke soundsystem. Vernieuwende en kwalitatief sterke line-up en heel veel biertjes! Expand your horizon en do not walk the line, maar ga rechts links, links, rechts, rechtdoor en na 400 meter naar links, of rechts, wat jij zelf wil! Het zal je maken tot een ware Klub Kikker die weet wat het electronische spectrum allemaal te bieden heeft, tjek het bij de eerste Klub Kikker op 15 november in Theater De Kikker.

18 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 51036, 57374}
XEEEEEEEEEEEEEEEEENA!!! :cheer:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex


voor de liefhebber :)
laatste aanpassing
Uitspraak van wesdex op dinsdag 11 november 2008 om 14:46:
voor de liefhebber :)

Voor de liefhebber die eigenlijk te lui is:

laatste aanpassing
Werkzaam bij Stekker
hahahahahahahahaahahhaahahahahahha

ik scheur hier!
 
Ik kom de volgende editie een kijkje nemen !
Geniaal persbericht! :respect: Kan niet anders het werk zijn van
Rocknrolla Lowie :D :D
pb door b. floor
 
Uitspraak van Albertus001 op dinsdag 11 november 2008 om 18:53:
Geniaal persbericht! Kan niet anders het werk zijn van
Rocknrolla Lowie

je zou mijn manier van schrijven toch wel een keer moeten herkennen Maarten! ;)Edoch, een goede poging:D

Thanx anyway, en ik had m nog op tijd af ook!:D haha;)
laatste aanpassing
Goed gedaan B!
Ziet er leuk uit, veel plezier allemaal!
vind dit n erg tof concept
en hoop dat er meerdere zullen volgen B)
ik eet geen vliegen
 
haha, wat een verhaal zeg dat persbericht 8)

ik zet mijn geld in op Anders Ilar & Xena deze avond ;)

dat nieuwe album van Anders Ilar heb ik namelijk maar 1 woord voor:
en dat is (1 keuze maken):
A) Geniaal
B ) Briljant
C) Magnifiek
D) Dramatisch
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Mooi persbericht weer Barth! (Y)

Wellicht nog even een kijkje nemen zaterdagavond, al heb ik eigenlijk een uitgaansverbod voor mezelf ingesteld!
Deze klubkikker is aanwezig :D

Barth, leuk bericht
en Renzo, volgende week weer nieuwe ronde, nieuwe kansen! Gewoon meegaan dus ;)