Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers

anoniem gepubliceerd op
Fresh fruit, Fresh Latin Lovers! Wat een feest was het vorige maand tijdens het 3 jarige jubileum van Latin Lovers: Ongelooflijk! In een uitverkochtte Villa Thalia ging het compleet los op de dansvloer maar ook daarbuiten, niet normaal! Latin Lovers bedankt daarom ook iedereen die erbij was want dankzij jullie is het een topfeest geworden! Super! Samen met jullie hebben we bewezen dat we nog lang niet klaar zijn! Daarom denderen we ook fris door naar de volgende editie, here we goooo! Vrijdag 7 november is opnieuw thuisbasis Villa Thalia ook jullie thuishonk en dat gaan we fris en fruitig doen op zijn Latin Lovers met de fruiteters ROOG, Gregor Salto, Sunnery James & Ryan Marciano, Greg van Bueren, Chris Rox & Zawdi MC MC!

Wie van watermeloenen houdt, die houdt ook van DJ ROOG! Na zijn sublieme en exclusieve latin getinte set tijdens het 3 jarig bestaan kon de organisatie echt niet meer om deze housequakert heen! Zijn sets bij Latin Lovers zijn onnavolgbaar en gewoonweg kippenvel! Een ananas weggelegd achter de dj booth voor Gregor Salto! Met zijn sappige salsa house maakt hij Latin Lovers tot een echt feest festijn! Van voor naar achter en natuurlijk van links naar rechts, zo gaan de billen van de dames wanneer deze kid zijn latin tracks in de cd speler schuift!

De bananen zijn natuurlijk voor de brothers in crime Sunnery James & Ryan Marciano! Hele trossen schieten ze op de dansvloer, wat een duo! Latin Lovers is compleet fan van deze 2 vervelende mannetjes die keer op keer de boel omver blazen met hun energie, het zijn net 2 raketten die teveel brandstof hebben en hard in de lucht geschoten moeten worden, dus dat wordt knallen! Debutant voor de Rotterdamse editie is Greg van Bueren met een appel in zijn hand.

Het jongere jong van ROOG (samen zijn zij Hardsoul) heeft zich laatst op onze editie in Den Haag bewezen een prins te zijn wanneer het over latinbeats gaat, hij ging als een trein! Eens kijken of jullie die trein ook bij kunnen houden! Onze resident Chris Rox met kiwi vinden we ook al te graag achter de dj booth! Geconcentreerd als hij pomp hij toch elke keer weer die afrokanonnen uit zijn tas, geweldig! En dan hebben we ook nog eens onze fruitboer Zawdi MC MC, die alle fruitjes in een blender gooit en er een complete van maakt met zijn vocalen en alcoholische dranken, topper!

Latin Lovers is dus nog lang niet klaar in Rotterdam! En de organisatie is dus ook nog lang niet klaar met zijn publiek! Geweldig om keer op keer te zien dat de mooiste dames met hun nieuwe jurkjes komen dansen op de vloer en dat alle jongens weer met nieuwe outfits presenteren in de deuropening! Samen met zijn publiek danst Latin Lovers vrolijk verder en keer op keer verrast de organisatie weer met een uberdik decor! Wat is Latin Lovers nu weer van plan...? Kom het zelf bekijken op vrijdag 7 november!

1 opmerking

 
wordt weer een topper :P:P:P:P
en lossssssssssss