Partyflock
 

Chuckie rockt de pan uit tijdens Deluxe Night

gepubliceerd door , op
Chuckie rockt de pan uit tijdens Deluxe Night
4 november 2008
House liefhebbers, zaterdag 22 november is jullie dag (of nacht). De grote, kleine man met onnavolgbare mix skills en dirty beats staat achter the decks tijdens Deluxe Night in Bozzini. Inderdaad, het is niemand minder dan dj Chuckie! Reken maar dat deze scratchkoning je weekend laat ontploffen!

Man, Chuckie krijgt het voor elkaar om echt elke dansvloer van voor naar achter, en van links naar rechts, compleet op stelten te zetten. Vind je het gek? Niet als je zijn energieke mixwerk hoort. Damn, want kan Chuckie tekeer gaan achter the decks, niet te houden. Housend Nederland heeft deze topjock al lang en breed in de armen gesloten. Zijn explosieve sets gaan erin als zoete koek. En dat blijft niet alleen bij ons kikkerlandje. Ook de internationale dancescene heeft Chuckie hoog zitten. Afgelopen zomer vlamde hij nog op het zonnige Ibiza, tijdens het befaamde F*** Me I’m Famous in de wereldclub Pacha!

Maar Chuckie heeft in Nederland de laatste jaren naam gemaakt met zijn rockende sounds, doorspekt met urban shizzle! En die tunes gemixt in een heftige cocktail a la Chuckie, maakt het tot een rete-dansbaar geheel. Als founder en ambassador van Dirty Dutch staat Chuckie aan de basis van het smerige housetunes. Hij geeft nog meer dynamiek en energie aan de electrohouse dat Nederland heeft veroverd. Zijn Dirty Dutch parties zijn altijd in no-time uitverkocht. Duizenden party animals willen dit housegeweld live meemaken.

Natuurlijk staat Chuckie niet alleen in Bozzini. Want wat is Deluxe Night zonder de muzikale en gepassioneerde residents Jochem, G-Roam en TC Brain en tenslotte Smoke in De R&B Room? Inderdaad, zonder deze geweldenaren is je weekend niet compleet! De entree voor Deluxe Night bedraagt 10 euro. De deuren zijn geopend van 23 uur tot 7 uur zondagochtend.

3 opmerkingen

 
Werkzaam bij Haelen.tk
Chuckie (H)
Werkzaam bij Lakeste
Uitspraak van verwijderd op donderdag 13 november 2008 om 10:07:
Chuckie

Gaat een prima feestje worden!! Nu nog een bob vinden.. ;)
 
Uitspraak van ##Tommaso## op donderdag 13 november 2008 om 16:55:
Gaat een prima feestje worden!! Nu nog een bob vinden..

net zon spelletje.... ZOEK DE BOB :D