Partyflock
 
­ Nederland

Thepartyorganizer opent organisatie en boekingsbureau Serenity International

anoniem gepubliceerd op
Thepartyorganizer opent organisatie en boekingsbureau Serenity International
24 juli 2003
FeestSerenity · Army Edition
Datumzaterdag 6 september 2003
WinactieSerenity actiegesloten
LocatieHuize Maas Site
Thepartyorganizer opent vanaf 1 augustus de deuren van het organisatie en boekings bureau Serenity International. Naast de feesten die de organisatie verzorgt in Huize Maas, het Platformtheater en in The Flowerdome zullen ook andere plekken in en rondom de gemeente Groningen aan de beurt komen.
Naast de trance, techno en hardstyle feesten die we reeds hebben gegeven zullen we ons nu ook richten op hardcorefeesten.

Op dindag 31 decenber 2003 zullen we dan ook ons eerste hardcore feest geven in Huize Maas aan de Vismarkt te Groningen. Dit is de plek waar we ooit terecht zijn gekomen en nu weer neerstrijken voor de voortzetting van de kleinere feesten.

Veel van onze vaste bezoekers zijn veel gewend van ons als organisatie maar hardcore is toch wel weer een ander concept. Naar heel veel vraag hebben we besloten hier op in te gaan en ook de hardcore weer een plek te geven zoals het vroeger was. We zullen dan ook met oud en nieuw flink uitpakken zoals de meesten gewend zijn. Hardcoreeesten zijn volgens velen uit de tijd en dat is voor ons juist de reden om ook voor deze doelgroep regelmatig harde feesten neer te zetten.

Kortom we gaan ons richten op een bredere doelgroep en dus voor ieder wat wils.

We hebben ook de naam van de feesten verandert in Serenity International omdat er op veel van onze feesten ook internationale dj's zullen gaan draaien. Kortom we timmeren hard aan de weg.

Wil je zelf een feest geven en je hebt niet de kennis, geen probleem want ook voor het verzorgen van een compleet feest afgstemd op uw wensen kan je bij ons terecht vanaf 1 augustus 2003

Als laatste nieuwtje kunnen we mededelen dat Serenity Internatinal een van de eerste in Nederland zal zij die beginnende dj’s en talenten laat draaien op onze Serenity evenementen. Dj’s kunnen zich vanaf 1 augustus bij ons in komen schrijven. Uiteraard worden alleen serieuze reacties in behandeling genomen.

Op dit moment word er druk verbouwd in ons pand. Het kantoor van Serenity Internatinal zal dan ook de sfeer en de uitstraling krijgen die je op een goed feest ook tegenkomt.



Serenity Army Edition

· Zaterdag 6 September 2003
· Huize Maas Groningen
· from 23:00 till 07:00

Op 6 september geven we een "kleiner" feest in Huize Maas s’avonds van 23.00 - 07.00. Voor deze editie hebben we besloten het thema "Army" te kiezen.
Kaarten kosten slechts € 10,- aan de deur. Wil je deze speciale editie meemaken, kleed je dan in het groen of kom in je leger outfit naar Huize Maas en sluit je aan bij het Serenity leger.

Area 1: Combat Area
1. DJ Daniel June
2. Trilok & Chiren & Trilok & Chiren
3. DJ Reality
4. Lady X-Terna
5. C-Town DJ team
6. DJ Infinity

Area 2: Hospital
Large Chill-out

Area 3: Jungle Bar
Lounge with bar

Specials:
· Danceacts
· large Lasershow
· And a stunnung fashion show

51 opmerkingen

 
Trilok & Chiren ;)
 
totaal onbekend
In The Army :D
dat is engels voor leger binne,

ik dacht dat ze een groot buitenfeest zouden geven trouwens...

toch maar binne?
 
:respect: Qriminal :-) Vette woordspeling :-)
Ja :-) dat buitenfeest zou ik maar niet over beginnen, want dat heb ik ook al eens geprobeerd (zie Geen Serenity Outdoor meer?)

Als laatste nieuwtje kunnen we mededelen dat Serenity Internatinal een van de eerste in Nederland zal zij die beginnende dj’s en talenten laat draaien op onze Serenity evenementen.


Gewoon wéér niet waar, de collega's die jij zo veracht, zijn in 2001 met dat concept gekomen weet je nog? Was jij zelfs niet een van die opkomende talenten die op hun feest heeft gedraaid?
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 41177, 37500}
toch maar weer 2fast dus!
lijkt me duidelijk:jaja: Start the war!!!(6)
laatste aanpassing
sorry maar ik kom ook niet

ik heb dan een heel belangrijk feest
2fast bestaat dan namelijk 1 jaar

en dat wil ik voor geen goud missen
:bounce: in lwd
haha slimme datum
Als laatste nieuwtje kunnen we mededelen dat Serenity Internatinal een van de eerste in Nederland zal zij die beginnende dj’s en talenten laat draaien op onze Serenity evenementen.


Jullie zijn ook de enige die Serinity feestjes organiseren. 1996-1998 waren er genoeg talented-rooms van ID & T.
Maar ja... Ik ga maar naar 2 Fast :D
Wil je zelf een feest geven en je hebt niet de kennis, geen probleem want ook voor het verzorgen van een compleet feest afgstemd op uw wensen kan je bij ons terecht vanaf 1 augustus 2003


leer eerst maar es zelf GOED feesten regelen en doe ervaring op en ga DAN pas aan anderen uitleggen HOE je een feestje op zet!!!!
 
To Cotin En Stamgast.

Willen jullie ophouden met dit kinderachtige gedrag. Er is reeds op het forum een topic over en al die berichten die door jullie twee hier worden gepost komen mij mijn neus uit.

Als je wat zinnigs te melden hebt mail me dan prive maar zit me niet hier belachelijk te maken.

Jullie mening is duidelijk en daar heb ik nu dacht ik toch genoeg op gereageerd. Je zou er mee stoppen zeg je zelf in het forum dus laat het er dan bij.

Ik vind het prima dat je mijn feesten en mijn organisatie k*t vindt maar dat hoeft geen 15x genoemd te worden.

Ik doe het op mijn manier en als jij denkt dat jij het ook kunt op een veel betere manier dan wens ik jullie veel geluk met een dergelijk concept of wat dan ook.

Succes verder namens ons(Serenitycrew)
Artiest Dummy
al die berichten die door jullie twee hier worden gepost komen mij mijn neus uit.


Kom je toch niet meer hier.. lekker makkelijk :)
Nait doll'n met het Serenity-Leger.
Te huur gevraagd; 3 canadeze legerbroeken(maat xl)
1 ongebruikte duitse legerhelm
laatste aanpassing
 
Je zou er mee stoppen zeg je zelf in het forum dus laat het er dan bij.
Dat is over een kompleet ander onderwerp. Ik zeg dus helemaal niet
dat ik jouw feesten en jouw organisatie k*t vind
en ik probeer je al helemaal niet
belachelijk te maken
.
Ik zeg alleen dat je je verhaal wéér mooier maakt dan het in werkelijkheid is. Dat mag toch?
Ik doe het op mijn manier en als jij denkt dat jij het ook kunt op een veel betere manier
Ik moet er niet aan denken om zulke feesten te organiseren en is mijn bedoeling ook helemaal niet, en ik zeg zekerniet dat ik het beter zou kunnen. Ik denk zelfs dat ik het helemaal niet zou kunnen. Ik zeg alleen wel dat ik eerlijk naar mijn fans zou zijn. Dat ben jij niet, dat is alles. Strijken met de eer van meerdere anderen. Trouwens wat ik wel erg kinderachtig vind is dat juist jij zo reageert, jij doet zelf niets anders dan anderen belachelijk maken. En kijk dit topic eens na, zie je alleen StampGast en mij hier reageren dan? Ik denk dat iedereen normaal gaat doen tegen jou als jij dat ook maar eens deed. Normaal en eerlijk zijn, dat is alles.
laatste aanpassing
 
PFfff
das duidelijke taal :respect: Back 2 Cotin
wanner 1 organisatie loze beloften maakt P-kay is het juist goed als men deze organisatie niet ondersteunt. dit gebeurde vroeger ook , had een organisatie slecht geluid dan ging men er niet meer heen, zeiden ze dingen die men niet kon waarmaken, preciess hetzelfde. neem duitsland bijvoorbeeld daar kan het wel hard voor weinig.
hoe beter het publiek op dit soort dingen let hoe meer de organisaties er aan zullen doen, waardoor de feesten kwalitatief beter worden. dat is toch wat iedereen wil :)
pff
laatste aanpassing
 
pfff

hollanders en dance

lijkt de laatste tijd alleen nog maar over zeiken zeiken en nog meer zeiken te gaan

in plaats van waar het om draait > feesten
pff wasuge text stoned :P
serenity heeft bij favoriete muziekstijlen niet eens hardcore staan :S en toch wil die daarmee feesten gaan geven. Dit zie je laatste tijd vaker. Organisaties ruiken geld aan hardcore, ook al houden ze er niet van. Het lijkt me beter om dat door mensen te laten doen die er echt van genieten!??
 
Artiest Natazja
Zie je nou het zijn weer dezelfde lui zijn jullie wesley niet aan het zieken zijn jullie mij en mijn organisatie wel aan het zieken:S

Als laatste nieuwtje kunnen we mededelen dat Serenity International een van de eerste in Nederland zal zij die beginnende dj’s en talenten laat draaien op onze Serenity evenementen.


Dit klopt niet helemaal Wes want dat deed 2 fast en inside ook al...

Verder sta ik volledig achter je ideeen en je weet me te vinden als je me nodig heb.
laatste aanpassing
 
hmmmm

6 sept House Qlassics :D :D

ook jammer genoeg geen 2 fast :(
de sfeer is op 2 fast vele malen beter dan in groningen !! dat ligt niet aan Serenity hoor..Groningen schiet gewoon nie echt op !!! :(

maar wes. oud en nieuw ben ik er zeker !! dan blijven we lekker dicht bij huis :P :D
2Natas: Is dat tegen mj???
 
achja daar gaan we gewoon ff weer heen en gaan lekker stampe
Werkzaam bij Eclips
kunnen ze dat wel betalen??
 
Je hebt gelijk Technoh@cker, het schiet niet op in groningen. Het eerste leuke feest is volgens
mij 6 september op de drafbaan hier. Ik moet constant met m'n maten uitwijken naar het westen/zuiden voor feesten. Dit was in de gabberperiode wel anders hier in Groningen.
Ik heb zo vreselijk de behoefte om hier iets onder te zetten,

maar ik laat het hierbij...

:X
was gewoon een mening niet iets om je aan te vallen of zo..

laten we het hier maar bij laten!
hardcore in huizemaas??? niets nieuws toch? toch? toch? toch? toch? toch? toch? t tocht hier wel wat doe t raam eens dicht :):(:) END :)F LINE________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­____________________­__________SKIPPY BECO
 
Ok dan
Weer een kans... grijpe dus! :P
Ik heb zo vreselijk de behoefte om hier iets onder te zetten,

maar ik laat het hierbij...

:x


Nu maak je ons wel nieuwschierig
Ja Qriminal zeg het s ;)

En het is toch overdag?

Dus overdag naar groningen, en 's avonds door feesten op 2fast :D
ff goed lezen binne, dit feest is niet overdag..
maar civilization wel :)
dat bedoel ik m@thys.. dacht dat dit over civilization ging :$
gelukkig heeft binne meer verstand van foto's maken :P:P:P
Grootste KUT feest dat ik ooit heb mee gemaakt.
nou kut feesten maak ik weinig mee,

maar het minst goeie in mijn herinnering is wel een feest van the partyorganiser...

vandaar mijn reactie

Belofte maakt schuld en anders beloof je toch gewoon niets...

een groot buiten feest... en waarom niet?
laatste aanpassing
(serenity heeft bij favoriete muziekstijlen niet eens hardcore staan en toch wil die daarmee feesten gaan geven. Dit zie je laatste tijd vaker. Organisaties ruiken geld aan hardcore, ook al houden ze er niet van. Het lijkt me beter om dat door mensen te laten doen die er echt van genieten!??)

ben ik het volkomen mee eens, je kunt geen feest organisren als je er niet in zit. als je de dj's niet kent, en de behoeftes van de gasten..

bij de weg, jullie zijn echt niet de eerste voor beginnede dj's.

maar goed
Tis dat de line-up van 2F4T lekkerder in de oren klinkt. Anders was ik wel gekomen :)
 
Predletter: gaaf man, is dat je eigen katje :-)
I wish. Mja heb twee groten..waren ooit zo klein :D
 
Niet zeiken, feesten of niet, ieder zijn plezier.
 
he stakker hoe bedoel je orgineel army edition pff eerst de kunst afkijken