Partyflock
 

Ferry Corsten presents Full on Ferry: The Masquerade
Final checklist

gepubliceerd door , op
Ferry Corsten presents Full on Ferry: The Masquerade
16 juli 2008
FeestFull On Ferry · The Masquerade Site
Datumzaterdag 1 november 2008
LocatieAhoy Site
Bijna is het dan zover. Eindelijk krijgt het meest succesvolle van 2007 haar vervolg en word de Ahoy omgetoverd tot een spectaculair gemaskerd bal. Bereid je voor tot een nacht lang volledig op te gaan in het beste dat dance te bieden heeft tijdens Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade.

Om helemaal voorbereid aan deze geweldige nacht te beginnen, vind je hier alle laatste info.

Tickets
Tickets kosten €39,- (ex. fee) zijn verkrijgbaar via www.FullOnFerry.com, www.UDC.nl en www.TicketService.nl. Ook kun je nog tickets halen bij alle Primera en MidTown Shops en ook de grotere Postkantoren, GWK kantoren, VVV kantoren en Free Record Shops. Alle kaarten worden bij de ingang gescand. Elke kaart bevat een unieke barcode die maar één keer gescand kan worden.

Dresscode
Een event met als thema "The Masquerade" vraagt natuurlijk om een opvallende, gewaagde en unieke outfit. De organisatie zal alles doen om Ahoy zo aan te kleden dat iedereen zich in een andere wereld waant. Aan jou als bezoeker het plezier om een spectaculaire outfit uit te zoeken en met het mooiste masker deze mysterieuze wereld naar eigen smaak verder in te vullen!

Wil je net zo'n exclusief masker als onze DJ's zelf? Ga dan naar www.udc.nl en lees hoe je met 10% korting aan deze masters der maskers kan komen.

Kluisjes
Tijdens Ferry Corsten presents Full On Ferry: The Masquerade zullen er volop kluisjes te huur zijn waarin je je jas, tas en andere waardevolle bezittingen in kan opbergen. Gedurende het hele feest kun je tussendoor altijd bij je kluisje om er iets uit te halen of bij te stoppen. Voor de huur van een kluisje betaal je €6 plus een borg van €5 die je terugkrijgt wanneer je je sleutel weer inlevert.

Als extra service kun je via www.lockerbox.nl nu al een kluisje huren. Je betaalt de huur en borg online en ontvangt een eTicket. Tijdens het evenement kun je je eTicket omwisselen voor een sleutel. Als je deze aan het eind van het feest inlevert, krijg je uiteraard je borg weer terug. Voor meer info, check www.lockerbox.nl.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd is 18 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Parfum & Deo
Deodorant en soortgelijke producten mogen alleen mee als ze in de originele, gesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk, parfumflesjes e.d. mogen Ahoy niet in.

Drugs
De organisatie moet zich conformeren aan het beleid van de overheid. Zoals bekend hanteert de overheid op het moment een Zero Tolerance- beleid; zowel soft- als harddrugs zijn verboden. Bij de toegang zal iedereen gefouilleerd worden.

Camera's
Het is toegestaan om je camera mee naar binnen te nemen. Professionele fotocamera's of videocamera's zijn echter niet toegestaan.

Merchandise
In Ahoy zullen naast de foodcourts en vele barpunten, ook stands aanwezig zijn waar verschillende producten zoals waaiers, glowsticks e.d. verkocht worden. Ook is er een officiële merchandising stand waar je o.a. CD's, DVD's en T-shirts kan kopen.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten aanwezig. Hier kun je gratis gebruik van maken.

Roken
Tijdens dit evenement zullen er speciale rookruimtes aanwezig zijn waarin je rustig je sigaretje kan roken. Buiten deze ruimtes is roken niet toegestaan.Voor meer info over het rookverbod, check www.horeca.org/rookvrij.

EHBO
In Ahoy is een duidelijk aangegeven EHBO post aanwezig.

Routebeschrijving Openbaar vervoer
Ahoy is goed bereikbaar; vanaf station Rotterdam Centraal neem je de metro of de bus naar halte Zuidplein. Deze halte ligt op slechts vijf minuten loopafstand van Ahoy. Let op; in het weekend vindt er geen kaartverkoop plaats op de metrostations, maar er zijn nog altijd kaartcontroles. Er kan betaald worden met een strippenkaart en OV chipkaart.
Voor de laatste info, check www.9292ov.nl of www.ret.nl.

Routebeschrijving Auto
Ahoy is gunstig gelegen ten opzichte van alle uitvalswegen. Neem op de Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en volg hierna de borden Ahoy. In je Tom Tom of ander navigatiesysteem kun je het adres Ahoyweg 10, Rotterdam invoeren.

Vanuit de richting Amsterdam/Den Haag
Houdt de A4 aan tot Den Haag. Volg dan de A13 richting Rotterdam en daarna de A20 richting Utrecht. Op de A20 neemt u de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug pak je de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg je de borden 'Ahoy'.

Vanuit de richting Utrecht
Houdt de A12 aan tot Gouda. Volg dan de A20 richting Rotterdam. Op de A20 neem je de afslag A16 richting Dordrecht/Breda. Na de van Brienenoordbrug kiest je voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Dordrecht/Breda
Houdt de A16 aan richting Rotterdam. Op de A16 kies voor de Ring Rotterdam-Zuid richting Zierikzee (A15). Op de A15 staat de afslag Ahoy aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Vanuit richting Zeeland/Roosendaal
Houdt de A29 aan richting Rotterdam. Rijdt de A29 helemaal uit, de richting Ahoy staat al aangegeven. Na de afslag volg de borden 'Ahoy'.

Voor de laatste verkeersinfo, check www.bereikbareregiorotterdam.nl.

Parkeren
Ahoy heeft een zeer ruim parkeerterrein en rekent €10 voor een uitrijkaart.

Op vijf minuten loopafstand kun je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Capelsebrug.

15 opmerkingen

 
:D :bounce: heb er zin in :woop:
 
Heel erg benieuwd naar hoe het me gaat bevallen! Ook erg veel zin in! :yes:
Nog ergens gratis kaartjes te scoren? :D
Uiteraard is het nieuwe Ferry Corsten album "Twice In A Blue Moon" ook te koop zaterdag! :)
Uitspraak van Ypl op donderdag 30 oktober 2008 om 10:41:
Nog ergens gratis kaartjes te scoren? :D

Bij Slam FM vandaag / Morgen ;)
 
Suus en ik hebben er zin in!!!!! :yes:
Niet mijn standaard feest om naartoe te gaan, maar ook zeker wel leuk, haha!
Roken
Tijdens dit evenement zullen er speciale rookruimtes aanwezig zijn waarin je rustig je sigaretje kan roken. Buiten deze ruimtes is roken niet toegestaan.Voor meer info over het rookverbod,

:no:
heb er ook zeker zin in , maskers en kaartjes zijn binnen ! ben er helemaal klaar voor !!!!

vorig jaar was een topper, benieuwd wat dit jaar ons brengt ..

let the show begin:yes:
laatste aanpassing
zeker ff heen ! (h)
vorig jaar was top!!!
er was toen een zweefende dj boet!

>>>>>>>>>--full on ferry---------->>>>>>>>>---full on ferry---------->>>>>>>>>>>--full on
 
hopelijk zijn de hamburgers warm
Roken
Tijdens dit evenement zullen er speciale rookruimtes aanwezig zijn waarin je rustig je sigaretje kan roken. Buiten deze ruimtes is roken niet toegestaan

zal we buiten zijn, vetttt koud brrrr!! sta je dan in je shirtje :S
 
Kassa!
Uitspraak van Barry007 op donderdag 30 oktober 2008 om 20:47:
zal we buiten zijn, vetttt koud brrrr!! sta je dan in je shirtje

lijkt me niet... op elk groot feest hebben ze de laatste tijd gewoon binnen een rookruimte.. en daarbij: who cares, op feesten wordt dr toch wel gerookt overal :smoke: