Partyflock
 
­ Nederland

Terug naar Backyard

gepubliceerd door , op
Terug naar Backyard
29 oktober 2008
De gure herfst is in volle gang en de koude winter staat alweer bijna voor de deur, maar wees niet getreurd. Backyard, je favoriete tuinfeest, is weer terug om de zomer te laten herleven. Op zaterdag 8 november in het Patronaat zal het weer net zo heet als vanouds worden.

In de Garden hebben we bezoek van onze Engelse buren, deze keer zal de zaal overgenomen worden door niemand minder dan Riva Starr. Zijn befaamde techhouse producties maakten hem al wereldberoemd en tegenwoordig toert hij de hele wereld over om voor uitverkochte zalen los te gaan. Natuurlijk staat hij er niet in z’n eentje voor, tijdens deze Backyard zullen residents Sven Prinsen en Tettero weer samen de zaal komen opwarmen en reken maar dat het dan snel heet wordt. Om de temperatuur zo aangenaam mogelijk te houden, zal Divinity Philip Young uit Amsterdam over laten komen. Als een speer is hij door het Amsterdamse clubcircuit gegaan en tegenwoordig doet hij heel Nederland aan op feesten en festivals als Addicted, ElectroNation en Mysteryland.

Be Charm'D heeft op feestjes als Funk Deluxe, Booming Beatz en Invite al laten zien wat hij waard is en dat is nogal wat. Van Fidget en Jackin’ House schakelt hij zo over naar de Tech House en weer terug.
Bad Boy Jaimie Fanatic komt op deze broeierige avond het publiek opzwepen zoals hij dit alleen kan. Deze Nope is Dope resident weet precies wat het publiek wil, en dit is feesten. Dit dj zwaargewicht komt je dan ook niets anders geven dan een feestje.

De Pool mag op deze zaterdag ook zeker niet vergeten worden, want hier is het minstens zo zweten als in de Garden. Hier kan je alle Rock ‘n’ Rave, Fidget en andere House sounds even links laten liggen en je beste moves laten zien op niets anders dan Hip Hop. De van GLDJs bekende Joshua Walter komt je wereld rocken met alleen maar vette hip hop platen. Daarna wordt er plaats gemaakt voor Abstract die je de vetste Beats zal laten horen.

Afkoelen doe je thuis dus maar, 8 november wordt er in het Patronaat niets anders gedaan dan keihard feesten en dansen. In andere woorden een ‘niet te missen feestje’. Vergeet niet je kaartje alvast in de voorverkoop te halen om teleurstelling te voorkomen en voor een uitverkochte Patronaat komen te staan.