Partyflock
 
­ Nederland

Geen softe maar knetterharde muziek in Empire New York te Hengelo

gepubliceerd door , op
Geen softe maar knetterharde muziek in Empire New York te Hengelo
3 oktober 2008
Dat de Hengelose discotheek Empire New York jongstleden een mega verbouwing heeft ondergaan is iedereen ondertussen wel bekend. Maandenlang is alles eerst afgebroken om het daarna weer met veel zorg op te bouwen, hetgeen resulteerde in een super club die vol hangt met het nieuwste op het gebied van LED, Scan en Lasers. Daarnaast heeft de geluidset een dikke update gehad waardoor hij nog harder beukt als ooit te voren. Reden voor de organisatie Eastside Underground om hun 10-jarig bestaan hier te gaan vieren, een mega dik feest in de "hometown" van deze organisatie. In de compleet vernieuwde tweede etage van Empire New York word op de "normale" zaterdag de zaal gevuld met Club, House en Electro, maar een aantal keer per jaar mag er ook "echt" geknald worden in deze mega vette zaal, na Bass Navigators zal E.S.U de speakers echt op zijn donder gaan geven dus, een reden om dit spektakel te gaan missen is er dus niet!

10 Jaar E.S.U

Hardcore Madness 4 December 1998 Gronau (D), dit was het eerste feest wat door Eastside Underground is gegeven. Na dit feest merkte de organisatie dat het heel moeilijk was om een lokatie te vinden in Nederland voor een feest genaamd HARDCORE Madness. De meeste lokaties wilden in die tijd niets met Hardcore te maken hebben, waarop de organisatie noodgedwongen haar naam moest veranderen in Oldschool Madness. De legendarische uitverkochte party's volgenden daarop met als thuisbasis Metropool. Nadat Metropool te klein werd moest de organisatie op zoek naar een grote lokatie. En de nieuwe thuisbasis werd Condor City, wat later haar eigenaar en naam veranderde in Go Planet Expo Hall. Na 115 feesten in minimaal 13 verschillende lokaties door het hele land mag de organisatie zich scharen tussen de organisaties die Hardcore in leven houden. In totaal zijn er bijna 11.000 bezoekers geweest op de feesten die werden gegeven in onder andere Go Planet Expo Hall, Zak, Area 51, Metropool en ga zo maar door, de lijst is te lang om op te noemen.

Het is nu alweer 10 jaar geleden en dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom zal 24 December 2008 aangepakt worden om tijdens E.S.U dit te gaan vieren in nieuw verbouwde Empire New York.

De line up is als volgt:

Hardcore: 10 jaar Oldschool Madness

Paul Elstak vs. Partyraiser, Noize Suppressor, J.D.A., Bass-D, Rudeboy & Tomcat,T-junction, State of Emergency, Mc: Syco

Hardstyle:

The Darkraver, Kevin Kaos, Vecino, Robbie Magura, Hyperdrive, Recount, Diz-u, Mc: Apster

Early / Freestyle:

Chosen Few vs s'Aphira, The Vinyl Junk, Kokka, Styx, Cemon Victa, Planet X, Duustere DNS, Mental Wreckage

Electro:

Eugenio Ricci, Dirtcaps, ElektroForze, Jay Rox, Randy Rockhard, Krokski


Camera's
Het is toegestaan camera's mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera's zijn. Digitale camera's en mobiele telefoons zijn dus toegestaan. Aanvragen voor proffesionele camera's cq fotoshoots moeten worden ingediend via info@oldschoolmadness.nl, geen toestemming aangevraagd betekend dat de camera niet mee naar binnen mag.

Garderobe
Op dit evenement zijn geen kluisjes aanwezig, daarentegen is er wel een garderobe aanwezig waar je jouw jas veilig kan laten ophangen.

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Drugsbeleid
In Hengelo geld een zero-tolerance drugsbeleid, zo ook in Empire New York, het is dus verboden soft- en/of harddrugs mee naar binnen te nemen.

Voor tickets en info, www.oldschoolmadness.nl .

21 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1916, 2460}
:respect: !!! Zeker aanwezig....

:bier:
 
Aanwezig :banana: :D
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Echt wel, goed geluid nu daar in NewYork (Y) en de eerste ESU staat me nog bij, was een erg leuk feessie!! :yes:
ja ja ook wel aanwezig.....:)
Werkzaam bij UF Events
Artiest {SHOWLIST artist 34781, 75120, 39433}
Op zekers aanwezig :D

:respect: Eastside, lekkere lineup hoor :)
dat word weer knallen!! zijn we zeker bij :D :woop:
:cheer:
word een mooi feestje :D
word op de "normale" zaterdag de zaal gevuld met Club, House en Electro, maar een aantal keer per jaar mag er ook "echt" geknald worden

als het nu is anders om was dan was er een goede reden om vaker naar NY tegaan

maar waarschijnlijk wel aan wezig
Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Deze gaan we zeker even meepakken!

Ben benieuwd naar de nieuwe inrichting.
 
Hier ben ik dan ook zeker weer bij ;)!
Artiest {SHOWLIST artist 1193, 45230, 47552}
Wordt een mooi feestje denk ik!
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
Uitspraak van Maurice [SoE] op maandag 27 oktober 2008 om 18:21:
Wordt een mooi feestje denk ik!

idd, alleen ik weet het wel zekers dat het mooi word,whehehe..
 
Artiest {SHOWLIST artist 32332, 47659, 7455}
10 jaar ESU daar kan nu niemand meer omheen..

Wordt één groot feest!