Partyflock
 
­ Nederland

Je T'aime Domingos

gepubliceerd door , op
Je T'aime Domingos
25 oktober 2008
Op zondag 2 november is het eindelijk zo ver. Het is weer tijd voor een editie van Je T'aime Domingos. Dit is niet zomaar een editie. Je T'aime Domingos viert een special editie die je niet mag je niet missen. De zondagavond zit vol met verassingen en garandeert je één van de beste ‘nights out’ die je ooit zal meemaken! Welke tent dit aankan? Marcanti Plaza zal op zijn grondvesten staan te schudden tijdens deze spectaculaire editie.

Tijdens de vorige editie van Je T'aime Domingos was de liefde goed te voelen! De rijke sfeer, de ultra chique locatie, verfijnde Dames en Heren, de hoge kwaliteitshouse en natuurlijk de DJ’s van hét kaliber waar je U tegen zegt. Je T'aime Domingos heeft al meerdere edities uitgebracht. Deze staan bekend als zeer succesvol with al little twist. Volle zalen, top muziek die de verschillende areas vulde met harmonie en keiharde, onvergetelijke & energyboostende Housemusic with a capital ‘H’! Dit is maar een beknopte beschrijving van het spetterende feest dat in velen geheugen staat gegrift als spectaculair, We doen het gewoon nog een keer DIK over. Op zondag 2 november wel teverstaan in Marcanti Plaza Amsterdam.

Op elke feestje hoort een suprise en wie houdt er nou niet van verassingen? De heren der hogere machten zijn dit keer verpakt in prachtig cadeaupapier. Het blijft dus nog even een mysterious line up....! Ben je nieuwsgierig? Oké, hier dan een tipje van de sluier…Het is groot, het is overheerlijk en het zijn nationale house scene sterren die graag hun passie met je delen. Ben jij dus even One Lucky Bastard.

Al een ideetje wat je aandoet? Hier een paar suggesties voor je. Dames: de hoge pumps en de extravagante glitterjurkjes hoeven niet langer meer in de kast te blijven. Er ‘hot’ uitzien is een must, Voor de heren zal de nonchalante doch elegante look zeer gewaardeerd worden. Zorg ervoor dat de contouren bijgewerkt zijn en gij zult gegarandeerd slagen!

Niet mis hé voor een zondag avond? Klopt je hartjeal wat sneller en zit je op het puntje van je stoel? Zorg er dan snel voor dat je erbij bent op 2 november in Amsterdam Marcanti, want de kaartverkoop gaat snel. Je kaartje bestel je via www.easyticket.nl maar is uiteraard ook aan de deur te verkrijgen (mits deze special edition niet al ‘long gone’ uitverkocht is). Ook verkijgbaar bij alle free record shop winkels.

Wil je jij je SuperDelux vertegenwoordigen op Je T'aime Domingos? Regel dan een exclusieve VIP tafel. Hiervoor bel je naar het nummer 06-242 981 00. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook terecht op de website www.funky-vibes.eu Je T'aime Domingos.... voor een onvergetelijke (zondag)avond!

5 opmerkingen

 
dit wil je zeker niet missen

heerlijke line up altijd
en de promocdtjes oook top

en losss

zin in :D:D:D:D
Uitspraak van :bounce: Guppez :bounce: op zondag 26 oktober 2008 om 16:25:
staat er niet een klein foutje in de flyer tis toch 'every 1st sunday of the month'??

hahahahahaha Ze komen eraan hoor de boys,nieuwste promoters hahaha
 
Zo zal het weer zijn op 2 nov Je T'aime Domingos @ Amsterdam Marcanti


laatste aanpassing door een beheerder
 
leuk!maar hoe komt het dat ie niet in de agenda van PF staat?