Partyflock
 

Borger maakt zich weer op voor Protocol

gepubliceerd door , op
Op 8 maart van dit jaar werd Borger (een prachtig dorpje in hartje Drenthe) voor het eerst overspoeld met harde beats en meeslepende melodieën. Het was werkelijkheid, Borger had de eerste editie van het Hardstyle feest “Protocol” meegemaakt. Deze editie was dermate succesvol dat het natuurlijk niet kon uitblijven dat er ook een tweede editie op komst is.

Op 8 november is het dan zo ver, dan organiseren 3 DJ talenten (Audioholik, Reverzer en Zyris) uit Noord-Nederland voor de tweede keer Protocol in Borger Adventure.

De gehele zomer zijn ze bezig geweest om de aankomende editie weer tot een spetterend hoogtepunt te brengen en DJ talent een kans te geven. Zo staan in deze editie weer een paar upcoming talents achter de draaitafel. Deze keer is de kans gegund aan Alphaverb & Intractable One. Op Defqon hebben de beide heren de Purple tent goed op zijn grondvesten laten trillen met hun live-act AvIo en hun super dikke track “Dikke Bleek”. De beide heren worden deze avond bijgestaan door vier lokale talenten. The Addict en Zyris nemen het eerste gedeelte van de avond voor hun rekening om het publiek in de juiste sfeer te krijgen. Gevolgd door bovenstaand DJ talent. Daarna neemt Audioholik het samen op met nieuwkomer Reverzer om het publiek tot 4:00 uur hun laatste beetje energie te verspillen.

Alsof het nog niet genoeg is wordt er deze keer nog meer aandacht besteed aan geluid, licht en decoratie! De klimhal zal omgetoverd worden tot een waar decor voor alle bezoekers. Tevens wordt deze spectaculaire avond aangevuld met een lasershow.

Rookruimte!
Voor de rokers onder ons is er vurig nieuws! In de ruimte waar het feest gegeven word mag gerookt worden, gewoon gezellig uitgaan zoals je dat voor 1 juli ook deed!

Tickets
De tickets zijn deze keer te verkrijgen bij meerdere verkooppunten en in meer plaatsen dan de voorgaande keer. De voorverkoop start op 4 oktober a.s. tijdens de Protocol Pre-party in House, de kaarten zijn vanaf 6 oktober in de reguliere handel verkrijgbaar.

Voorverkoopadressen:
Snackbar Anytime Succes, Gieten
Duoshop, Borger
Lektuur Willem, Assen
Music Store, Emmen

Check voor meer info: www.pro-to-col.eu

9 opmerkingen

 
Artiest Zyris
Kick ass!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
In de ruimte waar het feest gegeven word mag gerookt worden

Ben geen roker (meer) maar dat is toch wel het gezelligst, dat niet roken maakt alles stoek
 
:respect: voor the addict

hoop dat ik vrij ben die datum
ALLEMAAL KOMEN!

Het word weer fantastisch!
Woeiii:D

Ik heb er zin in(Y)