Partyflock
 
­ Nederland

Diepgang

anoniem gepubliceerd op
Diepgang
25 oktober 2008
Zaterdag 1 november is het weer tijd voor een gezellig ondergronds verzetje in de Rotterdamse tunnelclub de Catwalk. Ben jij toe aan iets nieuws en sta jij open voor progressieve en innovatieve muziek? Dan is Diepgang de clubavond die jij zoekt! Zaterdag 1 november kunnen jullie alvast in je agenda zetten voor een avondje funky techno aangevuld met een gezonde dosis house en hier en daar een vleugje minimal in één van de vettere locaties die Nederland rijk is; de Catwalk te Rotterdam.

Zeven uur lang zullen de artiesten weer volledig de vrijheid krijgen om hun geluid door de speakers te knallen. Met deze editie: Joris Voorn, K-Drive and Ginman (live), Fokko Versloot & Koen Lebens (live), Senlito en Hertz & Vibes.

De avond zal opgewarmd worden door Senlito, een opkomend talent dat iedereen versteld zal doen staan van zijn kwaliteiten. Gevolgd door een liveset van het duo K-drive & Ginman. Met releases op Midtown Records en Manual Music zijn deze gasten hard aan de weg aan timmeren met hun eigen sound. Van hen zal je nog veel horen in de toekomst!

Na K-Drive and Ginman is het de beurt aan Fokko Versloot & Koen Lebens om deze avond hun live debuut te maken in Rotterdam. Na al enkele keren een dj-set weg gegeven te hebben, is het de hoogste tijd om deze jongens live aan het werk te zien. Het is een succesvol jaar voor Fokko en Koen. Na 2 jaar ijverig werken in de studio, lijken ze de smaak te pakken te hebben. Zo staan ze in de finale van De Grote Prijs van Nederland, op het prestigieuze Cocoon tijdens het Amsterdam Dance Event en ontvangen hun producties support van minimal goeroe Richie Hawtin tot Dirty Dutch oprichter Chuckie.

Na Foko Versloot en Koen Lebens is het de beurt aan residents Hertz & Vibes om met hun eigenwijze sound de avond klaar te stomen voor de man van de avond: Joris Voorn!

Neerlands trots Joris Voorn zal de avond afsluiten. En dat moet vast wel goed komen, zo heeft hij de avond ervoor al lekker kunnen indraaien op de verjaardag van Sven Väth in de befaamde Cocoon club in Frankfurt.

Zorg dat je er bij bent dus!

1 opmerking

Nice gasten!!
denk dat ik wel even een kijkje kom nemen.

Zoals van Diepgang gewend wordt dit weer een dik avondje.