Partyflock
 
­ Nederland

Eén jaar Planet Joy

anoniem gepubliceerd op
Eén jaar Planet Joy
23 juli 2003
5 september is het 1-jarig bestaan van Planet Joy en dat wordt natuurlijk uitgebreidt gevierd met wederom een hele lekkere line-up.

Planet Joy is een feest georganiseerd uit onvrede over het aanbod voor de 25 plusser in partyland. Een feest waar het om de sfeer, de muziek en feesten met elkaar gaat, waar je je thuis voelt tussen leeftijdgenoten en de dagelijkse dingen even van je af kan zetten om je zo weer op te laden voor de komende tijd.

In continent 1 zullen de dj's je weg doen zweven op heerlijke progressive/tec-house/trance/hardtrance klanken. Energy, posstive en uplifting zijn hier de steekwoorden. De avonden gaan van start met progressive trance en via diversen stylen opbouwen naar hardtrance later op de avond. 1 lange golfbeweging van puur genieten.

Continent 2 is de stevigere kant van Planet Joy, een plek voor diegene die het even wat steviger willen hebben. Velen onder ons hebben een "hard" muziek verleden en hebben wel eens zin in die extra bite in de muziek. Oldskool/techno/hardbass zijn een indicatie van de stylen.

Naast onze resident dj's Halogen en Basement heeft de organisatie gezorgd voor een waardig muzikaal jubileum waar je je vingers bij aflikt middels gastoptredens van Gabriel Xtralarge, M_Braa Respect, Ramzes mdc Hollywood, Triple-M Catacomb.

Naast een ontzettende lekkere line-up vondt de organisatie van Planet Joy het ook tijd voor een nieuwe uitstraling voor Planet Joy. Het oude "jasje" is vervangen door een frisse uitstraling. Ook de website heeft de nodige veranderingen ondergaan en staat inmiddels online.


dress sparkling and shiny
min.age 21
presale-adresses see www.planet-joy.nl

Meer info over de dj's en Planet Joy kan men vinden op www.planet-joy.nl

4 opmerkingen

Jaaaaaaa lekkerrrrrrrrrrr ...zekerzzzz weer van de partij... wordt weer een lekker feessie :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
laatste aanpassing
De dag erna is Ultrashock... of misschien moet ik Vjen in de waakzaamheid (als ik de contest win ;))

mmh.. dan maar weer wachten op de volgende :( iedergeval gefeliciteerd met het 1 jarig bestaan :mixje:
Hoppaaa, wordt zeker weer een top feestje ;)
 
ja ja , ben der ook weer !