Partyflock
 
­ Nederland

Haiku met Charles Webster in Catwalk

gepubliceerd door , op
Na de Coast 2 Coast albumrelease is het voor Charles Webster een absolute must geworden zijn fans tegemoet te komen tijdens een wereldtournee. Met live optredens in Azie, Amerika en Europa is deze man zowel als producer als dj wereldwijd gerespecteerd. Na zijn tour in Amerika en Azie is Europa aan de beurt. Charles Webster besluit zijn bezoek aan Nederland af te sluiten in Rotterdam op 26 oktober tijdens Haiku with Charles Webster. Op deze speciale zondag zal hij acte de présence geven in de Catwalk met een extra lange dj set. Uiteraard mag je hier dezelfde warme kwaliteitsbeats verwachten als op het mixalbum. Wees wel gewaarschuwd Sir Charles staat erom bekend tijdens een live optreden bezoekers uit hun schoenen te blazen met een altijd weer verrassende muzikale inslag.

4real entertainment, bestaande uit 4 vrienden met een passie voor muziek, organiseren deze avond. Na unaniem overeen te zijn gekomen dat Charles Webster voor hen de beste en meeste innovatieve house producer/dj van het moment is besloten ze dan ook hun spaarpotten te plunderen en deze avond te initiëren. De Catwalk zal worden omgetoverd tot een intieme hang out en is deze avond best te vergelijken met een underground dance-lounge voor max. 150 man. 4real entertainment is een nieuwe organisatie die kwaliteit boven kwantiteit plaatst. Zorg er dus voor dat je op tijd bent. Er is geen voorverkoop en de deur gaat dicht na de 150ste bezoeker!

Dan nog het concept.

Hieronder vind je een engelstalige omschrijving van Haiku. Beeld je een select gezelschap van muziekliefhebbers en creatievelingen in gecombineerd met de meeslepende tunes van Charles Webster en dit allemaal ondergronds.

Durf jij het aan?

Haiku is focused on what a person witnesses in everyday life that is more outstanding or important than normal,
something deemed worth reaching for in written expression.

Haiku is used for communication and awareness.
Along with other forms of writing and poetry, it is a vehicle
for conveying feelings, sentiments, impressions and perceptions
to other persons.

- creating haiku in the mind and playing with the form and rhythm until it feels right -