Partyflock
 
­ Nederland

eXeption

gepubliceerd door , op
eXeption
4 juli 2003
De maand juli is bij uitstek in heel Europa de optimale zomermaand. Dit betekent dat er in alle grote steden doorlopend feesten worden georganiseerd; Londen, Parijs, Barcelona, Milaan en natuurlijk... Amsterdam!

Op zondag 27 juli zal in de legendarische iT het zomergevoel weer de boventoon gaan voeren. Dan zal namelijk voor de derde keer het succesvolle eXeption plaatsvinden. Dit maandelijks terugkerende feest heeft al aardig wat stof doen opwaaien. De door velen gekoesterde zaterdagavond wordt hier op zondag feestelijk doorgezet. Zoals het publiek inmiddels gewend is zal de avond behalve goede muziek ook ‘eXeptioneel’ entertainment inhouden.
De laatste keer werd het publiek getrakteerd op een modeshow terwijl het nu een verrassend optreden kan verwachten, waarin het thema ‘Aarde, Water, Lucht en Vuur’ op spectaculaire wijze zal worden uitgedragen.
Wat dit precies inhoudt blijft uiteraard een verrassing!

De eXeptional DJ’s van deze avond zijn Mark van Dale, Les Luca en Manni Moore. Samen zullen zij het publiek een zwoele nacht bezorgen. Tevens zal de gehele avond op opzwepende wijze worden bijgestaan door onze gastheer, MC Mighty Mike.

Datum : zondag 27 juli 2003

Tijd : 22.00 - 04.00 (Dames kunnen tot 23.30 gratis naar binnen)

Locatie : Discotheek iT, Amstelstraat 24, Amsterdam

Entree : €13,50

Internet: www.eXeption.com

5 opmerkingen

Nou daar gaan we dus niet heen!!!
Ik ga wel lekker naar HR op
zaterdag!!:bounce: :bounce:
 
dommelschhhh ice :D :D
was wel leuk de it,zeker vroeger ben er nu al een tijdje niet geweest.
 
Dan zit HR helaas nog in me bol...
Na de inval ben ik er niet meer geweest... De sfeer was toen totaal verdwenen en na de verbouwing is de iT de it niet meer, Manfred draait zich nu wel 100 keer om in zijn kist