Partyflock
 
­ Nederland

Connected @ ADE “Dutch label night”

gepubliceerd door , op
Connected @ ADE “Dutch label night”
8 oktober 2008
FeestConnected · Dutch Label night
Datumvrijdag 24 oktober 2008
WinactieConnected actiegesloten
LocatieAkhnaton Site
Vanaf woensdag 22 oktober start officieel weer het dertiende jaarlijkse dance-Event in Amsterdam. Met meer dan 65000 bezoekers zal vier dagen lang de binnenstad van onze hoofdstad weer geheel in het teken staan van alles wat maar dance te maken heeft. Amsterdam zal voor die dagen de “Dance capital of the world” zijn en dat zorgt voor een ongekende sfeer in de hoofdstad.

Connected zal op vrijdag 24 oktober voor het eerst in de historie van het Amsterdam Dance Event een eigen Dutch Label night hosten tijdens dit vierdaagse gekkenhuis. Styling Events, Bee & M en Hillywood Brothers hebben de handen in een geslagen en werken samen aan Connected, zodat zij de echte techno liefhebbers kunnen trakteren op een scala aan artiesten van Nederlandse bodem. De vernieuwde Akhnaton zal als lokatie fungeren voor dit top spectakel, dat je niet mag missen.

Tijdens deze ADE “Dutch label night” heeft Connected Jan Liefhebber uit Nijmegen uitgenodigd om zijn befaamde Highland Beats en Eterno Records te presenteren. Al vele bekende buitenlandse techno producers hebben in de 13-jarige historie van Highland Beats releases uitgebracht op zijn labels. Eterno Records is begin dit jaar opgericht. De releases op dit label reflecteren zijn huidige draaistijl.

Charlton’s ster is rijzende in de techno scene. Hij heeft op bijna alle grote techno feesten in Nederland opgetreden en ook in het buitenland is hij regelmatig op grote feesten te zien. Met zijn off-beat techno en hypnotiserende beats laat hij menig dansvloer exploderen. Hij heeft onder andere producties uitgebracht op ARMS en Audio Assault Records. Voor Connected zal hij met een live set alles uit de kast halen om de avond met een knaller af te sluiten onder het motto “going out with a bang!”.

Recovery Sounds is de man achter de succesvolle ADHD Sessions in de Studio 80. Hij zal een weergaloze live set neerzetten deze avond. Hij zal laten zien waar zijn feesten voor staan.

Naast Jan Liefhebber, Charlton en Recovery Sounds bestaat de line up uit: Kyoshi(Solar,Switch), Dj Playaround(Playaround Records), Tek-No-Bee(Tontek Records) en Hillywood Brothers. De laatst drie genoemden zullen back-to-back als Connected Dj team de zaal opwarmen.

Connected biedt deze line up aan samen met een visueel spectakel wat verzorgd wordt door de visual artists Vj Holzmeister & Vj Illimunator. Deze Vj’s zullen met hun animaties, edits en effecten je gedachten in een andere dimensie brengen.

Met een entree van € 7,- is de drempel laag. Houdt rekening met het gelimiteerde aantal tickets van 300 die alleen aan de deur verkrijgbaar zijn. De gouden stelregel luidt dan ook: op = op, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. De deur gaat om 22:00 open en sluit om 05:00. Toegang vanaf 18 jaar.

Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving in parkeergarage de kolk. Ook is Bereikbaarheid via openbaar vervoer vrij gemakkelijk vanaf Centraal station is dit te voet te bereiken.Sinds 1 juli 2008 is er een rookverbod. Zo ook bij Akhnaton. Er is een rokersruimte waar gerookt kan worden.

3 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 26741, 4822}
Gaat een super gezellig avondje worden! Heb er nou al zin in!
Mooie visuals en heerlijke opbouwende Techno!
Artiest {SHOWLIST artist 38760, 42863}
Dikke Vj's aanwezig op dit feest (Y)