Partyflock
 
­ Nederland

MN2S ADE 08 @ Panama
UK label doet showcase tijdens Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
MN2S ADE 08 @ Panama
1 oktober 2008
MN2S vliegt voor dit feest haar danseressen uit Ibiza over, die vrijdag 24 oktober overdag het publiek alvast opwarmen met een Braziliaanse paradeshow op verschillende plaatsen in de binnenstad van Amsterdam waaronder bij Felix Meritis en het Dylan Hotel voor de deur (Keizersgracht 324 en 384); daar waar het dagprogramma van de ADE conferentie plaatsvindt. Wie kortingsbandjes voor het feest wil ontvangen, houdt de paradedames in de gaten!

MN2S heeft voor haar clubfeest in Panama een wervelwind aan 'house music royalty' geprogrammeerd; een aantal van deze internationale headliners verdienen speciale aandacht. "I am a Vocalist, Songwriter, Producer and Exotic Dancer from Chicago," grapt de goedgevulde Ron Carroll op zijn MySpace pagina. Waar de meeste dj’s vocalen van anderen gebruiken ondersteunt Ron zijn dj sets en sommige muziekproducties, zoals de clubhit 'Walking Down The Street', met zijn eigen opvallende, diepe stemgeluid. Momenteel staat Ron Carroll in de charts met de plaat 'What a Wonderful World' van Axwell en Bob Sinclar. De Britse danceact Bodyrox, bestaande uit Jon Pearn en Nick Bridges, is het duo achter de track 'Yeah Yeah' (2006) en scoorde dit jaar hoog in de charts met 'What planet are you on'. Individueel hebben Jon en Nick jarenlang alle bekende dansvloeren over de wereld gek gedraaid; als dj duo gaan ze dubbel zo hard tekeer. Bodyrox rockte deze zomer tijdens de MN2S residencies in Londen en op Ibiza en is helemaal klaar voor het Amsterdam Dance Event.

Een andere bijzondere gast uit Engeland is discogrootheid Joey Negro. Deze grondlegger van de Engelse house staat al vijftien jaar aan de top en werkte eerder al samen met beroemdheden als Diana Ross, Lionel Richie, Mariah Carey en Seal. Een dj/producer met indrukwekkende discografie is ook Seamus Haji, met meer dan 20 jaar ervaring in de muziekindustrie (onder meer bekend van de single 'Last Night a DJ Saved my Life'). Hij runt zijn eigen platenlabel, waar in oktober van dit jaar het compilatie dubbel-cd 'Big Love' uitkomt, gemixt door Seamus zelf. In Nederland draaide hij afgelopen zomer tijdens toonaangevende feesten als Loveland en Housexy.

MN2S organiseerde in 2008 meer dan 100 events wereldwijd waaronder in London, Barcelona, Ibiza, Miami, Riga, Praag, Qatar, Bulgarije, Singapore en Brazilië. De showcase die de Britten voor het ADE in petto hebben, wordt gezien als de perfecte MN2S clubland climax. Tijdens eerdere edities van het ADE hoste MN2S o.a. Escape Club en BG (onder club 11); dit jaar staan ze voor het eerst in club Panama. Deze locatie wordt ingericht met decorstukken die speciaal worden overgebracht uit landen waar de MN2S feesten doorgaans plaatsvinden. De Panama Studio wordt ingevuld door 1Trax, het diepe tech-house zusterlabel van MN2S Recordings. 1Trax heeft zich nog niet eerder gepresenteerd in Nederland en is daarmee een opvallende ADE debutant, die je niet mag missen in het rondje clubhoppen op vrijdag 24 oktober.

Om een indruk te krijgen: een filmpje van de MN2S Opening Party 08 @ El Divino, Ibiza
{argument 'id' ontbreekt}.

Voor meer informatie zie ook: www.mn2s.com.

1 opmerking

Haha, daar was ik bij!

http://nl.tilllate.com/nl/event/6527882