Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers 3 year anniversary

gepubliceerd door , op
Latin Lovers 3 year anniversary
29 september 2008
FeestLatin Lovers · 3 year anniversary
Datumvrijdag 3 oktober 2008
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieVilla Thalia Site
Happy, happy, happy birthday! Drie keer hoera voor Latin Lovers, ze is jarig! En dit laten ze natuurlijk niet zomaar voorbij gaan! Vier (of drie) dit grandioze festijn mee want ze gaan keihard los! De datum is vrijdag 3 oktober en JIJ bent van harte uitgenodigd! De organisatie zal dit keer groter dan grootst uitpakken met een dik decor en special effects! Ze zijn trots dat ze al drie jaar lang keihard feesten in de thuisbasis in Rotterdam en daarom vieren en drieën ze hun verjaardag ook in The Thalia! Op deze verjaardag komen met feestmuts en fluit in ieder geval ROOG, Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Jasper Clash en MC Andy Sherman op bezoek! Jij komt toch zeker ook met 3 vrienden ;-)

ROOG viert deze verjaardag mee! Deze housequaker staat alweer te trappelen van energie om met een extra dikke en verrassende latin set deze verjaardag tot een hoogtepunt te laten ontploffen! Onze kleine ROOG is er al vanaf het begin bij op Latin Lovers en zorgt deze nacht voor een aardbeving van 3 op de schaal van Latin! Speciaal voor jullie gaan ze de line up nog groter dan grootst maken! De aantredende Benny RoDRIEgues komt op je afgestormd met 3 koffers vol trommels en percussies! Met een nieuw kapsel krijgt Benny de feestmuts en mag hij de taart aansnijden! Een taart vol dikke platen en die trakteert hij aan jullie!

Ook geeft Latin Lovers nog een traktatie weg deze nacht, namelijk de twee troetelboys van het moment SunneDRIE James & Ryan Marciano! 3 cd spelers zijn voor deze boys niet genoeg! Chaos en paniek breekt uit wanneer deze tweeling (?) de boomhut inklimt! Ze stonden dit jaar vrijwel op ieder festival en touren tussendoor met Latin Lovers mee door heel Nederland, en dus zijn ze zeker van de partij tijdens het 3 jarig bestaan!
De man die er ook al 3 jaar bij is heet Chris Rox! Zijn energieke sets gaan langs alle Zuid Amerikaanse continenten en vliegen langs de kust, en dus ook in The Thalia! Zijn bijna 3 meter lange maatje Jasper Clash is on fire met zijn latin sets en maakt iedere keer een sterke indruk bij de Latin Lovers door 't hele land en daarom hebben ze hem er graag bij! Met 3 dreadlocks en 3 kleuren sneakers maakt MC Andy Sherman zijn debuut op Latin Lovers! Deze Shermanator maakt op het moment een storm ontwikkeling mee en geloof, hij weet hoe je een verjaardag moet drieën en vieren!

Latin Lovers gaat dus helemaal los op vrijdag 3 oktober tijdens het 3 jarig bestaan! Dit wordt een verjaardag waarin alle stoelen aan de kant worden geschoven en waarin ze laten zien dat Latin Lovers enorm van zijn publiek en fans houdt in Rotterdam! Uiteraard zullen ze ook een leuke traktatie hebben voor jullie allemaal, wat dit is houden ze nog even geheim ;-) Ze zien je graag op ons feestje, drie of vier je het met hen mee?

Celebrating the 3 year latin lovers with us!

1 opmerking

Chris Rox :respect: