Partyflock
 

Menno Solo

gepubliceerd door , op
Menno Solo
29 september 2008
Menno de Jong presenteert op zaterdag 8 november 2008 zijn eerste solo optreden. In de WesterUnie te Amsterdam staat voor de eerste keer de avond geheel in het teken van de sound van Menno de Jong. Een spectaculaire avond met een exclusieve lange set.

Menno draait al van jongs af aan en dat heeft tot iets moois geleid. Begonnen in kleine locale clubs is hij nu te vinden op festivals als Mysteryland, Trance Energy, Love Parade, TT Assen, Nature One, Mayday en Citymoves. Ook is hij regelmatig te horen op de internationaal succesvolle radio shows ‘A State of Trance’ van Armin van Buuren en ‘Club Life’ van Tiësto. In de loop der jaren heeft hij mede hierdoor een trouwe schare fans om zich heen verzameld, die speciaal voor hem naar festivals of clubs toekomen. Zijn optredens in alle uithoeken van de wereld zorgden ervoor dat hij in 2007 de 62e plaats in de DJ Mag Top 100 veroverde.

Zijn eigen platenlabel, Intuition Recordings, heeft er aan bijgedragen dat Menno zich inmiddels bij de bekendere namen kan voegen. De evenemententak van het bedrijf, Intuition Events, heeft al vier maal het Intuition Summer- en Winter Festival georganiseerd en alle evenementen werden keer op keer druk bezocht. Verder is Intuition bekend van het populaire concept Intuition Invites. Voor dit feest worden bekende DJ’s uitgenodigd, die samen met Menno de avond vullen met Trance en Progressive sounds. Zo waren ook de laatste 2 edities met Markus Schulz en Above & Beyond een groot succes!
Menno is tevens bekend vanwege zijn immens populaire Intuition Podcast. Maandelijks luisteren tienduizenden mensen via zijn website, iTunes, SlamFM, XM Radio 🇺🇸 en ETN.fm naar zijn zorgvuldig gemixte DJ sets. Zijn podcast is regelmatig in de top music podcasts van iTunes te vinden en wordt van Trinidad tot Tokyo gedownload.

Kortom, redenen genoeg voor Menno om een solo sessie neer te zetten. Ook de locatie is deze keer uniek. De WesterUnie op het Westergas terrein in Amsterdam is een intieme en sfeervolle locatie, waar deze solo avond perfect tot zijn recht zal komen. Dit zal een unieke kans zijn om Menno’s recente studio werk voor het eerst te horen, de nieuwste releases van Intuition Recordings te ontdekken en compleet uit je plaat te gaan op een verbluffende licht- en lasershow. Mis dit niet!

De avond duurt in ieder geval van 22:00 tot 04:00. De nachtvergunning is aangevraagd dus als het meezit gaat het tot 06:00 uur door. Dit zal 3 weken voor het evenement bekend gemaakt worden.

Tickets kosten €12,95 in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij www.intuitionevents.com en www.aldaevents.com

6 opmerkingen

Ziet er weer goed uit! Wel jammer dat de uitkomst v/d aanvraag tot nachtvergunning zo lang duurt!
Artiest Adri
Tickets are in tha house :-)
:respect:
Menno vanuit de Achtse Barrier in Amsterdam.......wat is er mis met het klokgebouw in Eindhoven? :no: :-(
laatste aanpassing