Partyflock
 
­ Nederland

LatinVillage

anoniem gepubliceerd op
Het zomerfestival LatinVillage, dat dit jaar de vierde editie beleefde, is inmiddels een wijdverspreid begrip voor de liefhebbers van de latin muziek en latin lifestyle. Vorig jaar kreeg het buitenfestival voor het eerst een indoor vervolg. Ook de overdekte versie van LatinVillage bleek in zeer goede aarde te vallen en daarom keert LatinVillage deze winter terug naar de Amsterdamse Westergasfabriek!

Dit jaar duurt LatinVillage Westergasfabriek maar liefst 3 dagen; van vrijdag 28 tot en met zondag 30 november! Op vrijdag en zaterdag is het festivalterrein van 22.00 tot 06.00 geopend; op zondag vindt het festival van 16.00 uur tot middernacht plaats. De place to be is wederom het Amsterdamse Westergasfabriek, waar twee gebouwen op ingenieuze wijze aan elkaar gekoppeld worden om zo een ruim, overdekt en verwarmd festivalterrein te creëeren.

De tweede editie van LatinVillage Westergasfabriek biedt naast de bij de bezoekers inmiddels bekende muzikale stijlen LatinHouse, StrictlySalsa en LatinEclectic ook nieuwe muziekstromingen. Zo kunnen bezoekers op vrijdag een spannende mix van salsa en Spaanse rock ontdekken in de gloednieuwe Mestizo area. Op zondag wordt het Baltimore podium geintroduceerd, waar kennis gemaakt kan worden met deze hotte nieuwe muzikale stroming die een link legt tussen house en hiphop. Kortom: net als eerdere edities is Latin in al zijn vormen terug te vinden op LatinVillage. Of je nu van traditionele salsa of een moderne,electronische versie van deze muziek houdt; beide zijn zoals gewoonlijk ruim vertegenwoordigd op LatinVillage!

Zondag zijn er, naast diverse acts op de verschillende podia, wegens groot succes vorig jaar ook weer workshops te volgen. Beginners en gevorderden kunnen terecht voor lessen Capoeira, Samba en Salsa. Tevens is er die dag een sexy modeshow, met onder andere het Spaanse boxershort-merk Muchacho Malo!

Alle dagen is ook het restaurant geopend, waar in een relaxte omgeving genoten kan worden van heerlijk Latin food.

De volledige line-up van het festival wordt binnenkort bekend gemaakt.

3 opmerkingen

 
als de muziek maar niet zo slecht klinkt als 1 maart
vond het geluid erg tegenvallen
zooooooohooooooo echt !
het geluid was in de grote (ronde) zaal zo verschrikkelijk slecht...
o.a. vlak voor de dj niks te horen...
echt niet te geloven... zware downer... :S

beter gewoon geen linearray speakers!
klinkt zogenaamd beter... maar je moet het VOELEN!!! :D toch?
of beter opvangen o.a. in het midden...
klonk echt nergens naar (zonder te overdrijven)

liever een kroonluchter minder voor een betere sound...
dan kom ik wel 3 dagen!