Partyflock
 
­ Nederland

Funkadelic

anoniem gepubliceerd op
Funkadelic
7 september 2008
Op vrijdag 3 oktober staat er weer een gloednieuwe editie van Funkadelic op het programma.Na uitverkochte edities en het grote spektakel van 25 juli in ons achterhoofd is Funkadelic het evenement waar iedereen naar uitkijkt.

Het feest waar de meest funky en trendy partyfreaks uit heel Nederland op afkomt gaat ook deze avond, zoals iedereen inmiddels gewend is, weer groots uitpakken. Discotheek Nox met een capaciteit van 1800, zal weer een totale metamorfose ondergaan. Sexy danseressen die je in trance brengen, een pimped up dj booth die je niet eerder gezien hebt en natuurlijk een line up waar je U tegen mag zeggen.

Voor deze avond heeft Funkadelic een absolute primeur door Mr. Sexy himself; Don Diablo vast te leggen. Deze man heeft nog nooit eerder in een Almeerse discotheek gestaan, maar voor Funkadelic was hij erg enthousiast. En alsof dit nog niet genoeg is, de absolute hotboys van dit moment Ryan Marciano & Sunnery James zullen ook hun plek achter de dj booth innemen. Deze mannen die uitgegroeid zijn tot de absolute top zullen dat deze avond zeker bewijzen.

Ook voor Afrojack is een plek achter de booth gereserveerd. Deze man o.a. bekend van het nummer Drop Down en onlangs vastgelegd door 1 van Nederlands grootste boekingsbureaus zal met een exclusieve set komen. Verder zal Quintino net als altijd laten horen wat LatinHouse is. Deze man weet als geen ander hoe hij de vrouwelijke voetjes moet laten bewegen.

Zoals iedere editie geeft Funkadelic ook een kans aan talentvolle dj’s. Voor deze editie is dat Remaniax geworden. Deze 2 heren die meerdere eigen producties hebben en al geruime tijd bezig zijn, staan op het punt om door te breken. En als laatste natuurlijk de Funkadelic resident Mr. Andy Safado. Met zijn aparte manier van performen en de veel gevraagde Funkadelic promo cd’s is Safado in zeer korte tijd een publiekslieveling geworden. Zijn agenda staat nu wekelijks vol met optredens over het hele land.

Alle dj’s zullen deze avond ondersteuning krijgen van niemand minder dan Mc Zawdi MC. Wie kent hem niet…deze man stond onlangs op mysteryland in de Dirty Dutch area en weet als geen ander hoe hij het publiek moet entertainen.

Funkadelic heerst en iedereen weet dat. Haal je kaartje tijdig om teleurstelling te voorkomen. Net als de vorige edities wordt dit er weer één die je niet wil missen.

1 opmerking

 
:D