Partyflock
 
­ Nederland

Leon Bolier luidt de herfst in met albumrelease

gepubliceerd door , op
Leon Bolier luidt de herfst in met albumrelease
16 juli 2008
FeestSolarize Night · Leon Bolier Album Release
Datumvrijdag 26 september 2008
WinactieSolarize Night actiegesloten
LocatiePoema RAW
Terwijl de zomer van 2008 zijn einde langzaam nadert, kijkt Solarize Agency langzaam vooruit naar de voortzetting van de hete clubavonden in het najaar. Bolier presenteert op 29 september zijn eerste (lang verwachte) artiestenalbum die de titel ‘Pictures’ zal dragen en aan hem valt de eer, om met een spectaculair release event op vrijdag 26 september 2008 in de Utrechtse Club Poema RAW de herfst op geheel eigen wijze in te luiden. Uiteraard zal Bolier het Nederlandse regenseizoen niet alleen vogelvrij verklaren, maar heeft de goedlachse artiest uit de Spinnin’ stal enkele dierbare vrienden en collega’s uitgenodigd om Club Poema RAW op stelten te zetten tijdens het ‘Bolier Album Release Event’. Als klap op de vuurpijl hebben de bezoekers op vrijdag 26 september tevens de gelegenheid om als eerste de dubbelaar ‘Pictures’ te ontvangen bij de entree, terwijl de officiële release datum pas drie dagen later is. Opgeteld dus genoeg redenen om het intieme maar sfeervolle ‘Bolier Album Release Event’ met een notitie te verblijden in de agenda’s!

Om klokslag 23:00 uur zal het feest losbarsten met de nodige toeters en bellen in Club Poema RAW, dat sinds kort een nieuw kindje heeft mogen verwelkomen op het gebied van zuiver geluid, genaamd ‘Funktion One’. En een degelijk geluidssysteem vraagt natuurlijk om fijne muziek. Zodoende de timetable van de avond:

2300u. – 0015u. Fine Taste
0015u. – 0130u. JOOP
0130u. – 0330u. Bolier
0330u. – 0445u. Sied van Riel
0445u. – 0600u. Ørjan Nilsen

Het duo Fine Taste heeft de eer om op vrijdag 26 september 2008 het spektakel te openen in Club Poema RAW en uiteraard doet dit duo geheel met hun typerende ‘fijne smaak’ van plaatjes. Deze fijne smaak van muziek is ook hoorbaar in de eigen producties van de twee Zeeuwen en het is dan ook moeilijk om de draaistijl van beide heren te beschrijven zonder gebruik van de hulplijnen. Na de opening van Fine Taste neemt een andere muzikale vriend van Bolier het roer over. Het Friese exportproduct JOOP is internationaal gezien géén kleine naam meer in de hedendaagse trancescene. Wereldwijd zet deze koele kikker massa’s mensen in beweging en in Nederland is hij jaarlijks een graag geziene gast op Trance Energy. Recentelijk heeft de samenwerking tussen Joop en Bolier een nieuw hoogtepunt bereikt door middel van de release van hun gezamenlijk knaller ‘Hold On’, en tijdens het feestelijk event van zijn vakbroeder zal hij de bezoekers trakteren op een rauwe set van hoogstaande klasse.

Bolier zal zelf het stokje na Joop overnemen en uiteraard zal dit een heuglijk moment zijn voor de man in kwestie. Na een periode van ‘bloed, zweet en tranen’ heeft de man uit de Veluwe eindelijk het beoogde resultaat bereikt en met trots presenteert hij dan ook zijn nieuwste aanwinst; het artiestenalbum ‘Pictures’. En daar moet op gedronken worden! Bolier krijgt voor deze gelegenheid twéé uur de tijd om zijn album op geheel eigen wijze te presenteren aan publiek en zal uiteraard ook nieuw materiaal ten gehore brengen in de bruisende Club Poema RAW! Sied van Riel is ook één van de rijzende namen in de hedendaagse scène en gastgever Bolier is dan ook blij dat deze geweldenaar een vrij plekje had in zijn druk bezette agenda.

Met zijn aanstekelijke releases en daverende optredens, bewijst deze liefhebber in hart en nieren dat hij klaar is voor het grote werk. Als kersje op de slagroom zal op vrijdag 26 september in Club Poema RAW de Noorse ‘boy wonder’ Ørjan Nilsen achter het DJ-altaar kruipen, om het laatste restje energie uit de lijven van de bezoekers te pompen. Ørjan Nilsen – die vanuit het bovenste topje van de Noorse ijsvlaktes komt overgevlogen naar Utrecht – zal voor het eerst zijn hand leggen op een Nederlands mengpaneel en uiteraard is de organisatie verheugd om deze debutant als afsluiter te mogen presenteren.

Voor deze speciale avond zijn de tickets in de voorverkoop verkrijgbaar via Timoco. Tegen de zachte prijs van € 17,50 ontvang je naast toegang tot het event ook een examplaar van de dubbel CD ‘Pictures’ van Bolier mee naar huis. Alleen zin om een avondje helemaal los te gaan? Dan kun je voor de waanzinnige prijs van € 9,99 in de présale je kaartje bemachtigen. De CD ‘Pictures’ is ook los verkrijgbaar op deze avond in Club Poema RAW, dus ook voor de late beslissers bestaat de mogelijkheid tot aankoop van dit prachtstukje.
Bolier nodigt uiteraard iedereen uit om op vrijdag 26 september het glas mee te heffen op zijn eerste albumrelease in Utrecht! Mocht men toch onverhoopt verhinderd zijn, wees dan niet getreurd! Het team van Dancefoundation en Afterhours FM zullen het evenement (live) broadcasten via www.dancefoundation.nl & www.ah.fm

21 opmerkingen

 
Jaaaaaaaaaaaa voor 200% aanwezig!!!

Leon :respect:
 
aanwezig :D
Zin in. 2 uur draaien had alleen wel meer gemogen.
Zeker dabei!!
Artiest Adri
Aanwezig en zeeeeeeer benieuwd naar het album
 
Artiest {SHOWLIST artist 46805, 46806, 23043}
absoluut aanwezig :)
:D me 2:) gaat vet worden
kan best wel is heel gek feestje worden... helaas niet aanwezig
En de 40ers kunnen weer lekker trancen :x
Uitspraak van Wouter? op dinsdag 9 september 2008 om 14:27:
En de 40ers kunnen weer lekker trancen :x

en de 21'ers kunnen weer is bewijzen dat ze nog steeds niet volwassen zijn
door domme opmerkingen te maken!:loser:

maar goed:) veel zin in dit feestje
laatste aanpassing
Uitspraak van Wouter? op dinsdag 9 september 2008 om 14:27:
En de 40ers kunnen weer lekker trancen

dus ik mag niet komen :'(
wouter :looser: