Partyflock
 

69dB live @ Orkapot – Tekno Edition

gepubliceerd door , op
69dB live @ Orkapot – Tekno Edition
3 september 2008
FeestOrkapot · Tekno edition
Datumzaterdag 13 september 2008
LocatieDynamo Site
Nog geen twee weken na het Open Oor Festival van Orkapot, staat op zaterdag 13 september 2008 het vierde jaar van Orkapot al weer luidruchtig op de deur te rammen. Voel je ogen uit hun kassen puilen en je mond opensperren in een geluidloze schreeuw als de tierende beats en breaks je gehoororgaan met grof geweld penetreren; dit is Orkapot, de Tekno editie.

In de gruwelkelder van Dynamo vormen de zwarte muren, metalen pijpen en zompige legernetten weer het decor van het jaarlijkse Tekno festijn van Orkapot. Gastheer Bor zet hier een feest neer dat alle mogelijke grenzen van het mainstream Techno geluid doorbreekt voor een leger zombies en freaks die je normaal gesproken alleen maar op obscure illegale parties tegenkomt. Laat je meesleuren op een onvoorspelbare speurtocht door een duistere wereld van pure chaos, meedogenloze ondergrondse veelzijdigheid en geniet ondertussen met volle teugen van de ongedwongen, ouderwets gezellige sfeer die zo typerend is voor Orkapot.

Voor deze vierde Tekno editie van Orkapot staat een speciale live-act uit Frankrijk op het programma; 69db (Spiral Tribe/Expressillon, 🇫🇷). Oorspronkelijk afkomstig uit Schotland, sloot 69db zich in 1990 aan bij het roemruchte Spiral Tribe soundsystem en de bijbehorende platenlabels Network 23 en Stormcore. Onder namen als SP23 en R-ZAC werd hij samen met de andere stamleden van Spiral Tribe een waar fenomeen in de jaren ’90 terwijl ze de Europese underground scene veroverden met talloze raves en festivals, waarvan de laatsten vandaag de dag nog bekend staan als de eerste ‘teknivals’. Tijdens de Tekno editie van Orkapot laat 69db de echte die-hards uit hun doordeweekse roes ontwaken met de onvervalste Spiral Tekno sound, die bol staat van de improvisatie en knetterende Breakbeats, Hardtek en Techno.

Naast de geroemde Spiral Tekno sound, is er tijdens Orkapot ook ruimte voor harde geluiden van Brabantse bodem in de vorm van Artek (Burn Audio). Artek heeft de afgelopen acht jaar bewezen dat hij een graag geziene gast is op feesten als GBBR, Schranzhal en Fused in locaties als Dynamo en de Rechter, ondanks de bak herrie die hij daar iedere keer produceert. Gelukkig zal het tijdens deze Tekno editie niet veel anders zijn als Artek achter de draaitafels plaatsneemt en de in de kelder aanwezige ondoden trakteert op een oorverdovende portie Techno, Industrial en Hardcore met een onweerstaanbare drive.

Bor (Zodiak Commune / U-Niks, 🇳🇱) is al jaren resident-DJ bij Zodiak Commune en organiseert daarnaast zijn eigen U-Niks feesten, waar je meegesleurd wordt naar grimmigste uithoeken van de Tekno scene. Niet voor niets laat hij zich op 13 september dan ook weer van zijn minder verfijnde kant horen met een brute set van bijtende Acid, beukende Oldschool en Tekno die als een botte bijl doorbeukt tot op het bot. Zijn je tere zieltje en gevoelige oortjes niet gewend aan deze slopende muzikale terreur? Laat Lamot (Zodiak Commune/Adapter) je dan eerst even een intens gehoorgasme bezorgen met zijn zwaar vervuilde Acid en aanverwante sinistere Techno geluiden.

11 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 65798, 65100, 60976}
Goede publicatie DNS!!!
Damn !
Dan ben ik met vakantie :(
Ziet er kansloos wreed uit !!!!
Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Uitspraak van 3x6 - Basic Grooves op woensdag 3 september 2008 om 09:10:
Goede publicatie DNS!!!

Maar dit zijn dan ook de beter feesten......... En eeeeuhm thx to Stefan, ik zorg voor de linkjes O:)
 
Wwwwwwwoo dik :D
69DB! Dikke shit probeer hier zeker bij te zijn. Moet gewoon..
69DB, wel goede dingen over gehoord !
Jammer dat het te ver weg is voor mij.
People have fun !
 
Hele dikke poep dit :kwijl:

Ik zou eigenlijk elders in het land zitten, maar hier rij ik wel een stukkie voor om! :yes:


:bounce:
Artiest {SHOWLIST artist 92914, 84064}
Hahaha, echt vet geschreven dit :D

Dit ga ik natuurlijk niet missen :)
"Voel je ogen uit hun kassen puilen en je mond opensperren in een geluidloze schreeuw als de tierende beats en breaks je gehoororgaan met grof geweld penetreren; dit is Orkapot, de Tekno editie."

WHAAAAAAAAAA, zo vet.....


Uitspraak van Diode op woensdag 3 september 2008 om 23:37:
Dit ga ik natuurlijk niet missen
laatste aanpassing
Orkapot: altijd een groot feest
Artiest {SHOWLIST artist 64884, 86156}
Uitspraak van Diode op woensdag 3 september 2008 om 23:37:
Dit ga ik natuurlijk niet missen

+1