Partyflock
 
­ Nederland

Slick
Love, peace and wonderful house music

gepubliceerd door , op
Slick
30 augustus 2008
FeestSlick Starlight · Love, Peace and Wonderful House Music!
Datumzaterdag 20 september 2008
WinactieSlick Starlight actiegesloten
LocatieStarlight Site
Net bijgekomen van een geweldige uitverkochte editie van Slick Outdoor op het Wolderstrand van Zeewolde staat alweer een volgende Slick editie in de planning. Zaterdag 20 september zal de Starlight in Nijkerkerveen worden omgetoverd tot een club vol Love, Peace en Wonderful house Music.

Het was duidelijk te merken dat op Slick Outdoor meer dan 2.000 bezoekers genoten van het hippieachtige sfeertje, de gigantische mooie locatie aan het strand, een heerlijk drankje en een hapje, dansend met het zand tussen de tenen op de muziek van onder andere Jean, Benny Rodrigues, Erick E, Lucien Foort, Gregor Salto en vele anderen.. Slick zal dat in de Starlight absoluut nog eens dunnetjes overdoen!

Bubblegum Productions heeft voor deze speciale Slick editie in de Starlight wederom een top programmering neer kunnen zetten. De reacties van verschillende bezoekers van Slick Outdoor waren over deze artiest niet mis. Velen vonden hem de man van de dag en overduidelijk de gangmaker van de avond. Bubblegum Productions kan dan ook met gepaste trots vermelden dat mister Madhouse himself; DJ Jean wederom Slick op zijn kop zal zetten. Daarnaast wordt de DJ Booth deze avond gesierd door nog zo’n topper; Tony Cha Cha. Deze Expornstar resident is altijd goed gekleed, is een charmante verschijning en maakt en draait niet geheel onbelangrijk ook nog is hele vette muziek.. met recht een echte ‘Slick’ DJ dus! Wederom van de partij is good old Rob Boskamp. Rob is eigenaar van één van de hotste record labels van dit moment, Big Boss Records. Bijna in elke set van een Nederlandse latin/electro house DJ zit tegenwoordig wel een Big Boss track. Op Slick Outdoor zette hij een hele vette set neer met Bjorn Know-How en dat zal in de Starlight niet anders worden. Wat veel mensen niet weten is dat DJ/Producers Bjorn Know-How en Josh Pitch de heren zijn achter de Slick evenementen. Het zal dan ook geen verassing zijn dat deze heren ook van de partij zijn.

De tweede zaal zal op deze avond gehost worden door het jongste platenlabel dat Nederland rijk is; Once Records. Dit label is enige tijd geleden opgestart door Bjorn Know-How, Josh Pitch en Gino Windster. Een label dat zich richt op (inter)nationale talentvolle producers in samenwerking met bekende en gerespecteerde producers met een brede house smaak. Dus van progressive tot minimal en van latin tot electro house, het zal allemaal de revue passeren. De eerste twee releases van Gino Windster en Nicky Romero hebben inmiddels plaatsgevonden en verwacht in de toekomst nog hele vette andere interessante producties. De sound van Once Records zal door de volgende artiesten in deze zaal worden gepresenteerd: Praia del Sol, Nicky Romero, Remaniax, Bjorn Know-How vs Josh Pitch en Gino Windster.

Kaarten voor deze Slick editie bedragen in de voorverkoop maar 8,50 euro (excl. fee). Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van Starlight op www.starlight.nl. Hier kan je ook retour discobusritten vanuit Zeewolde, Veenendaal, Lunteren en Elst en de terugrit met de discobus naar Harderwijk bestellen. Mocht deze editie niet in de voorverkoop uitverkopen, dan zijn er voor wederom 8,50 euro kaarten aan de deur verkrijgbaar. Maar haal om teleurstelling te voorkomen je kaartje in de voorverkoop!

Laat deze speciale Slick editie in de Starlight niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht van 22:00 uur tot 03:00 uur een avond vol show en entertainment met de lekkerste house sounds van dit moment. Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent; zaterdag 20 september, Slick in de Starlight.

A night of Love, Peace and Wonderful House Music is a night not to miss!

1 opmerking

Slick Outdoor was geweldig, dit gaat ook weer een geweldige Slick editie worden! :):):)
laatste aanpassing