Partyflock
 

F*ckers! Season Closing @ Barefoot BeachClub Scheveningen

gepubliceerd door , op
F*ckers! Season Closing @ Barefoot BeachClub Scheveningen
28 augustus 2008
Het is alweer afgelopen voor dit seizoen, en F*ckers! maakt zich op om weer afscheid te nemen van het zwarte pad in Scheveningen. Ondanks dat het voor velen meer een herfst was dan een zomer, heeft F*ckers! elke donderdag het strand van Scheveningen weten te rocken. Met als afsluiter een droge donderdagavond op komst, maakt F*ckers! zich dan ook op voor haar grande finale waarin weer een hele hoop toppers het voor het zeggen hebben!

Zet je schrap voor nog een avond vol F*ckers!-genot, waarin de housepioniers van Nederland het voor het zeggen hebben: For the love of sleazy dirty eclectic F*ckers! Beaticonen zullen de dj-booth van Barefoot Beach Club & Bar sieren, en de aftrap van je weekend op professionele wijze verzorgen. Ready? Steady? Rock!

Met een F*ck it all attitude betreedt F*ckers! op 28 Augustus de Nederlandse kust, om jou vanaf 18:00 uur te verwennen met de F*ckers! Lifestyle. F*ckers! is een lifestyle, een cultuur en een gedachtegang; dus schroef je grens op en trek je meest funky outfit aan. Durf te respecteren, het haten af te leren en de arrogantie op zijn kop te keren: geniet non-stop van de zomersfeer, zelfs regendruppels kunnen jou niet deren!

F*ck Fridaymorning!
Elke keer garandeert de massive line-up een losgaande menigte: F*ckers! -addicts die begrijpen waar F*ckers! voor staat! Op elke donderdagavond zullen alle remmen weer geheel los gaan, en met een keur aan grote artiesten zal F*ckers! het weekend op donderdag al laten beginnen.

Na regen komt zonneschijn en op donderdag 28 Augustus strijkt F*ckers! voor de allerlaatste keer neer in Barefoot Beachclub, met een line-up om van te watertanden. Aanstaande donderdag wordt het Barefoot BC soundsystem op de proef gesteld door:

Carita La Niña
Deniche
Dominique Base
Leon Benesty
Marc Benjamin
One2mny
Sidney Samson
Tony Cha Cha

Hosted By:
MC 3V3

Where the F*ck?
Ontdek jouw F*ckers! fantasie in het vernieuwde Barefoot, aan het Zwarte Pad 60-62 (Noorderstrand) in Scheveningen. Volg de borden Scheveningen. Eenmaal in Scheveningen volg je de borden “Parking Zwarte Pad”. Wanneer je hier bent aangekomen, en je vanaf de parkeerplaats het strand op loopt is Barefoot de eerste beachclub aan je rechterhand. De deuren van Barefoot zijn geopend van 18:00 tot 01:00 uur. Bij slecht weer schijnt de zon van F*ckers! gewoon verder in de speciaal hiervoor opgezette tenten, weer of geen weer…altijd F*ckers! weer!

F*ck tickets
Kaarten zijn exclusief te koop via Ticketonline (http://www.ticketonline.nl). Per 1 juli verkoopt Ticketonline ook via alle Free Record Shops, dus naast online kan je de kaarten ook via de vertrouwde Free Record Shops halen. Het is sterk aangeraden een kaartje in de voorverkoop te halen! LET OP: Kaarten zijn tot donderdag 28 Augustus 16:00 uur te verkrijgen. Na 16:00 uur zijn de kaarten uit verkoop en kan je enkel een kaart aan de deur kopen! Voor meer informatie check de website via http://www.bsx-events.com

For the love of house, for the love of beats, for the love of dance, for the love of the beach, for the love of sleazy dirty eclectic entertainment, for the love of F*ckers!

3 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1812, 812}
Dominique base = HELD :respect:
Vanavond toch maar ff los gaan daar :cheer:
Ahoooii.. de laatste keer op het strand.. toch weer een aantal gezellige avondjes meegepakt.. denk wel weer aanwezig dus!
Lekkere line-up!