Partyflock
 
­ Nederland

Fashionvictims welkom bij Beatbox

gepubliceerd door , op
Fashionvictims welkom bij Beatbox
22 augustus 2008
Na een maandje zomerstop in augustus, is Beatbox weer terug in Escape om iedere eerste vrijdag van de maand een hysterische, eclectische clubavond neer te zetten. Vrijdag 5 september gaat de avond om 21.00 uur van start met de beruchte rollerdisco. Na middernacht nemen niemand minder dan Willie Wartaal, Shagspeare, Goodgrip vs. Fullscale en MC Lady Bee het over van rollerdisco DJ's Olaf en Lars Vegas. Niet voor niets is Willie Wartaal van de partij. "Je kijkt o zo zuur naar mijn haute couture, maar mijn haute couture is o zo duur" klinkt het in de meest recente hit 'Hollereer' van De Jeugd van Tegenwoordig. En laat het thema van deze Beatbox avond nou net 'fashion' zijn! Dope chicks en gasten met ballen mogen hun meest modieuze uitgaanspakjes uit de kast halen.

Hoewel kosten noch moeite gespaard worden om de maandelijkse thema's invulling te geven, is Beatbox een feest met vette knipoog naar hun eigen thema's. Verwacht dus geen over het paard getilde topdesigners die hun laatste creaties komen showen. Bij Beatbox hoef je jezelf niet zo serieus te nemen, dat doen de entertainers ook niet. Een enorme catwalk is voor de gelegenheid gebouwd in Escape, waarop de dames van Entertainment Matters de modewereld genadeloos persifleren. Zoals Heidi Klum bij het programma Project Catwalk wekelijks zegt: (Duits accent aan) "In fashion, one day you're in and the next day you're out" (Duits accent uit).

Wie al tijden 'in' is, is de Amsterdamse rapper/producer/deejay Willie Wartaal. Dat hij naast wiebelende konijntjes ook nog eens verstand van mode heeft, is te zien in het filmpje:
{argument 'id' ontbreekt}
Willie doet het niet alleen 5 september. Goodgrip en Fullscale gaan back2back en zij aan zij een dj set neerzetten tijdens deze Beatbox editie. Ook Beatbox residents Shagspeare en MC Lady Bee laten van zich horen.

Rollerskatedansles kan gevolgd worden van 20.00 tot 21.00 uur in Escape, onder begeleiding van de professionals van Skate Dance. Entree bedraagt van 20.00 tot 22.00 uur slechts 8 euro. Na 22.00 uur kosten kaarten aan de deur 16 euro. Tickets voor de hele avond in de voorverkoop aanschaffen kan ook, voor 12,50 euro (inclusief voorverkoopkosten) via www.easyticket.nl. Meer weten en/of skates huren, zie: www.beatboxevents.nl. VIP tafels reserveren kan via: info@beatboxevents.nl.