Partyflock
 
­ Nederland

BLVD
Diamonds are a girls best friend

anoniem gepubliceerd op
BLVD
15 augustus 2008
FeestBlvd · Diamonds are a girls best friend
Datumvrijdag 29 augustus 2008
WinactieBlvd actiegesloten
LocatieVie Site
Na twee buitengewone succesvolle specials Sex And The City & I Love NY waar de ladies centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord Heerlijk was!! Heeft dit voor BLVD geen andere keuze overgelaten dan de “Cherry on top of the Cream” te plaatsen met deze nieuwe special: Diamonds are a Girls Best Friend!

Diamonds are a Girls Best Friend! Deze allesomvattende naam laat niks over aan de verbeelding. De ladiesnight van vrijdag 29 augustus zal in het teken staan van Diamanten ! Trek je fijnste outfits uit de kast en maak je klaar voor weer een geweldige en vooral speciale avond met BLVD in Club Vie.

De zaal, het entertainment, alles zal in het teken van diamanten en hun glamour staan! Het wordt een uniek feest met VIP’s, beauty & fashion, heerlijke muziek en prachtige prijzen en goodies. De vrouwen zullen dan ook weer verwend worden op deze avond, zo kunnen zij op de benedenverdieping genieten en zich laten verwennen. Er zijn kappers & masseurs en een beautysalon! In this room It’s all about You Girl!

De main floor zal volledig in het teken staan van Diamonds & Music. Hier zal namelijk eclectische verzameling van de populairste dansmuziek van de laatste 20 jaar bijeenkomen die de juiste sfeer en vibe van “BLVD – Diamonds are a Girls Best Friend” bepalen en passen bij jouw feestvreugde. Hiphop, house, R&B, 80’s & 90’s en dance classics, de dj’s van de avond zullen je verrassen met verschillende muziekstijlen waar je gegarandeerd op los gaat! On the main floor it’s all about The Music!

De dj’s die deze avond zullen gaan begeleiden met hun geweldige beats zijn Shagspeare & Yucel. Zij zullen het aanwezige publiek bestoken met de ene na de andere geweldige track. De dansvloer zal swingen en je uitnodigen mee te doen. Dit geheel zal begeleid worden door een live act by Mc Choral. Daarnaast zijn er bodypaint figuranten die volledig in het teken geschilderd zullen zijn van deze avond. We pakken ook uit met een geweldig leuke goodiebag, samengesteld door vele verrassende topmerken die de ladies zeker voldoening zullen geven.

Iedere dame zal zich op deze “Diamonds” avond als een celebrity voelen. Met Cool Wine zijn we al een heel eind op weg. Ed Hardy released zijn “The Cool Wine”. De slogan van deze wijn is “A celebrity Lifestyle in a Bottle”. Er zijn 5 verschillende soorten Cool Wine en alle flessen zijn anders vormgegeven en aanwezig bij Club Vie.

Dit zijn de basisingrediënten voor een unieke uitgaansavond waarvan er maar erg weinig zijn. Dus zorg dat je erbij bent op 29 augustus en laat je verwennen bij Club Vie