Partyflock
 
­ Nederland

Freakend komt ook Limburg op z’n kop zetten

gepubliceerd door , op
Freakend komt ook Limburg op z’n kop zetten
14 augustus 2008
FeestFreakend · Goes DownUnder!
Datumvrijdag 5 september 2008
WinactieFreakend actiegesloten
LocatieBozzini
Freakend goes downunder en laat Bozzini Kerkrade zien wat Freaken is!

De 2 year Anniversary tour van Freakend is nog in volle gang, maar kon de organisatie van Freakend het niet laten om nu al bekend te maken dat het op vrijdag 5 september naar het zuiden trekt en intrede zal doen in Bozzini Kerkrade! Reeds 2 jaar lang zet Freakend de randstad in vuur en vlam en nu komt het dan ook eindelijk, na veler verzoek, naar Limburg en laat het zuiden van ons kleine kikkerlandje zien en horen wat freaken is! Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Oliver Twizt, Franky Rizardo, Daniel Beasley, Vince Moogin, Nicky Romero en MC Roga zullen aldaar de Limburgers op hun kop laten zetten!

De FreakendKaravaan dendert gewoon door en verlegt nu eindelijk haar grenzen naar het zuiden van het land! Freakend maakte de afgelopen 2 jaar furore in steden als Utrecht, Rotterdam Amsterdam, Arnhem, Eindhoven en bovendien zomerse edities op het strand van Bloemendaal en Aquabest (nabij Eindhoven), waar ze maandelijks voor sfeervolle uitverkochte zalen zorgen! Ook in Kerkrade zal Freakend zijn naam waar maken en zorgen voor een onvervalste dikke samensmelting van een utzinnige crowd, stunning performances en superstar DJ’s. House, Minimal, Techhouse en Electro wisselen elkaar in dansbaar tempo af en zullen telkens weer voor extreme hoogtepunten zorgen!

Op 5 september pakt het succesvolle concept gelijk uit met dikke namen uit de Nederlandse partyscène. Sidney Samson Behoeft uiteraard geen introductie meer. Sunnery James & Ryan Marciano zijn het onvervalste super duo van dit moment. Overal zorgen ze vollen zalen en een uitbundig publiek door middel van hun energieke voorkomen en uiteraard ook hun energieke DJ-sets.. Daarnaast zijn namen als Franky Rizardo, Daniel Beasley, Vince Moogin en Oliver Twizt al reeds vanaf het eerst uur onlosmakend verbonden aan de successtory van Freakend. Verwacht van hun een verfrissende sound die zijn weerga niet kent, stil staan is geen optie bij deze heren want de overheerlijke house, electro en minimalistische beats vliegen je om de oren! Nicky Romero is de jongste telg in de Freakend familie, en zal met zijn kijk op housemuziek je versteld doen staan van zijn extase verhogende DJ-set! Dit ongekende talent schut de ene release na de andere uit zijn mouw en met succes want vele tracks zitten al reeds vooraan in de tassen van menig grote DJ namen! Een jongen die in de gaten gehouden moet worden dus!

Freakend zorgt op iedere locatie voor perfecte topsferen en een uitzinnig losgaand publiek! Iets wat de organisatie de Limburgers niet wilde ontnemen en dus zal het op vrijdag 5 september Limburg laten zien wat Freakend is! Verwacht deze avond, naast eigenzinnige acts van The HouzeJunkyz, de orignele Freakend sound gecombineerd met het beste op het gebied van licht en show: Laat Freakend je deze avond meenemen in hun wereld! Tickets zijn te koop via www.freakend.nl en alle Primera verkooppunten in Nederland. Tickets kosten slechts 10 euro (Ex Fee). De deuren gaan open om 23:00 en gaat de avond tot in de late uurtjes door! Voor alle laatste nieuwtjes, het downloaden van exclusieve livesets, het bekijken van foto- en video materiaal, en uiteraard niet geheel onbelangrijk meer informatie over de overige edities surf je naar www.freakend.nl.

1 opmerking