Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Lucky presenteert Crookers en Techno area!

gepubliceerd door , op
Na een korte zomerstop is Absolutely Lucky op vrijdag 5 september weer helemaal terug en met niks minder dan een line up waar vele liefhebbers ongetwijfeld hun vingers bij gaan aflikken. Absolutely Lucky heeft zich het afgelopen jaar geprofileerd als een concept waarin verschillende dj’s met gevarieerde stijlen zorgden voor een grote mix van de beste muziek. De komende editie zal nog spectaculairder worden dan de voorgaande want Absolutely Fresh en Lucky hebben besloten een extra area toe te voegen. Deze area zal compleet in het teken staan van de beste techno gedraaid door twee nieuwe residents en niemand minder dan een van de vaders van de Nederlandse Detroit techno, Steve Rachmad. Dit is echter slechts het spreekwoordelijke topje van de ijsberg want in de grote zaal zal de avond in het teken staan van heftig pompende beats gedraaid door Benny Rodrigues en van misschien wel een van de grootste doorbraken dit jaar, uit Italie, Crookers.

Main Area
De avond zal om 22:00 uur worden geopend door een jonge talentvolle dj die opviel tijdens zijn optreden in de talentarea, Kid Broke. Opbouwend met zijn sound die varieert van progressive naar minimal/techno zal hij de weg vrij maken voor Benny Rodrigues. Degene die niet bekend is met de stijl en mixtechnieken van deze top dj heeft waarschijnlijk de afgelopen jaren onder een steen gelegen. Met zijn ongekende enthousiasme weet hij uit elk publiek het maximale naar boven te halen. Na Benny Rodrigues die om klokslag twaalf uur zal beginnen aan zijn set is het om 01:30 tijd voor het duo dj Bot and dj Phra, beter bekend onder de naam Crookers. Hun muziek heeft onder andere house- en hip hop invloeden maar het herkenbare is dat het altijd bestaat uit zware baslijnen die ervoor zullen gaan zorgen dat Absolutely Lucky het toneel zal zijn van vele dansende mensen die tot het uiterste worden gedreven door de energie die van dit duo zal afstralen. Na Crookers is de zware taak aan Marc Vano het laatste uur van Absolutely Lucky tot een daverend einde te brengen, als er echter een dj is die je dit kan toevertrouwen is het Marc Vano wel. Interactief met MC Sherlock en de Vj Tunnelvision kun je een spectakel tot de laatste minuut verwachten.

Techno Area
Als je in Oost-Nederland praat over techno kom je al snel uit op de nieuwe residents van Absolutely Lucky, Christoph Voorn en Maarten Alberti. Deze twee dj’s zullen back to back garant staan voor een avond met techno zoals techno bedoeld is. Om 01:00 uur zal Steve Rachmad plaatsnemen achter de draaitafels. Op welk groot feest of festival heeft deze dj nog niet gestaan? Zoals eerder genoemd wordt hij wel gezien als de vader van de Nederlandse Detroit techno en Absolutely Fresh en Lucky zijn dan ook trots deze dj op Absolutely Lucky te kunnen presenteren.

Busvervoer en voorverkoop
Er zal wederom busvervoer zijn vanuit Enschede naar Lucky in Rijssen. Indien je hier gebruik van wil maken zijn combitickets a 20 euro (entree en vervoer) te koop via de site www.lucky.nl. Zorg wel dat je deze tickets tijdig besteld. De voorverkoop voor dit evenement zal starten op vrijdag 1 augustus. Kaarten kosten in de voorverkoop 10 euro en aan de deur zal de entree 12,50 zijn. Absolutely Lucky zal beginnen om 22:00 en de leeftijdsgrens is 21 jaar. Voor meer informatie kijk op www.lucky.nl en/of www.absolutelyfresh.nl.

Voor vragen of opmerkingen stuur gerust een mail naar info@absolutelyfresh.nl

9 opmerkingen

Werkzaam bij Partyflock
Artiest {SHOWLIST artist 142628, 1189, 9507}
Eindelijks een techno area!!! Zeer vet (Y)
Crookers :respect:
 
techno, techno, techno :lief:
 
:kwijl: Crookers :kwijl:
Aanwezig dus :yes: !!