Partyflock
 
­ Nederland

Full on Ferry
Lineup & Trailer

gepubliceerd door , op
Full on Ferry
16 juli 2008
FeestFull On Ferry · The Masquerade Site
Datumzaterdag 1 november 2008
LocatieAhoy Site
Op zaterdag 1 november zal een van de meest succesvolle feesten van 2007 een spectaculair vervolg krijgen. De Rotterdamse Ahoy' is dan wederom in de ban van Ferry Corsten's Full On Ferry: The Masquerade 2008. Een wervelend en mysterieus gemaskerd bal waarin zowel de artiesten als publiek met prachtige Venetiaanse maskers zullen verschijnen. De maskers van dit gemaskerd bal staan symbool voor de verschillende muziekstijlen die tijdens Full On Ferry: The Masquerade samenkomen.

Tijdens dit unieke evenement staat de internationale superster Ferry Corsten, een van de meest toonaangevende dj's/producers, wederom centraal. Hij zal negen uur (!) lang zijn unieke en brede dance geluid laten horen. Trance is hierbinnen de rode draad, maar met invloeden uit de meest uiteenlopende stromingen zoals progressive, electro en house. Het publieke zal deze avond een diepe, mysterieuze muzikale reis maken langs het beste dat dance muziek op dit moment te bieden heeft.

Om er voor te zorgen dat de muzikale spanningsboog de hele avond strak gespannen blijft, nodigt Ferry ook dit jaar een aantal artiesten van wereldformaat uit. Zij zullen naast Ferry op het podium verschijnen voor een reeks spectaculaire back-2-back sessies.

Deze artiesten zijn allemaal hoogstpersoonlijk uitgekozen door Ferry zelf. Omdat ze de voorhoede zijn van hun sound en, net als Ferry, niets liever doen dan geweldige muziek willen delen met een waanzinnig publiek

De line-up van deze avond ziet er als volgt uit;
Sander van Doorn
Als er iemand is die de afgelopen tijd als een komeet omhoog geschoten is, dan is het DJ/Producer Sander van Doorn. Maakte zich als DJ legendarisch tijdens Judgement Sunday avonden op Ibiza, zijn residency voor de Londense The Gallery avonden en deze zomer toen hij voor Carl Cox tijdens de zonsondergang een magische set draaide op Dance Valley. Als producer scoorde hij een ook nog eens een ongelofelijke reeks dansvloerkrakers zoals By Any Demand, Riff en de geweldige remix van Sia's The Girl You Lost To Cocaine, allen aanwezig op zijn debuutalbum Supernatural.

Ferry: "Sander is echt een kwaliteitsproducer met hele goede energieke sound. Ook als DJ weet hij diverse stijlen goed te mengen. Ik ben erg blij dat hij er bij want hij is echt Nederlands' grootste, aanstormende talent."

Eddie Halliwell
Een van de meest energieke DJ's van dit moment, Eddie Halliwell weet elke dansvloer ter wereld in te pakken met zijn geweldige, uplifting sound. Niet voor niets werd Eddie tot twee keer toe door DJ Mag gekozen als "DJ of the Year" en koos Pioneer hem als ambassadeur voor zijn nieuwe generatie CDJ's.

Ferry: "The Master of the Tricks! Geef deze turntable wizard een paar CD spelers, een mixer en wat knallende platen en je zal absoluut versteld staan wat je te horen krijgt. Een heel inspirerende DJ."

Lange
Met inmiddels tien jaar ervaring heeft Lange niet alleen een groot legioen fans opgebouwd, maar ook een vaste plek in de trance elite. Heeft een lange reeks zeer invloedrijke platen geproduceerd en weet zijn stijl, vol rauwe electro en angelic melodies, continu te innoveren en verfijnen. Maakte als DJ veel indruk dankzij zijn geweldige sets op Global Gathering, Creamfields, Zurich Street Parade en clubavonden van Godskitchen, Ministry of Sound en Gatecrasher.

Ferry: "Lange is een hele goede producer die al erg lang meedraait in de scene. Zelf draai ik regelmatig tracks van Lange in mijn sets. Maar ook als DJ is hij ontzettend goed met sets die gaan van electro naar trance."

Solarstone
Na het debuut van Solarstone - de klassieker The Calling in 1997 - groeide hij snel uit tot één van de meest invloedrijke personen in de dance. Zijn warme en altijd innoverende sound heeft hem als DJ tot elke uithoek van de wereld gebracht. Solarstone (in het echte leven bekend als Rich Mowatt) is ook mede-eigenaar van het zeer prestigieuze Deepblue Records label en tevens presentator van de Deepblue Radio Show die op meer dan 40 FM en Web radio stations ter wereld wordt uitgezonden voor een miljoenen publiek.

Ferry: "Een van mijn persoonlijke helden als het aankomt op trance muziek. Hij is bekend onder een hele hoop pseudoniemen, maar al zijn tracks hebben een zelfde warme progressive sound."

Marcus Schössow
Dit wonderkind uit Zweden bracht al zijn eerste plaat uit toen hij nog maar zestien jaar was. Heeft trancemuziek een sterke nieuwe impuls gegeven met een sterk vernieuwende, volledig eigen sound, zoals hij onlangs nog op Dance Valley. Als producer is hij samen met Sebastian Brandt beter bekend als Under The Sun. Samen zijn ze verantwoordelijk voor een lange reeks succesvolle tracks en remixes zoals Capoeira en Captured.

Ferry: "Marcus is iemand die binnen de trance heel erg zijn eigen stijl heeft geformuleerd en er wordt ook regelmatig naar de Schössow sound verwezen. Je kunt zijn sound nog het beste omschrijven als minimal progressive trance."

Sidney Samson
Begon op zijn veertiende met het draaien van R&B en Hip-Hop om volledig over te stappen naar housemuziek in 1999. Hij brak door naar het grote publiek toen hij in 2003 de resident DJ werd van de Exxellent avonden in de The Matrixx. Is inmiddels één van Nederlands meest geboekte DJ's en bekend om zijn warme, altijd energieke sets. Als producer scoorde Sidney Samson vorig jaar nog een grote hit met It's All Funked Up en daarvoor als Don & Johnson met de clubknaller Bring That Beat Back.

Ferry: "Ik vind die echt Nederlandse house sound helemaal te gek en niemand weet dat zo goed neer te zetten als Sidney Samson. Een hele goede DJ, maar ook een zeer getalenteerde producer. Zijn laatste single Pump Up The Stereo doet het erg goed."

Voor meer informatie over het feest, een spetterende trailer en een muzikaal voorproefje, surf dan naar de zojuist gelanceerde www.fullonferry.com.

Tickets zijn verkrijgbaar via het Paylogic systeem op www.fullonferry.com en www.udc.nl. Tevens kun je Tickets bestellen via Ticketservice (0900-3001250 / www.ticketservice.nl) en kopen in alle filialen van Free Record Shop, Primera en Midtown.

29 opmerkingen

Ferry B2B met Sander Van Doorn :yes:

Vond ze beide heeeeel goed draaien op Dance Valley...

Eddie Halliwell nog nooit gezien, maar veel over gehoord!

Leuke, verassende line-up vind ik. Count me in! :)
laatste aanpassing
ben erg blij met deze line-up, wordt t waarschijnlijk beter dan vorig jaar! :9
Oh oh oh wat ben ik blij met deze line-up!
Sander, Eddie, Lange en Solarstone zijn geniaal!
Marcus zal zich voor de eerste keer live moeten bewijzen aan mij.
Wat kijk ik er naar uit!! Go Ferry!
 
klinkt goed!
Het zal mij benieuwen!..Sydney doet lekker mee de laatste tijd juist! :P
Erick E is van de wat oudere garde...(wat is oud :? :D) maar die is natuurlijk standaard goed!
Sander van Doorn @ Dance Valley 2008 :kwijl:!!!!!

dit wordt een dik avondje! :yes:
 
Sander van doorn & Eddie Halliwell! :D

zekerrrr aanwezig!! :D
Uitspraak van verwijderd op woensdag 16 juli 2008 om 17:49:
Eddie Halliwell

:respect:


zeker aanwazig :yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 36429, 51003}
Uitspraak van joske op woensdag 16 juli 2008 om 16:54:
Sander, Eddie, Lange en Solarstone

:respect:


Uitspraak van joske op woensdag 16 juli 2008 om 16:54:
Go Ferry!

ja ech wel
solar stone erbij is wel gek :jaja:
Fuel On Ferry
 
:D :bounce: heb er nu al zin in b)
stuk voor stuk helden!! :respect:
Solarstone :kwijl:
ZIN IN!!
super line-up

zeker met eddie en sander erbij wordt knallen :D
Eddie en Sander :cheer:!!!!!!
Kan niet beter met deze top DJ's
Artiest {SHOWLIST artist 55517, 42745}
Vette set en geen modderpoel :9
Wel lekkere line-up. Vond het vorig jaar ook al vet...Dus dit jaar maar weer ff kijken
Whehehehe mijn verjaardagsfeestje!! of nou ja zo'n beetje dan!! wordt mooi!! ;)
Na Dance Valley kan ferry niet meer stuk voor mij!! Ben benieuwd wat dit feest gaat brengen (y)
 
Uitspraak van hoeisiedan? op woensdag 23 juli 2008 om 08:45:
Na Dance Valley kan ferry niet meer stuk voor mij!!

ben ik het helemaal mee eens,