Partyflock
 

Candy Club zet Leeuwarden aanstaande zaterdag op z'n kop

gepubliceerd door , op
Candy Club zet Leeuwarden aanstaande zaterdag op z'n kop
25 mei 2008
FeestCandy Club · Pre party
Datumzaterdag 5 juli 2008
LocatieZen
FeestCandy Club · Sweet & sexy
Datumzaterdag 5 juli 2008
LocatieNoa
Op zaterdag 5 juli aanstaande is het weer tijd voor een gloednieuwe editie van Candy Club. Deze avond trakteert Candy Club je niet op één maar op twee edities want het meest zoete House & Urban feest van het noorden zal zowel in hotspot Club Noa als in het voorportaal van Noa, Club Zen, gaan plaats vinden. Dus bereid je alvast voor op een lange nacht in de Friese hoofdstad!

Candy Club is inmiddels een begrip in Leeuwarden, voor velen een avond waar lang van tevoren naar uitgekeken wordt, een avond vol leuke en gezellige muziek gebracht door minstens zo leuke, gezellige en goedlachse dj’s achter de draaitafels. De oppervrolijkste van dit gezelschap is natuurlijk niemand minder dan de Friese House held Steff da Campo die naast de altijd gezellige dj sessies op Koninginnedag en Bevrijdingsdag bij de Markies ook dit jaar weer mag aantreden op het grootse Dance Valley Festival!

Zoals je inmiddels van Steff da Campo gewend mag zijn heeft hij ook deze keer de aller leukste dj’s uitgenodigd om je de hele nacht te plezieren. Sterker nog, met de pre party deze keer in Club Zen vangt Candy Club al om 20:00 uur aan. In Zen kun je dan tot 02:00 uur ’s nachts in de mood komen en de benen warm dansen op de chille House en Latin muziek van Praia del Sol en Cuzco en krijg je een voorproefje van Nederlands beste exportproduct van dit moment; Hi-Tack!

Kies je er liever voor om direct op het hoofddoel af te gaan dan ben je vanaf 23:00 uur welkom in Club Noa. Suikerspinnen, zoete danseressen en prachtige decoratie zullen daar op je staan te wachten. De dj’s die het spreekwoordelijke dak naast gastheer Steff da Campo eraf zullen knallen zijn naast eerder genoemde dj’s; Roy Gates, Ricardo Silvio en Teknix. In Club Noa zal het er in beide area’s tot in de late uurtjes weer heet aan toegaan met een show vol entertainment en spektakel. MC Martin de Man zal met zijn geweldige vocalen je er de hele nacht doorheen slepen.

Voor een speciale avond als deze geldt natuurlijk een speciale aanbieding. Als je eerst naar Club Zen gaat betaal je daar 6 euro entree. Met je entreebewijs van Zen krijg je vervolgens bij Club Noa gratis entree. Kies je er voor om alleen naar Club Noa te gaan dan betaal je 8 euro aan de deur. Goed nieuws voor de rokers, beide locaties zullen 5 juli over een rookruimte beschikken en zullen je niet in de kou laten staan. Candy Club wordt zowel voor niet rokers als rokers dus een topavond!

Candy Club on Sneekweek
Kun je na 5 juli niet wachten op de volgende editie van Candy Club? Dan is er goed nieuws. Ook dit jaar zal Candy Club aanwezig zijn tijdens de Sneekweek. Op zaterdag 3 augustus organiseert Candy Club een speciale editie op het starteiland van de Sneekweek. Uiteraard met de beste dj’s, de meest gezellige mensen en goede muziek. Voor slechts 5 euro kun jij hier ook bij zijn.

Hou voor meer informatie over Candy Club en Candy Club op de Sneekweek www.steffdacampo.com in de gaten!

Candy Club – Sweet & sexy, Club & Urban

1 opmerking

Whoe yeah, Mr Steff da Campo & Praia del Sol rockin' it nice and slow ;)