Partyflock
 

Shoot Me, I'm Famous

anoniem gepubliceerd op
Het EK Voetbal is voorbij! Helaas zonder oranjegekleurde finale… Maar het is nu wel weer de hoogste tijd om massaal de clubs in te duiken en om te genieten van een knalfeest. Voor Shoot Me, I'm Famous! is het deze zomer in ieder geval geen komkommertijd! Zowel aankomende zaterdag als tijdens de augustus-editie presenteert dit populaire feestje twee top line-ups. Zaterdag 5 juli kan je genieten van achtereenvolgens Born to Funk, ROOG en Lucien Foort. In augustus zijn het ROOG, D-Rashid en Jeroenski die plaats zullen nemen in de dj-booth. Shoot Me, I'm Famous! is gonna rock… All summer long!

ROOG en Lucien Foort, de main dj’s van de avond, behoeven uiteraard geen verder introductie! Born to Funk zetten we wat nader in de spotlights. Ondanks dat “BTF” al enkele jaren meedraait in het dj circuit beleefde hij vorig jaar zijn echte doorbraak (ondermeer met boekingen op feesten als Housequake en Fame=dj’s) en is hij bekend bij het grotere publiek. Zijn dj sets staan bol van kwalitatieve zeer dansbare housetracks, wat hem een perfecte en zeer welkome aanvulling maakt in de line-up van deze zomerse editie van Shoot Me, I'm Famous!.

Bij deze dj’s blijft het natuurlijk niet! Zo zullen de vocalen in de grote zaal worden gedaan door MC Miss Bunty, al jaren de enige echte diva onder de Nederlandse mc’s. Deze “Shirley Bassey on Acid” weet elke zaal met haar kenmerkende stemgeluid tot een hoogtepunt te brengen.

Uiteraard kan je ook in de altijd gezellige lounge van Off_Corso terecht voor erg lekkere muziek, gebracht door Ron Wood & Marrichino. Ron Wood is natuurlijk bekend van zowel zijn kledingzaak Sister Moon als zijn populaire Funk Me avond in Club Exit. Marrichino is het alter ego van styliste Margareth West. Ook deze twee Rotterdamse toppers zullen zorgen voor een eigenzinnig en kwalitatief geluid: van funk tot house, van disco tot hiphop, alles zal de revue passeren in de ongetwijfeld bomvolle lounge!

De nicotineverslaafde Shoot Me bezoekers hoeven zich geen zorgen te maken dat ze met trillende vingers en bezwete handpalmen op de dansvloer staan. Naast de garderobe is een heel mooi “rokersaquarium” gemaakt. De perfecte plek om met je mederokers een rustgevend sigaretje op te steken. Shoot Me, I’m A Smoker!

Kaarten zijn voor 12,00 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via www.voorverkoop.net en bij Sister Moon in Rotterdam. Meer informatie over Shoot Me, I'm Famous! en flink wat foto’s van eerdere edities zijn te vinden op www.shootmeimfamous.nl

De organisatie van Shoot Me, I'm Famous! is in handen van MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot één van de bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Shoot Me, I'm Famous! is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Winter Xtravaganza, Absolutely Fantastic en Villa Achterwerk, de opvolger van de Betty Ford Clinic. Daarnaast is zij medeorganisator van Sneakerz Den Haag en Housequake Rotterdam. In september viert MAW haar 11 jarig bestaan in Off_Corso.