Partyflock
 
­ Nederland

Chakra Summer edition

gepubliceerd door , op
Chakra Summer edition
27 juni 2008
FeestChakra Party · Summer edition
Datumzondag 27 juli 2008
LocatieRodenburg Site
FeestChakra · Summeredition 2
Datumzondag 31 augustus 2008
De zomermaanden zijn aangebroken, en wat betekent dit voor Chakra. Geen zomerstop dit jaar, geen editie op locatie aan het strand, maar gewoon thuis op honk! Met de vorige zomer nog vers in het geheugen… een kleine terug blik.. regen, wind aan het strand in Scheveningen.. Je kunt er weinig van zeggen, en Chakra maakte de beslissing om dit jaar gewoon door te gaan, maar wel met een speciaal zomers tintje.. Bij zonneschijn, zal de Rodenburg de buiten deuren open gooien, en voor deze gelegenheid een heel bijzonder sfeertje gaan creëren. Niet alleen de mogelijkheid om met je tenen in het zand te zitten, maar ook de mogelijkheid een duik te nemen, in het zwembad wat speciaal voor deze dagen zal worden neergezet. De aankleding en een barbecue, zal zorgen voor de perfecte zomerse feel. Voeg hieraan toe, het geluid van Chakra, en je waant je op Ibiza..

Toch heeft Chakra naast het zwembad nog meer verfrissende dingen in petto.. Zo zal het vaste Dj team beide maanden worden aangevuld met een nieuw gezicht. Of moeten we eigenlijk zeggen vertrouwd, want nieuw kunnen we beide heren niet noemen. Oude rotten in het vak, maar het een geheel nieuwe sound! In Juli zal dit niemand minder zijn dan Paul Elstak, die onder de naam ElektroForze zijn steentje zal komen bijdragen, en niet twijfelend aan zijn draaikunsten is Chakra dan ook erg trots op deze nieuwe aanwinst. Het vaste team, waaronder Rokkwild, aka The Prophet, Sven van Vuren, en de heren Stijn & Phillou, beiden afkomstig uit de Belgische underground scene, zal naast Paul worden aangevuld, met ZIX. De uit Eindhoven afkomstige Dj zal voor de 3e maal Chakra komen afsluiten met een geweldige techno set. Deze editie mag je dan ook niet missen.

In Augustus zullen Phillou en Stijn, beiden hun verjaardag vieren, en nemen zij een duo mee uit Brussel die de minimal klanken van beide heren zal komen versterken. Het enige wat wij hierover kwijt willen, is dat deze heren hierna vertrekken naar Ibiza.. Chakra heeft nog meer in petto. Jarenlange ervaring achter de draaitafels, een man die we allemaal kennen uit de Oldskool en Early Rave periode. Ook hij zal het team komen versterken met zijn nieuwe sound. Een primeur op Chakra, Stanton! Wat hij precies gaat doen is een complete verassing. Nieuwsgierig? Voor 10 euro kun je het allemaal meemaken. Het progressieve zondagfeest voor de 21 plusser. Het begint om 15.00 uur, en zal stoppen om middernacht. Locatie, aan de A2 gelegen :Discotheek de Rodenburg.

12 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 50962, 52643}
Ben benieuwd naar Elektroforze en Stanton. Mijn ervaring is dat het niks uit maakt of ze hardcore, oldschool, hardstyle of iets in die richting draaien. Zolang ze zelf die muziek vet vinden komt er met zoveel ervaring/talent altijd wat goeds uit de speakers. Dat zie je wel met Rokkwild....

Heb er iig zin an!
 
Ben erg benieuwd naar wat Paul gaat draaien :) :) :)
Doe mij maar een portie Stijn ! :respect:
 
De uit Eindhoven afkomstige Dj zal voor de 3e maal Chakra komen afsluiten met een geweldige techno set. Deze editie mag je dan ook niet missen.

What the fuck man! :|
De enige echte Eindhovense opperbikkel op Chakra?! :o

En Rokkwild en Elektroforce :kwijl:

Mensen, dit wordt :bounce:
ik wed dat het duo dat stijn gaat meebrengen DJ's Tofke en ALEC zijn
ben eens benieuwd
Oooooo waarom duurt het nog zo lang :bounce:
 
zullen Phillou en Stijn, beiden

beide (zonder n)
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 28 juni 2008 om 18:30:
beide (zonder n)

Is het nou miere of mieren neuker????
 
Uitspraak van janis op zondag 29 juni 2008 om 11:57:
miere of mieren neuker????

No es importante; Chakra verano como siempre :kusje2:
laatste aanpassing
S ff kijken of we er (zeker) eentje van mee kunnen pakken!! Is veeeeeeels te lang geleden!! Stanton = zeker welkom!!

Grtz & have fun,

Birgit
Uitspraak van KontjeX op woensdag 2 juli 2008 om 09:11:
Is veeeeeeels te lang geleden!

:yes: