Partyflock
 
­ Nederland

Beatbox doet Alice in Wonderland

gepubliceerd door , op
Beatbox doet Alice in Wonderland
25 juni 2008
FeestBeatbox · Alice in Wonderland
Datumvrijdag 4 juli 2008
LocatieEscape Club Site
Niets is wat het lijkt, vrijdag 4 juli tijdens het feest Beatbox in Escape. Thema deze maand is namelijk: Alice in Wonderland! De club wordt omgebouwd tot de absurde wereld van Alice, waar alles tegenstrijdig en anders is, zoals zal blijken uit decor en live entertainment. De avond gaat om 21.00 uur van start met de dj's Olaf en Lars Vegas (Girls Love DJ’s), die de maandelijkse rollerdisco van classics voorzien. Na middernacht gaan de rolskates eruit en komen The Flexican, Shagspeare en Goodgrip te voorschijn in de dj booth, vergezeld door vuige vocalen van MC Lady Bee. Uiteraard is Alice zelf ook van de partij.

Alles wat in de realiteit niet kan, gebeurt daar, tijdens Beatbox aan het Amsterdamse Rembrandtplein. Er wordt gespeeld met groot en klein, het witte konijn komt wiebelend voorbij en bezoekers zijn gewaarschuwd voor het kaartenleger van The Queen of Hearts. Kortom, het gehele decor en entertainment van de avond staat in het teken van de avonturen van Alice in Wonderland. Maar Beatbox begint traditiegetrouw met de onWheels rollerdisco van 21.00 tot 24.00 uur, voorafgegaan door de rollerskatedansles van 20.00 tot 21.00 uur in de
Escape, onder begeleiding van de professionals van Skate Dance. Entree bedraagt van 20.00 tot 22.00 uur slechts 8 euro. Na 22.00 uur kosten kaarten aan de deur 16 euro. Tickets voor de hele avond in de voorverkoop aanschaffen kan ook, voor 12,50 euro (inclusief voorverkoopkosten) via www.easyticket.nl. Meer weten en/of skates huren kan via: www.beatboxevents.nl.

Op de donderdag en zaterdag in de week voorafgaand aan Beatbox, is maandelijks één van de Beatbox dj's te horen met een setje in het programma Ministry of Beats van Edwin Diergaarde, van 19.00 tot 21.00 uur op radio Decibel. Donderdag 26 juni (en zaterdag 28 juni) is dat Shagspeare! Verwacht van hem vrolijke, toegankelijke en herkenbare dance, uiteraard mét stoute knipoog, zoals zijn poëtische dj naam al doet vermoeden. Live in de Decibel studio doet hij een echte eclectische Beatbox set, waarin alles voorbij komt. Tevens zijn er in dit radioprogramma vrijkaarten te winnen voor Beatbox 4 juli. Dus luister naar 94.9 FM (regio Amsterdam) of via live stream op www.radio-decibel.nl.

Tip: Beatbox is met haar waanzinnige thema's en onWheels rollerdisco het perfect uitstapje voor jaarclubs, sportteams, verjaardagen, vrijgezellenfeestjes of als bedrijfsuitje. VIP tafels reserveren kan via: info@beatboxevents.nl. In augustus houdt Beatbox zomerstop, om de rest van het jaar zoals gewoonlijk op de eerste vrijdag van de maand de
Escape te vullen met eclectische Beatbox tunes.