Partyflock
 

Win gastenlijstplaatsen voor het `Zomerkriebels Festival`

anoniem gepubliceerd op
Op zaterdag 28 juni, als de zomer pas zeven dagen jong is, is het eindelijk weer zover. Op dezelfde locatie als vorig jaar, stadsstrand `SOIA - Strand Oog in Al`, laat het kleinste, maar leukste festival van Utrecht van zich horen: Zomerkriebels Festival! Het is alweer de tweede editie van dit succesvolle event, dat vanaf 12.00 uur losbarst en duurt tot middernacht. Met een top line up. Met op de Main Stage ROOG, Erick E, Baggi Begovic, Sunnery James & Ryan Marciano Born to Funk, Melvin Reese, TDK, Rejay & Le Monde, Vince Moogin en Afro Donato. De Main Stage wordt vocaal ondersteund door Mc Roga & Mc Pryme.

De deelnemers aan de Talent Stage zijn inmiddels bekend. Hier zullen dit jaar staan Borissimo, 2nefuse, Dirt B & Chillie Parker. Je kunt vanaf nu via de site www.Zondagskriebels.nl luisteren naar een korte mix van ieder van deze dj`s en alvast stemmen op jouw favoriete DJ! Op Zomerkriebels zullen ze natuurlijk weer draaien hier zal een deskundige jury een winnaar kiezen. Uiteindelijk zal het oordeel van de jury en de getelde stemmen via de website (50/50) bepalen wie de overall winnaar wordt van de talentstage.

De winnaar zal in het nieuwe seizoen op ZondagsKriebels te horen zijn. Daarnaast duikt de winnaar met Dj TDK de studio in om een nieuwe Zondagskriebels-track te maken, die uitkomt op het Dos Palomas Negras label. Maak nu kans op 1 van de 10 extra gastenlijstplekken voor Zomerkriebels op zaterdag 28 juni. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag goed beantwoorden. Wie was vorig jaar de winnaar van de talent stage op het Zomerkriebels Festival van vorig jaar. Stuur een mail met het juiste antwoord en je gegevens naar info@zondagskriebels.nl. De eerste 10 goede antwoorden staan op 28 juni plus 1 op onze V.I.P gastenlijst.

Voor het kleinste, maar leukste festival moet je dus op zaterdag 28 juni op het Zomerkriebels Festival zijn. Kaarten zijn verkrijgbaar via Easyticket, Paylogic en diverse voorverkoopadressen voor slechts 20 euro (ex fee). Voor meer informatie en het laatste nieuws: www.zondagskriebels.nl

14 opmerkingen

Heb gemaild, ben benieuwd!:D
ik heb VIP gastenlijst plekken gewonnen!!!!!!!!!!!!!!!!

gaat SUPER feest worden !!

thanx

(K)

haha ps(wat houd de VIP plek in ??)
laatste aanpassing
Uitspraak van Suzanne. op woensdag 18 juni 2008 om 20:27:
wat houd de VIP plek in ??

Dat je een gratis kluisje krijgt en een kusje van peter :9
Uitspraak van !:bounce:! op woensdag 18 juni 2008 om 19:33:
lekker feestje in Utreg

Vorig jaar een groot succes! Dit jaar nog dikkere line up!
laatste aanpassing
Uitspraak van Wouter? op woensdag 18 juni 2008 om 21:03:
Dat je een gratis kluisje krijgt en een kusje van peter

hahaha ja die (K),doet het hem ;-p

lekkere cocktail gaat er ook wel in hoor ;-P
laatste aanpassing
Ook gewonnen, wordt gezellig!! :cheer:
 
Yeah ook gewonnen!
 
Lijkt me heel gezellig!
 
Uitspraak van actief op donderdag 19 juni 2008 om 09:56:
Lijkt me heel gezellig!

idd mij ook :D:D:D
Uitspraak van Wouter? op woensdag 18 juni 2008 om 21:03:
lekker feestje in Utreg

Vorig jaar een groot succes! Dit jaar nog dikkere line up!

vorig jaar vond ik het zeker een groot succes! was echt tight. ik ben er dit jaar soieso weer. :D
 
Gezellie
 
ook van de partij heb er zin in