Partyflock
 
­ Nederland

Splash

anoniem gepubliceerd op
Terwijl het water glinsterend in de zon weerkaatst, voelt de frisse bries verkoelend aan. Zwoele melodieën bereiken langzaam maar zeker de gehoorgang en roséflessen worden aan de lopende band ontkurkt. De sfeer bereikt het hittepunt van de zomerse dag. De zondagse namiddag maakt plaats voor een ondergaande zon en met handen die samen de lucht in reiken stijgt de lichaamstemperatuur gevaarlijk snel. Op dit moment is er nog maar één oplossing voor oververhitting: Splash!

Elke zomerse zondag: Splash
De ongeremde sfeer van het strand vormt genoeg om de winterse maanden mee door te komen. Vooral de nachtelijke strandevents horen absoluut bij zomerse hoogtepunten en ieder die hier een herinnering heeft liggen, zal dit volmondig beamen. Zoetermeer knijpt dan ook in zijn zondagse handjes: eindelijk is de centraal geleden stad een Beach-event rijker! Ter navolging van de vele strandfeesten op Bloemendaal en Scheveningen, is het vanaf zondag 29 juni 2008 de beurt aan het Zoetermeerse Dutch Water Dreams om ook jouw hoogseizoen zomers te karakteriseren!

Splash @ Dutch Water Dreams
De gloednieuwe beachclub binnen het waterpark Dutch Water Dreams opent trots zijn zanddeuren voor een partyminded Beach-publiek. Gelegen langs de A12, aan de van der Hagenstraat, biedt DWD alles wat nodig is om dit Beach-event naar een spectaculair niveau te tillen. Splash is inmiddels volledig klaargestoomd om jou wekelijks in DWD hartelijk te verwelkomen en beschikt over alle nachtelijke strandingrediënten, waaronder een brede programmering en vele zomerse specials!

Per 29 juni laat Splash vanaf 17.00 tot 23.00 jouw temperatuur rijzen met een volwaardig strandmenu en staan er tot en met 31 augustus,elke zondag, een handvol behendige artiesten klaar om jou te verwennen met zomerse housetunes. In willekeurige volgorde zetten o.a. de onderstaande artiesten jouw zondagse zomer op z’n kop:

Gregor Salto
Ryan Marciano &Sunnery James
Sidney Samson
Hardwell
Skitzofrenix
Victor Coral
Marc Benjamin
Prunk Le Funk
D-Rashid
Joey Daniel
Fedor Limjoco
Afrojack
One2mny (Leon Benesty & Memo G)
Jordi Bouman
MC Gee, MC Spyder & MC 3V3

And Many More.

Het moge duidelijk zijn: Splash maakt van elke zondag iets bijzonders. De zomer staat klaar om jou te overladen met broeierige temperaturen en Splash doet hier ‘s avonds nog een extra schep bovenop!

Splash Tickets & Info
Tickets voor alle edities (van zondag 29 juni 2008 t/m zondag 31 augustus) zijn nu verkrijgbaar via www.easyticket.nl, www.splashbeach.nl, de Cotton Company en in de IFStore (beide winkels zijn gelegen in het Stadshart in Zoetermeer) en aan de receptie van Dutch Water Dreams.. Kaarten kosten slechts € 7,50 ex fee in de VVK,zorg dat je teleurstelling voorkomt want op=op!

Sweetlakecity will Splash your summer every Sunday!

6 opmerkingen

met handen die samen de lucht in reiken stijgt de lichaamstemperatuur gevaarlijk snel
....
 
Denk dat die handen zich dan ergens anders moeten bevinden ;)
dacht ff dat de bridge weer open was :P
 
Uitspraak van Tomster85 op dinsdag 17 juni 2008 om 20:37:
dacht ff dat de bridge weer open was :P

Idd !

Was et maar waar.. ;)
What tha fuck ? dit in zoetje ? lauwe shit!
Uitspraak van Tomster85 op dinsdag 17 juni 2008 om 20:37:
dacht ff dat de bridge weer open was

Hahahaha, ik ook man :D
Jammer :(
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 17 juni 2008 om 23:06:
Was et maar waar..