Partyflock
 
­ Nederland

X-sense start nieuw festival in Barneveld
Sunbeat Festival

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 16 augustus in hartje zomer, is het tijd voor iets nieuws onder de zon.
X-sense events presenteert het Sunbeat Strandfestival op Recreatiegebied Zeumeren te Barneveld. Trek je slippers aan en geniet van een volle dag zon, natuur, water en vette zonnige beats van o.a Erick E, Lucien Foort, Terry Toner en dj Lin.



Dit unieke strandfestival zal huisvesten op 1 van de mooiste recreatiegebieden van Nederland; Recreatiegebied Zeumeren in Barneveld. Zeumeren biedt alles wat de natuur rijk is. Veel groen, een zomers strand en een schitterend uitzicht over het water. Diverse top-dj’s, variërend in de stijlen funky House tot aan Minimal en Techno zullen achter de draaitafels te vinden zijn.

Erick E, hoeven we uiteraard niet meer te introduceren. Met zijn populaire 'Sneakerzsound' weet hij exact wat een strandfeest nodig heeft. De vrouwelijke DJ Lin is naast dat zij een prachtige verschijning is, de koningin in minimal en techno sounds. Lin is bekend uit de Amsterdamse clubscene en heeft o.a. op grote evenementen als “Sensation White”, “Mysteryland” en “Indian Summer Festival” gedraaid.
Lucien Foort is de man achter “Los”. Naast dit goed beluisterde progamma op 3fm is dit ook een terugkerend feest op diverse locaties. Lucien kent als geen ander partyminded Nederland en zal het zand zeker doen opstuiven met zijn verrassende energieke sound.
Terry Toner is het bekende gezicht van “Electronation”. Electro en Techno zijn de ingredienten van zijn dj-sets.
Daarnaast is er ruimte voor 4 nieuwe talenten; Ferry G, Will C en het duo Spik & Span. Ook deze 4 heren zullen zich van hun beste kant laten horen. 1 ding is zeker, ze zullen je doen verrassen!
Naast de muziek zal het zomergevoel extra worden aangewakkerd met een tropisch decor en vooral veel gekkigheid. Zo zijn diverse kunstenaars uitgenodigd om hun creatieve uitspattingen te uiten.

Het strand biedt ruimte voor maximaal 4000 partypeople. Niet te groot, maar juist gezellig en intiem. Dansen tot en met zonsondergang, die je ook zeker niet mag missen op deze locatie!

Bekijk de Trailer op www.sunbeat.nl en bestel voor 15 euro tickets online.

4 opmerkingen

Luciën Foort lekker hoor ben er bij
Wordt een lekker zonnig feestje daar, heb er zin an :)
vers!